• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Tekrar merhaba bayanlar ..
Aklıma birşey takıldı kızlar, kışın ameliyat olmak istediğimden bahsetmiştim sizlere , gögüs büyütme ameliyatından sonra yapılan sargılar bol bir kazağın altından belli olurmu ?? yani büyüyen göğüsleri daha da mı büyük gösterir? Ameliyattan bir iki gün sonra işe başlamayı düşündüğüm için ofiste anlaşılmaması açısından soruyorumCADIARZU

Sevgili tugba_z, ameliyattan sonra şişme oranın, var olan göğüs dokuna bağlıymış. Mesela önceden yaklaşık 200 cc kendi meme dokusu olan bir bayanla, benim gibi 60-70 cc kendi meme dokusu olan bir bayanın şişme oranı arasında çok fark olurmuş. Bunu Tuğrul Bey söylemişti. Sargılar tam aksine küçük gösteriyor, bayaa bir sıkıp topladığı için. Hatta ben sargıların üzerinden bakıp küçük olmuşlar sanmıştım.
Masa başı işine ertesi gün başlayabilirsin canım. Ama kollarını kullanmakta ilk 2-3 gün zorlanacaksın. Mesela saçlarını taramak gibi, ağır bir şey kaldırmak gibi.
Sanada şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et. Kendine iyi bak..

Sevgili cankiz22 sana sadece şunu söylemek istiyorum:
Hani resimlere bakıyorum, hemen kapatıyorum demişsin ya; Tuğrul Bey'in sana göstereceği dikleştirme ameliyatı sonrası resimlere baktığında ağzın açık kalacak, kapatmasını istemeyeceksin...

selennnnn cimm, cellminn cimm, canlarımm, memecanlarımm:-))
Sizleri öyle özledim ki, yine bir araya gelelim istiyorummm. Doktor bana 20 gün sonraya randevu vermişti. Eylül'ün 11 ine denk geliyor. O gün keşke yine toplansak, leylek82 de gelse, ecemiz de gelse, lynn de gelse, zeynep ve işte hepsi gelse:-)) Gerçi ramazan dolayısıyla bir şey yiyip içemesekte, sohbet ederdik en azından:-)) Hepinizi seviyorum, iyiki varsınız..

kızlar dikişlerim alınalı daha 10 gün oldu olmadı ama sağ göğsümde hiç iz kalmadı:1shok:
şaka gibi sol göğsüm biraz sorun çıkardığı için şişlikten dolayı onun da iz değil de dikiş yerine yapıştırılan şu ince bantlar var ya .onların yeri belliydi
dün akşam baktım o da geçmiş
ve dün arkadaşıma gösterdim ya bu nasıl şey iz nasıl hiç kalmamış dedi şaşırdı
bn ilaç falan da sürmedim
Allah dr.umdan razı olsun
valla bu işi biliyor oa.s

leylek82, ciddi misin? ne güzel izlerinin epeyi kaybolması..
Benimde dikişlerim alınalı 1 hafta oldu ve gerçekten bende de belirginsizlik söz konusu.
Dikişlerin olduğu yerde hafif bir buruşukluk söz konusu. Yani deride çok ince şekilde bir kaç katman fazlalık var. Geçende o dikkatimi çekti, baktım baktım aynada, burası buruşukmu kalacak derken, aklıma sebebi geldi.
Protezler bir kaç aya kadar aşağı düşecek, karşıdan bakıldığında dikiş yeri görünmez hale gelecek ya, onun için doktor cildimde pay bırakmış zannedersem. Protezler tam oturduğunda orası düzlenecek yani:-))
Valla kızlar bu adam KİM NE DERSE DESİN, (ÇEKEMEYEN ÇATLASIN) bu adam "number one", herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor.

Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun. Cok tesekkur ediyorum oncelikle, butun bu deneyimlerinizi paylasip bizlere yardimci oluyorsunuz. Kendinizle gurur duyun boyle cesur ve paylasimci oldugunuz icin...
Ben ergenlik cagindan beri kilosundan ve vucudundaki sarkmalardan muzdarip biriyim. Hayatim boyunca memelerimdeki ve gobegimdeki sarkmaya bakip durdum ve inanir misiniz sirf bu yuzden kilo vermeye bile ugrasmadim, nasilsa igrenc bir goruntu var, zayiflasam ne olacak dedim... Ama simdi hayatimda bazi degisiklikler oldu ve kalacak izler yuzunden hep israrla dusunmeyi reddettigim meme diklestirme ve karin germe operasyonlarina kendimi hazirlama calisiyorum, bilmem beni anlayabilecek misiniz ama bunu yapabilmek hayatimda ilk kez spora ve diyete baslamami sagladi, simdiden 6 kilo verdim. Bunda bu forumun etkisi cok buyuk! Hepinizden Allah razi olsun. Daha verecek coook kilom var evet ama cok azimliyim ve kilolarimi veriyorum. Beni umutsuzlukla baglayan o kisirdonguden ciktim. Simdi de sonrasi icin arastirma asamasindayim. Tugrul bey hakkinda yazdiklariniz cok guzel meme ameliyatlari icin. Ben meme askilama yaptirmak istiyorum insallah. Listemin baslarina yerlestirdim kendisini. Peki Tugrul bey karin germe operasyonunda nasildir bir fikriniz var mi? Izler konusunda hassasiyet gosteren bir doktor mudur? Belki 6-7 senedir bakmadigim fotograf kalmadi internette ve bazilari o kadar kotu ki :(( Hevesimi kirmasinlar diye hemen kapatiyorum boylelerini...
Umarim beni daha yolun basinda oldugum icin ciddiye almamazlik etmezsiniz. Desteginize ve onerilerinize cok ihtiyacim var. Umutsuzluklar ve uzuntulerle gecen yillarima son vermek istiyorum artik...

cankiz22 meme operasyonları için Tuğrul Bey'in başarısı kesinlikle tartışılmaz zaten
Karın germe operasyonunda nasıldır bi fikrim yok ama gidip görüşürsen kafandaki tüm soru işaretlerine net bi cevap alırsın.İzler konusunda ise gerçekten çok özen gösteren bi doktordur.Zaten bazı arkadaşlarda izlerinin belli belirsiz oduğunu yazmış.Kesinlikle bi git görüş derim.Ayrıca yaptığı operasyonların fotoğraflarını da bu görüşmelerde gösteriyor.Görüşmeden hiç bi ücret almıyor.İzmirde yaşıyorsun sanırım, eğer maille yazışmak istersen sana iletişim bilgilerini gönderirim.Mailinde de zaten çok ayrıntılı bi şekilde cevap veriyor.Emin ol "umutsuzluk ve üzüntülerle geçen yıllar"ına Tuğrul Bey son vericektir :))

VALLA ÖYLE CANIM izler çok belirsiz
senin benden bi hafta sonra alındı dikişlerin
bi hafta sonra tekrar bak sen de anlarsın değişikliği
sağ göğsümde hiç belli değil
sol göğsümde de 3-4 milimlik bi iz var
bak milim diyorum tikkat et yerimseniben
o da benim suçum çok zorladım kendimi ameliyattan sonra zaten hasastı göğsüm
ya tuğrul bey bizi rahat edelim diye acısız sızısız ameliyat ediyo
biz de rahatı görünce tozutuyoruz valla he:sinifsinif:
leylek82, ciddi misin? ne güzel izlerinin epeyi kaybolması..
Benimde dikişlerim alınalı 1 hafta oldu ve gerçekten bende de belirginsizlik söz konusu.
Dikişlerin olduğu yerde hafif bir buruşukluk söz konusu. Yani deride çok ince şekilde bir kaç katman fazlalık var. Geçende o dikkatimi çekti, baktım baktım aynada, burası buruşukmu kalacak derken, aklıma sebebi geldi.
Protezler bir kaç aya kadar aşağı düşecek, karşıdan bakıldığında dikiş yeri görünmez hale gelecek ya, onun için doktor cildimde pay bırakmış zannedersem. Protezler tam oturduğunda orası düzlenecek yani:-))
Valla kızlar bu adam KıM NE DERSE DESıN, (ÇEKEMEYEN ÇATLASIN) bu adam "number one", herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor.

