• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

sevgili nuray a,ben de dün nebil beyle görüşmeye gittim.sana katılıyorum,doktora güvenmek kesinlikle çok önemli.daha önce çok tavsiye edilen birkaç doktorla görüşmeme rağmen hiçbirine ısınamadım.ama nebil bey çok farklı.çok ilgili ve içten.görüşmeden sonra hemen ameliyat günümü aldım.inşallah 4 temmuzda ameliyat olacağım(tabi tahlil sonuçlarım uygun çıkarsa).ben de senin gibi göğüs küçültme ameliyatı olacağım.sorularım seni sıkmazsa bana yardımcı olmanı rica ediyorum.ve hemen ilk sorumu soruyorum:).sigara içiyormuydun?eğer içiyorsan ameliyat izlerin ne durumda? sigara yara iyileşmesini olumsuz yönde etkilediği için öğrenmek istiyorum.bir de benim ameliyat da çağ hastanesinde olacak.hastane hakkında biraz bilgi verirmisin.bakım ve donanım açısından tatmin edici bir yermi?cevapların için şimdiden teşekkür ederim...

arkadaşım şimdiden sana geçmiş olsun soruların tabiki beni sıkmaz aksine memnun oldum ameliyat sonrası çok hafifleyeceksin ve dünyaya yeniden gelmiş gibi hissedeceksin,ben maalesef günde 1 pk sigara içiyorum ve yara izlerine olumsuz etkilediğini bizzat yaşadım nebil bey bana en azından ameliyat öncesi sigara içmememi ısrarla defalarca söyledi ama ben ameliyat stresiyle sigarayı bırakamadım sana tavsiyem eğer sigara içiyorsan lütfen bırakmayı dene bırakamıyorsanda en aza indir gerçekten yaraların iyileşmesini geciktiriyor
şu anda ameliyat izlerim baya farkedilir durumda ama zamanla rengi ten rengine dönüyormuş;çağ hastanesine gelince süperr orayı tercih etmene çok sevindim hizmet harika 5 yıldızlı otel gibi hastanede yattığın süre tecrübeli bir hemşire sürekli yanında nebil bey zaten seni sürekli arayacaktır bakım ve donanım süperrr ; hiç korkma nebil bey ve ekibi sayesinde herşeyin yolunda gideceğine inan,ayrıca nebil beye de selamlarımı iletirsen sevinirim. başka soruların varsa seve seve cevaplayabilirim kendine iyi bak

sevgili nuray a cevapların için çok teşekkür ederim.demişsinki 100 bedenden 80 e indim.buna senmi karar verdin yoksa nebil beymi.ben bugüne kadar hep cuplı sütyen kullandığım için o şekilde anlayamıyorum.benim ölçüm 38D.boyum 1.72 ve omuzlarım geniş.acaba b cup olsa bende çokmu küçük görünür.evet küçülttürmek istiyorum ama öyle tahta gibi dümdüz de olsun istemiyorum.bu konuda bana fikir verirsen sevinirim.

nuray nahım merhaba ben bir şeyi merak ettim çağ hastanesinde kalmak d aücrete dahil mi yani nebil beyin ücretinin içinde mi yoksa hastane masrafları ayrı mı?cevaplarsanız sevinirim.

sevgili üvercinka bana verilen fiyata her şey dahil.yani doktor ücreti,hastane masrafı ve sonraki kontroller hepsi fiyatın içinde...

sevgili nuray a cevapların için çok teşekkür ederim.demişsinki 100 bedenden 80 e indim.buna senmi karar verdin yoksa nebil beymi.ben bugüne kadar hep cuplı sütyen kullandığım için o şekilde anlayamıyorum.benim ölçüm 38D.boyum 1.72 ve omuzlarım geniş.acaba b cup olsa bende çokmu küçük görünür.evet küçülttürmek istiyorum ama öyle tahta gibi dümdüz de olsun istemiyorum.bu konuda bana fikir verirsen sevinirim.

mrb,

evet benim vucuduma göre oldukça büyüktü 80 beden bana süper oldu, ben nebil beye çok küçük olasını istediğimi söyledim oda vucut ölçülerime göre beni yönlendirdi .
benim boyum 1.59
tabiki tahta gibi olması hoş olmaz , dediğim gibi nebil bey vucut ölçülerini alıp bu konuda sana yardımcı olacaktır,zaten ameliyat öncesinde çizim yapılacak ve çizim sırasında nebil bey senin nasıl istediğini soracak ve ona göre değenlendirecektir, yani oturup beraber karar vereceksiniz.sana tavsiyem ameliyat öncesi aklında hiç bi soru kalmaması ,nebil beye herşeyi sorabilirsin

nuray nahım merhaba ben bir şeyi merak ettim çağ hastanesinde kalmak d aücrete dahil mi yani nebil beyin ücretinin içinde mi yoksa hastane masrafları ayrı mı?cevaplarsanız sevinirim.

