Tekrar merhaba bayanlar ..
Aklıma birşey takıldı kızlar, kışın ameliyat olmak istediğimden bahsetmiştim sizlere , gögüs büyütme ameliyatından sonra yapılan sargılar bol bir kazağın altından belli olurmu ?? yani büyüyen göğüsleri daha da mı büyük gösterir? Ameliyattan bir iki gün sonra işe başlamayı düşündüğüm için ofiste anlaşılmaması açısından soruyorumCADIARZU
Sevgili tugba_z, ameliyattan sonra şişme oranın, var olan göğüs dokuna bağlıymış. Mesela önceden yaklaşık 200 cc kendi meme dokusu olan bir bayanla, benim gibi 60-70 cc kendi meme dokusu olan bir bayanın şişme oranı arasında çok fark olurmuş. Bunu Tuğrul Bey söylemişti. Sargılar tam aksine küçük gösteriyor, bayaa bir sıkıp topladığı için. Hatta ben sargıların üzerinden bakıp küçük olmuşlar sanmıştım.
Masa başı işine ertesi gün başlayabilirsin canım. Ama kollarını kullanmakta ilk 2-3 gün zorlanacaksın. Mesela saçlarını taramak gibi, ağır bir şey kaldırmak gibi.
Sanada şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et. Kendine iyi bak..