merhaba göğüs büyütmeden kastınız slikon protezler öyle değil mi bende bu slikon ameliyatının ücretini öğrenmek istiyorum yazar mısınız lütfen arkadaşlar tuğrul beyde toplam maliyet ne kadar

meme büyütme dikleştirme slikon vs yaptırmış olanların önceki ve sonraki hallerini gösteren resimleri nerde bulabilirim lütfen link verir misiniz

evett kızlar dün dikişlerim alındı:)) ve herşey 15.günde olması gerektiği gibi hiç bi problem yok..memişlerim masallah gayet güzeller...iyiki Dr.Tuğrul beyi bulmuşum sayenizde tabii..Allah hepinizden ve sevgili drumdan razı olsun:)bundan sonradikiş izlerinin gecmesini beklicem ama sekiileri cok güzel olduğu için izlere pek takıcağımı sanmıyorum..zaten en az izli ameliyatı olduğuma da kesinlikle eminim:)

sevgiyle kalın canlarımm

z£yn€p;8781724 .!.:
6.000 lira ablacım :)

Sevgili cankiz22 sana sadece şunu söylemek istiyorum:
Hani resimlere bakıyorum, hemen kapatıyorum demişsin ya; Tuğrul Bey'in sana göstereceği dikleştirme ameliyatı sonrası resimlere baktığında ağzın açık kalacak, kapatmasını istemeyeceksin...

aynen katılıyorum sanaa:)ve benimkilerde şimdi o resimlerdekiler gibi:)masallah tabii..

aynen katılıyorum sanaa:)ve benimkilerde şimdi o resimlerdekiler gibi:)masallah tabii..

Eminim öyledir, hiç ama hiç şüphem yok. O resimleri gördükçe, keşke benimkiler de büyük ve sarkık olsaydı da, bende Tuğrul Bey'e dikleştirme olup barby bebek göğüslerine sahip olabilseydim diye içimden geçirmiyor değilim:-))

Ama benimkilerin de maşallahı var ablası:-))
Kendi kendime nazar değdireceğim korkusuyla artık öyle demiyorum ama. Çok çirkin olmuşlar, çok çirkinnn;-))))

arkadaşlar merhaba ;
bana da doktor tuğrul beyin adresini gönderebilir misiniz..
bende göğüs büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum ama kafam çok karışık :(

Sevgili mery84, arkadaşlar sana eminim Tuğrul Bey'in iletişim bilgilerini vermişlerdir, ama bende buradan yazıyorum web adresini. Üzerine tıklarsan açılır canım. Kendisiyle görüştüğünde kafanda hiç bir soru işareti kalmayacağına emin olabilirsin.
Sevgilerle..
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

Eminim öyledir, hiç ama hiç şüphem yok. O resimleri gördükçe, keşke benimkiler de büyük ve sarkık olsaydı da, bende Tuğrul Bey'e dikleştirme olup barby bebek göğüslerine sahip olabilseydim diye içimden geçirmiyor değilim:-))

Ama benimkilerin de maşallahı var ablası:-))
Kendi kendime nazar değdireceğim korkusuyla artık öyle demiyorum ama. Çok çirkin olmuşlar, çok çirkinnn;-))))

evett evettt çok çirkinlerrrrrrrrrrr;)

Sevgili tugba_z, ameliyattan sonra şişme oranın, var olan göğüs dokuna bağlıymış. Mesela önceden yaklaşık 200 cc kendi meme dokusu olan bir bayanla, benim gibi 60-70 cc kendi meme dokusu olan bir bayanın şişme oranı arasında çok fark olurmuş. Bunu Tuğrul Bey söylemişti. Sargılar tam aksine küçük gösteriyor, bayaa bir sıkıp topladığı için. Hatta ben sargıların üzerinden bakıp küçük olmuşlar sanmıştım.
Masa başı işine ertesi gün başlayabilirsin canım. Ama kollarını kullanmakta ilk 2-3 gün zorlanacaksın. Mesela saçlarını taramak gibi, ağır bir şey kaldırmak gibi.
Sanada şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et. Kendine iyi bak..

