sevgili nuray a,ben de dün nebil beyle görüşmeye gittim.sana katılıyorum,doktora güvenmek kesinlikle çok önemli.daha önce çok tavsiye edilen birkaç doktorla görüşmeme rağmen hiçbirine ısınamadım.ama nebil bey çok farklı.çok ilgili ve içten.görüşmeden sonra hemen ameliyat günümü aldım.inşallah 4 temmuzda ameliyat olacağım(tabi tahlil sonuçlarım uygun çıkarsa).ben de senin gibi göğüs küçültme ameliyatı olacağım.sorularım seni sıkmazsa bana yardımcı olmanı rica ediyorum.ve hemen ilk sorumu soruyorum:).sigara içiyormuydun?eğer içiyorsan ameliyat izlerin ne durumda? sigara yara iyileşmesini olumsuz yönde etkilediği için öğrenmek istiyorum.bir de benim ameliyat da çağ hastanesinde olacak.hastane hakkında biraz bilgi verirmisin.bakım ve donanım açısından tatmin edici bir yermi?cevapların için şimdiden teşekkür ederim...
sevgili nuray a cevapların için çok teşekkür ederim.demişsinki 100 bedenden 80 e indim.buna senmi karar verdin yoksa nebil beymi.ben bugüne kadar hep cuplı sütyen kullandığım için o şekilde anlayamıyorum.benim ölçüm 38D.boyum 1.72 ve omuzlarım geniş.acaba b cup olsa bende çokmu küçük görünür.evet küçülttürmek istiyorum ama öyle tahta gibi dümdüz de olsun istemiyorum.bu konuda bana fikir verirsen sevinirim.
nuray nahım merhaba ben bir şeyi merak ettim çağ hastanesinde kalmak d aücrete dahil mi yani nebil beyin ücretinin içinde mi yoksa hastane masrafları ayrı mı?cevaplarsanız sevinirim.
kusura bakma gercekten pardon...
bu ara psikolojm bozuldu ameliyata az kaldı ister istemes gerildim ya kotu olursa diye insan suphe duyuyo kolay değil sende ameliyat olmuş biri olarak biliyosundr bu durumu ama pardon sana boyle demem yanlıştı ozur dilerim
merhaba arkadaşlar,
ameliyat olalı 10 gün oldu.iyiki nebil beyi tercih etmişim.mükemmel bir doktor ve insan.müthiş ilgili.buradan kendisine çok çok teşekkür ediyorum.buradaki yazılar sayesinde doktor seçimimi yaptığım için bir teşekkür de kadınlar kulübüne.tabi sizlere de çok teşekkür ediyorum.sıkılmadan sorularıma yanıt verdiğiniz için...
merhaba
geçmiş olsun nasılsınız ,kendinizi eminim çok hafif hissediyosunuzdur.size ameliyat öncesi nebil beyi tavsiye etmiştim memnun kalmanıza çok sevindim zaten şüphem yoktu
aynı şeyleri bende yaşadığım için sizi çok iyi anlayabiliyorum neyse ki atlattınız daha 10 gün çok erken bi süre biraz daha vakit geçsin kendinizi daha daha da iyi ve mutlu hissedeceksiniz kendinize iyi bakın mutlu günler
doriadora çok geçmiş olsun.peki ne kadara mal oldu ameliyatın?gece kaldınmı?kaldıysan nerde?
alıntı :2slm arkadaslar,ben dr. nebil bozdogana göz kapagi ve burun ameliyati olmayi düsünüyorumfisfisfis hakkinda bilgisi olan bana yazarsa cok sevinirim yerimseniben
merhaba nuray.a
acaba dr nebil beyi yüz germe konusunda nasıldır herhangi bir bilginiz var mı ben istanbuldayım resim gönderiyormu kafam çok doldu bu konuyla kararsızlık çok kötü birşey ama bu konuda da karar vermek de çok zor..
nuray.a
slm arkadaşlar sitede yeniyim bu ilk mesajım ben 5 ay önce dr nebil bozdoğan göğüs küçültme ameliyatı oldum çook rahat ve mutluyum iyiki bu ameliyatı olmuşum gerçekten çok hafifledim bu konuda bilgi edinmek isteyenler yazabilir nebil bey gerçekten işinde 1 numara ameliyat öncesi ve sonrasında süper hizmet gördüm kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler
göğüsleriniz artık size ağır geliyorsa sırt boyun ve bel ağrılarınız varsa bence hiç düşünmeyin ..........
sağlıklı günler
nuray .a merhaba memnun kalman çok ii bende bir buçuk sene evvel oldum küçültme ameliyatını fakat iyileşme döneminde açılmalar oldu ve kötü izler kaldı şimdi izler için ameliyat olmak istiyorum ve kendi dokturumda ii fakat aynı şeyleri yaşarsam diye alternatif araraken yazını gördüm sonuç alabilirmiyim acaba ankara dışından gelicem ikinci bi maliyet ve konaklama konusu sorun tabiki nebil ödemeleri nasıl kabul ediyor bilgi verebilirmisin birde kaç gün sonra ilk kontrole çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?