merhaba zülfüarus
ben ameliyat sonrası hiç problem yaşamadım zaten dr nebil bey problem yaşamama fırsat vermedi o kadar ilgili ve tecrübeli dr ben görmedim nerde ameliyat olduğunu bilmiyorum
ben ameliyat olalı 7.ay doldu fakat sigara içtiğim için izlerin iyileşme süresi sigara içmeyene göre daha ağır iyileşiyo nebil bey beni bu konuda defalarca uyardı .sen sigara içiyomusun?ama kesinlikle nebil beye gitmeni tavsiye ederim sonuç alacağındanda eminim izler için ameliyat yaptığını biliyorum ,ödemeleri kredi kartına taksitlendirebiliyosunuz,ve konaklama konusunda nebil beyin ekibi size yardımcı oluyo ,arabayla sizi alıyolar konaklamanızı sağlıyolar ve hatta ameliyat için yanınıza refakatçi bile veriyolar bütün bunlar içinde ekstre bi para ödemiyosun yani hizmet sınırsız
ödeme konusunda da en makul fiyatı ben kendilerinden aldım çünkü ameliyat öncesi ankarada araştırmadığım dr kalmadı diyebilirim . kontrole de bikaç gün sonra çağırabilir.
başka sormak istediğin şeyler varsa yazabilirsin görüşmek üzere ....
nuray.a canım tşk edrim cevapların için yani konaklama ücreti hastane vesair hepsine tek ücret söylüyo ve artı bişey çıkmıyomu ve ilk üç dört gün zaten kalırım orda pansuman için daha sonra ki kontrol için bir ayı buluyormu ayrıca bende sigara içiyorum kendi doktorum da ikinci ameliyat için sigara içmeden gel dedi ben bırakmadım daha bırakamıyorum ve benim geç iyileşmeden ziyadae derimde açılmalar üç parmak eninde izler kaldı bu yüzden tedirginim aynı dokturunmamı gitsem yoksa başka bi yere mi diye senin yazında umut verdi bana
slm arkadaslar,ben dr. nebil bozdogana göz kapagi ve burun ameliyati olmayi düsünüyorumfisfisfis hakkinda bilgisi olan bana yazarsa cok sevinirim yerimseniben
zülfü merhaba
nebil bey den cevap geldimi merak ettim gelişmeler ne aşamada beni bilgilendirirsen
çok sevinirim inşallah herşey istediğin gibi olur
nuraycım hotmailine mail gönderdim ama henüz cevap yok bekliyorum merakla sürekli kontrol ediyorum cevap verince bilgi veririm sanada
slm zülfü
nasılsın sesin soluğun çıkmıyo dün ben kontrol için nebil beye gittim senden bahsettim
mail gönderdiğini söyledim kendisi de cavapladığını söyledi izlerinden bahsettim
yardımcı olacağını söyledi tekrar bi ulaşmaya çalış istersen
nuraycım merhaba bi kaç gündür istanbuldaydım o yüzden cevap veremedim evet mailime cevap geldi hatta resim gönderebilirsen daha detaylı bilgi verebilirm gelmedende demiş fakat hiç beklenmeyen bazı sorunlar yüzünden salı günü tekrar istanbula gitmem gerekiyor yoksa çoktan muayeneye gitmiş olacaktım sanırım biraz gecikecek .benden bahsettiğin için teşekkür ederim gerçekten ilgili bir doktor şu işlerimi halledeyim ilk fırsatta gitmeyi istiyorum
fashion_starr bende meme büyütme ameliyatı oldum, jel protez konuldu, doktorum, senin dediğin gibi serum fizyolojik olanların zamanla hacim kaybettirdiğini ve zamanla su sesi gelebildiğini o yüzden jel slikon tercih ettiğini söylemişti.
15 ay önce op.dr ferruh bingüle göğüs büyütme ameliyatı oldum. Koltukaltından jel protez konuldu. Şimdi gayet memnunum iyi yaptırmışım diyorum, korkulacak bişey yok, İzmirdesin sanırım neden orda koydurmuyorsun, neticede ordada çok iyi plastik cerrahlar vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?