Deepgreen , canım çok teşekkür ederim aradığım sorunun cevaplarını vermişsin , elbette ameliyat olduğum taktirde sonuçlarını paylaşacam sizlerle a.s.

seleeennn cigimm canim sende benim gibi koptun bu ara demekki netten. hayirdir tasiniyomusun yoksa heheh:) ben tatile devam walla daha 11 günüm var sicagin ve yeni gögüslerimin tadini cikariyorum. burda tatilde daha iyi anladim ne kadar iyi bir karar verdigime. hayatimda ilk defa aski izi olmadan bronzlastim yupppiiii. hemde desteksiz bikinilerle.ama korumaya tabiiki devam güneslendigim zaman kalin kalin havlularla gögsümü kamufle ediyorumki izler fazla kalmasin. allah tugrul turan beyden razi olsun. hatta su estetigi icad edenin de alnindan öpeyim::))))) neyse memecanlar kocaman öpüyorum sizleri.

Ohhhh yarasin arkadasima tatilin tadini çikar. Bende Istanbul'a geliyorum surekli. Gel git uzun yol biliyorsun nete fazla giremiyorum. Ayni sekilde doktoruma dua ediyorum biliyorsun. Heee heee bende alnindan öpecegim banane banane. Ilk kim akil etmis estetik ameliyati acaba ismini aradim bulamadim :))))))))
Niye mi aradim?
Alnindan öpecegiz ya:))))))))))))

Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun. Cok tesekkur ediyorum oncelikle, butun bu deneyimlerinizi paylasip bizlere yardimci oluyorsunuz. Kendinizle gurur duyun boyle cesur ve paylasimci oldugunuz icin...
Ben ergenlik cagindan beri kilosundan ve vucudundaki sarkmalardan muzdarip biriyim. Hayatim boyunca memelerimdeki ve gobegimdeki sarkmaya bakip durdum ve inanir misiniz sirf bu yuzden kilo vermeye bile ugrasmadim, nasilsa igrenc bir goruntu var, zayiflasam ne olacak dedim... Ama simdi hayatimda bazi degisiklikler oldu ve kalacak izler yuzunden hep israrla dusunmeyi reddettigim meme diklestirme ve karin germe operasyonlarina kendimi hazirlama calisiyorum, bilmem beni anlayabilecek misiniz ama bunu yapabilmek hayatimda ilk kez spora ve diyete baslamami sagladi, simdiden 6 kilo verdim. Bunda bu forumun etkisi cok buyuk! Hepinizden Allah razi olsun. Daha verecek coook kilom var evet ama cok azimliyim ve kilolarimi veriyorum. Beni umutsuzlukla baglayan o kisirdonguden ciktim. Simdi de sonrasi icin arastirma asamasindayim. Tugrul bey hakkinda yazdiklariniz cok guzel meme ameliyatlari icin. Ben meme askilama yaptirmak istiyorum insallah. Listemin baslarina yerlestirdim kendisini. Peki Tugrul bey karin germe operasyonunda nasildir bir fikriniz var mi? Izler konusunda hassasiyet gosteren bir doktor mudur? Belki 6-7 senedir bakmadigim fotograf kalmadi internette ve bazilari o kadar kotu ki :(( Hevesimi kirmasinlar diye hemen kapatiyorum boylelerini...
Umarim beni daha yolun basinda oldugum icin ciddiye almamazlik etmezsiniz. Desteginize ve onerilerinize cok ihtiyacim var. Umutsuzluklar ve uzuntulerle gecen yillarima son vermek istiyorum artik...