merhaba;

evet herşey nebil beyin ücreti içinde hatta ameliyat sonrası kontrollerde dahil yani süperr

Nebil beye göğüs büyütme ameliyatı olanlar lütfen fiyatları söyleyebilirler mi?

kusura bakma gercekten pardon...
bu ara psikolojm bozuldu ameliyata az kaldı ister istemes gerildim ya kotu olursa diye insan suphe duyuyo kolay değil sende ameliyat olmuş biri olarak biliyosundr bu durumu ama pardon sana boyle demem yanlıştı ozur dilerim

mrb poisonus sana özelden mesaj atmadım yeniyimde resimlerini görebilirmiyim yardımcı oluran çok sevinirim msn verebilirsen ordanda görüşebiliriz detaylı olarak.

merhaba arkadaşlar,
ameliyat olalı 10 gün oldu.iyiki nebil beyi tercih etmişim.mükemmel bir doktor ve insan.müthiş ilgili.buradan kendisine çok çok teşekkür ediyorum.buradaki yazılar sayesinde doktor seçimimi yaptığım için bir teşekkür de kadınlar kulübüne.tabi sizlere de çok teşekkür ediyorum.sıkılmadan sorularıma yanıt verdiğiniz için...

merhaba arkadaşlar,
ameliyat olalı 10 gün oldu.iyiki nebil beyi tercih etmişim.mükemmel bir doktor ve insan.müthiş ilgili.buradan kendisine çok çok teşekkür ediyorum.buradaki yazılar sayesinde doktor seçimimi yaptığım için bir teşekkür de kadınlar kulübüne.tabi sizlere de çok teşekkür ediyorum.sıkılmadan sorularıma yanıt verdiğiniz için...

merhaba
geçmiş olsun nasılsınız ,kendinizi eminim çok hafif hissediyosunuzdur.size ameliyat öncesi nebil beyi tavsiye etmiştim memnun kalmanıza çok sevindim zaten şüphem yoktu
aynı şeyleri bende yaşadığım için sizi çok iyi anlayabiliyorum neyse ki atlattınız daha 10 gün çok erken bi süre biraz daha vakit geçsin kendinizi daha daha da iyi ve mutlu hissedeceksiniz kendinize iyi bakın mutlu günler

doriadora çok geçmiş olsun.peki ne kadara mal oldu ameliyatın?gece kaldınmı?kaldıysan nerde?

merhaba
geçmiş olsun nasılsınız ,kendinizi eminim çok hafif hissediyosunuzdur.size ameliyat öncesi nebil beyi tavsiye etmiştim memnun kalmanıza çok sevindim zaten şüphem yoktu
aynı şeyleri bende yaşadığım için sizi çok iyi anlayabiliyorum neyse ki atlattınız daha 10 gün çok erken bi süre biraz daha vakit geçsin kendinizi daha daha da iyi ve mutlu hissedeceksiniz kendinize iyi bakın mutlu günler

teşekkür ederim nuray a.
henüz hafiflediğimi pek anlayamadım.aynı anda liposuctionda olduğum için henüz ödemlerim inmedi.bu yaz geçti artık ama seneye bikini giyicem inşallah a.s...

doriadora çok geçmiş olsun.peki ne kadara mal oldu ameliyatın?gece kaldınmı?kaldıysan nerde?

teşekkür ederim hümanist,
aynı anda hem göğüs küçültme hem de liposuction yaptırdım.ameliyatım çağ hastanesinde yapıldı.iki gece hastanede kaldım.bana maliyeti 6500 ytl oldu.bu fiyata herşey dahil (doktor+hastane+kontroller).sen ne ameliyatı olmayı düşünüyorsun.nebil beyi tavsiye ederim.hem çok iyi bir doktor hem de çok tatlı bir insan,aynı zamanda da çok ilgili...

geşmiş olsun doriadora gözünaydın hayırlısıyla gönlünce bir yaz geçirmeni dilerim canım.. benim sorunum başka yüzgerdirme yönteme karar veremedim endoskopikte olabilir kafam karışık her doktorun ağırlıklı tekniği farklı ve ona göre öneride bulunuyorlar ama hangisi doğru bilemiyorum birkaç doktorla daha görüşmem gerek nebil bey yüz konusunda nasıl ankaraya gelmeden resim görebilirmiyim biliyormusun yardımcı olursan sevinirim

