• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

herkesee merhabalar ben 27 temmuzda Op. dr. Nebil Bozdoğan 'a göğüs büyütme ameliyatı oldumm ve şuan tam 1 ay olduuu doktorumdan çok memnunummm harikaa bir iş çıkardııı :))))
şimdii çok güsel göğüslerim waaar :))
ilk ameliyat sonrasında zor günlerimde hep yanımda bana destek oldu çok ilgilendiii kendisine bir kez daha teşekkür ederim... ve Nebil beyle görüşmeden ameliyat olmayın derim... iyi günler

selam kızlar yaa bende nebil bey ile görüşüyorum ve artık bu ay gögüs büyütme ameliyatı olacagım fakat bana sizler olduysanız fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz cok acil lütfen

4 gün önce bende nebil bey e gögüs büyütme oldum ve şimdilik cok memnunum tekrar bi estetik gecirecek olsam yine nebil bey derdimm

nebil bozdoğan insan olarakta harika bir insan sonuna kadar hastasını takip ediyo ve çokta beyfendi böyle insanlarda var ne mutlu

kızlar merhaba ben dr nebıl bozdogan ı liposuction amelıyatlarında da ııyı dıye duydum acaba yaptıran var mı liposuctıon,özellıkle basenve ust bacak ıcın fıyatını sorsam ayıp olmazsa

sevgili sevdes ben gögüs oldum bacak konusunda bi bilgim yok ama istersen nebil bey i ara bi sor o sana yardımcı olacaktır

Arkadaşlar Nebil Bozdoğan , Labiaplasti yani Vajinanın uzun ve sarkık olan iç dudaklarını küçültme ameliyatı yapıyormu. Nebil Beye bu ameliyatı yaptıran yada bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini çok acil paylaşabilirlerse sevinirim

arkadaşlar nebil beyle görüşen yokmu aranızda :uhm:

Arkadaşlar Nebil Bozdoğan , Labiaplasti yani Vajinanın uzun ve sarkık olan iç dudaklarını küçültme ameliyatı yapıyormu. Nebil Beyle görüşmeye giden yokmu hiç aranızda.Sadece labiaplasti yapıp yapmadığını sormanızı istiyorum o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar nebil beyle görüşen yokmu aranızda :uhm:

Arkadaşlar Nebil Bozdoğan , Labiaplasti yani Vajinanın uzun ve sarkık olan iç dudaklarını küçültme ameliyatı yapıyormu. Nebil Beyle görüşmeye giden yokmu hiç aranızda.Sadece labiaplasti yapıp yapmadığını sormanızı istiyorum o kadar.

canım bu cok basit sitesine gir mail adresine mail atıp kendin sor hemen cevap veriyor çok ilgili birisi kendisi hatta elinde foto varsa onu da yolluyor hatta sen ona fotnu atarsan bakıp degerlendiriyor da bence dene.

canım bu cok basit sitesine gir mail adresine mail atıp kendin sor hemen cevap veriyor çok ilgili birisi kendisi hatta elinde foto varsa onu da yolluyor hatta sen ona fotnu atarsan bakıp degerlendiriyor da bence dene.

Canım ben daha çok , bu Labioplasti operasyonunu Nebil Beye yaptıran varsa memnun kalıp kalmadığını sormak istiyorum.Doktor konusunda kararsız kaldımda.Yanlış bir doktora düşmek istemiyorum.Senin Nebil Bey hakkında bilgin var mı iyi bir doktormu, konusunda uzman mı?

merhaba eda006 ben yatırmadım ama bir arkadaşım Dr. Nebil beye yaptırdı ama detaylarını bilmiyorum istersen sorup öğrenirim

ben dr. Nebil beye liposuction değil ama Lipofilling oldum onun fiyatlarını bilmiyorum ama kensiyle iletişime geçersen bilgi veriyor

merhaba eda006 ben yatırmadım ama bir arkadaşım Dr. Nebil beye yaptırdı ama detaylarını bilmiyorum istersen sorup öğrenirim

Canım detaylarını arkadaşından öğrenirsen çok sevinirim.Arkadaşına sorarmısın Nebil Bey tam olarak hangi işlemleri yapmış.Birde sonuctan memnun kalmışmı

Canım iç dudaklar büyükmüş biri daha da büyükmüş uyuşturarak ikisinide küçülttürmüş birnirine eşitlemiş. 1 hafta şişliği ve biraz sızıntısı olmuş bu sürede bol şeyler giymiş ve ped kullanmış. Ağustosta denize girmiş bikininin alt kısmında fazlalık kalmamış. Bu kadar öğrendim, sana kolay gelsin ne diyeyim seni çok rahatsız ettiği belli. Şimdiden geçmiş olsun.

Eda msj. nı yeni gördüm. Ben göğüs küçültmek için bu hafta Nebil Beyle yüz yüze görüştüm. Öncesinde de Saliha Hn. var ofisinde onunlada uzun uzun konuştum, bir sürü şey sordum.
İstersen internet sayfasında ofis nosunu bul ve saliha hn. la görüş seni aydınlatacağına eminim. Zaten fiyet konusunuda onunla konuşuyorsun, Nebil Bey karışmıyor. Ben Nebil Beyi insan olr. çok beğendim. inşallah operasyonda çok iyi gider. 1 Aralıkta günümü aldım.

Eda msj. nı yeni gördüm. Ben göğüs küçültmek için bu hafta Nebil Beyle yüz yüze görüştüm. Öncesinde de Saliha Hn. var ofisinde onunlada uzun uzun konuştum, bir sürü şey sordum.
İstersen internet sayfasında ofis nosunu bul ve saliha hn. la görüş seni aydınlatacağına eminim. Zaten fiyet konusunuda onunla konuşuyorsun, Nebil Bey karışmıyor. Ben Nebil Beyi insan olr. çok beğendim. inşallah operasyonda çok iyi gider. 1 Aralıkta günümü aldım.

Sitede Nebil Bey hakkında iyi şeyler söylenmiş hiç kötü bişey söylenmemiş .Bana da güvenilir geldi.Sana şimdiden geçmiş olsun canım. Ameliyattan sonra haberlerini bekliyorum.

Back