Merhaba yazdiklarindan çok etkilendim. Belkide olumsuz dusuncelerden ve yillardan sonra güçlü olmayi seçmis olman beni büyüledi. Güçlü olmak için çaba sarfedenleri hep kendi tarafimda görmüsümdür. Hani memleketli olmak gibi. Cellminn in sürekli söyledigi memecan olmak gibi:))

Ilk önce ben seninle gurur duydum, içtenlikle tüm duygularini yazdigin için. Yazdiklarindan kendime dersler bile çikardim ''insan inancini degistirerek hayatinda mucizeler yaratabilir'', ''insan isterse hayalindeki kiloya ulasabilir ve bunu zevkle, kendini zorlanmis hissetmeden yapabilir'', ''umutsuzlukla baslayan kisirdonguden yeni ve pozitif bir inanç ile çikilabilir'' gibi dersler bunlar. Sana tesekkür ederim.

Karin germe operasyon resimlerini görmedim canim. Doktorumun muayenehanesine gittigimde kafamdaki tilkiler sadece kendi hayallerim için çalisiyorlardi:)))))

Elbette hevesini kirabilecek herseyden ama herseyden uzak dur. Haaa bu arada yolun basindayim diye düsünme, sen adimini atmissin çok ama çok kisa bir zaman içinde moralinide yüksek tutarsan hayalin gerçeklesir. Hem sen umutsuzlukla geçen yillarina kafanda son vermissin yasini bilmiyorum ama seni bunun içinde tebrik ediyorum. Senin yolun çok dogru ve gidilmesi gereken bir yol. Lutfen vazgeçme.

Sevgilerimle
Sevgi

Böyle mutluluk dolu mesajlar yazdiginizda çok mutlu oluyorum. En azindan bende baska arkadaslarimdan duydum ve sonrasinda doktorumu sizlere önerdim ve bu yazilanlar benim yanilmadigimi gösteriyor. Tek garantisi beddua yerine dua alacak olmam:))

Deepgreeen orada burada benim hakkimda iyi seyler yaziyormussun haberim olmadigini sanma hmmmmm. Yahu reklam yaptigindan supheleniyorlar, üstüne gidecekler diye seni uyarmak istiyordum ama sen çok guzel ispat kokan cumlelerinle olayi bitiriyorsun. Seni ilk gordugumde koklayarak opecegim.

Leylek82 kuzum valla bende seni ozledim ama bizim kucuk hinzirlar bizim bulusmamizi istemiyorlar. Yahu sende benim eski halimde oldugum gibi kendini eve mi kapatiyorsun? Itiraf et. Yok canim henuz tasinmadim yilan hikayesine dondu. Seni bir msnde yakalasam uzun uzun konusuruz.

Cevap vermeyi unuttugum arkadaslarim varsa ozur diliyorum.

Agizlari kulaklarinda olan, nazar degmesin diye çok çirkinler diyenlerin, banyodan sonra artik bornoz giymek istemeyenlerin, aynanin karsisinda çatlak çatlak kendine bakip bakip gulumseyenlerin bir arada oldugu baska bir forum var midir acaba?

HADI ARKADASLAR BASKA EKLEYECEGINIZ CUMLELER VAR MI? EKLEYIN BAKALIM FORUMUN BU SAYFASI HAKKINDA NE ÇIKACAK ORTAYA

Hepinizi kucaklayarak opuyorum.

selennnnn cimm, cellminn cimm, canlarımm, memecanlarımm:-))
Sizleri öyle özledim ki, yine bir araya gelelim istiyorummm. Doktor bana 20 gün sonraya randevu vermişti. Eylül'ün 11 ine denk geliyor. O gün keşke yine toplansak, leylek82 de gelse, ecemiz de gelse, lynn de gelse, zeynep ve işte hepsi gelse:-)) Gerçi ramazan dolayısıyla bir şey yiyip içemesekte, sohbet ederdik en azından:-)) Hepinizi seviyorum, iyiki varsınız..

Ohhh sen iyi alistin artik tum kontrollerde bizleri yaninda istersin:))))))))))))))))))))

Saka bir yana doktorumuza kalabalik bir grup ile muayenehanesine giderek surpriz yapsak ne hos olur degil mi?

Ayyy ben bir geleyim ondan sonra bulusuruz. Harika sohbetler ederiz.

Back