saolun canlarımm..bi günde karar verdim ameliyat olmaya ..ameliyattan sonra biraz mutsuz hissediyodum kendimi ama tuğrul bey okadar iyiki beni rahatlattı bandajlar cıktıktan sonra herseyin düzeleceğini söyledi..ameliyat sırasında cekilen resmi gönderdi bana:)) bomba gibiyim ciddeenn:)))su bandajlı ksıımları bi atlatsam eminim daha iyi hissedicem.nefes almak bile zor onlarla.yarın işe baslıyorum bol bi gömleğim var içine de memişler biraz inik görünsün diye kalıp gibi olan bi sütyenim var onu takıcam:))kimse anlamasın diye hersey tamamm:) ha benimki büyütme değil küçültme ameliyatı bu arada..
saolun canlarım iyi dilekleriniz için insallah bir an evvel iyileşirim
Yaa neden moralin kötü:-(( Bende üzüldüm şimdi:-(
Sıkma canını, çok güzel bir görünüme kavuştun sonuçta. Tuğrul Bey göğüs küçültme ve göğüs dikleştirmede iddialı. Yaptığı göğüsler muhteşemdi. Resimlerini göstermişti bana da.
Valla ben dümdüzlükten kurtulmanın mutluluğuyla ameliyat olduğum günden beri ağzım kulaklarımda geziyorum)))
Cuma günü de dikişlerim alınıyor inşallah;-)))
İlk işim cicili bicili sütyenler, ve yeni göğüslerime uygun bikiniler almak olacak.
Çok mutluyum ve bu mutluluğun ihtiyacı olan herhese bulaşmasını yürekten istiyorum;-)))))))