Ceyda merhaba ameliyat oldun mu bilmiyorum nebil beyi bende yeni duydum bilemiyorum istanbulda bir doktor var adı dr hasan poyraz sadece burun üzerine yüzlerce resim var rinomed olarak ta araştırabilirsin tavsiye edrim düşünürsen telide veririm kolay gelsin canım..

slm arkadaslar,ben dr. nebil bozdogana göz kapagi ve burun ameliyati olmayi düsünüyorumfisfisfis hakkinda bilgisi olan bana yazarsa cok sevinirim yerimseniben
alıntı :2
17-07-2008 12:44
doriadora
Alıntı:
hümanist´isimli üyeden Alıntı
teşekkür ederim hümanist,
aynı anda hem göğüs küçültme hem de liposuction yaptırdım.ameliyatım çağ hastanesinde yapıldı.iki gece hastanede kaldım.bana maliyeti 6500 ytl oldu.bu fiyata herşey dahil (doktor+hastane+kontroller).sen ne ameliyatı olmayı düşünüyorsun.nebil beyi tavsiye ederim.hem çok iyi bir doktor hem de çok tatlı bir insan,aynı zamanda da çok ilgili...

merhaba nuray.a
acaba dr nebil beyi yüz germe konusunda nasıldır herhangi bir bilginiz var mı ben istanbuldayım resim gönderiyormu kafam çok doldu bu konuyla kararsızlık çok kötü birşey ama bu konuda da karar vermek de çok zor..

merhaba nuray.a
acaba dr nebil beyi yüz germe konusunda nasıldır herhangi bir bilginiz var mı ben istanbuldayım resim gönderiyormu kafam çok doldu bu konuyla kararsızlık çok kötü birşey ama bu konuda da karar vermek de çok zor..

merhaba paşaolduk
ben estetik konusunda nebil beyin tek olduğunu düşünüyorum 7 ay önce göğüs ameliyatı oldum çook memnunum nebil beye mail gönderebilirsiniz .ben ameliyat öncesi biçok dr mail gönderdim ama bitek nebil bey den resimlerle beraber cevap geldi hemde en detayı ile ama yüzyüze görüşmen bütün kararsızlıklarını ortadan kaldıracaktır bence mutlaka bi şekilde nebil bey le irtibata geç zaten ilk görüşmeden sonra kafanda hiç soru kalmayacaktır emin olabilirsin .ayrıca şehirdışından gelen hastalara konaklama vs tüm imkanlar sunuluyor anlayacağın süper başka soruların olursa beklerim
hoşçakal

sevgili paşaoluk iyi dileklerin için teşekkür ederim.nuray a.ya katılıyorum.nebil beye mail atabilirsin.hatta mailine bir fotoğrafını da eklersen daha iyi olur.çok ilgili bir doktor.mutlaka sana dönecektir.mailinde öncesi-sonrası fotoğraf istediğini belirtirsen örnek gönderecektir.haklısın en zor kısım doktora karar vermek.imkanın varsa yüzyüze görüşmeni öneririm.karşılıklı görüşmeden son kararını verme derim.internet ortamıyla yüzyüze görüşmek çok farklı oluyor.ben bunu bizzat yaşadım.nette çok tavsiye edilen doktorlardan biriyle görüşmeye gittim ama doktorun tavırları hiç hoşuma gitmedi.fırsat yaratıp nebil beyle görüşmeni öneririm.kendine iyi bak...

nuray.a
slm arkadaşlar sitede yeniyim bu ilk mesajım ben 5 ay önce dr nebil bozdoğan göğüs küçültme ameliyatı oldum çook rahat ve mutluyum iyiki bu ameliyatı olmuşum gerçekten çok hafifledim bu konuda bilgi edinmek isteyenler yazabilir nebil bey gerçekten işinde 1 numara ameliyat öncesi ve sonrasında süper hizmet gördüm kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler
göğüsleriniz artık size ağır geliyorsa sırt boyun ve bel ağrılarınız varsa bence hiç düşünmeyin ..........
sağlıklı günler

nuray .a merhaba memnun kalman çok ii bende bir buçuk sene evvel oldum küçültme ameliyatını fakat iyileşme döneminde açılmalar oldu ve kötü izler kaldı şimdi izler için ameliyat olmak istiyorum ve kendi dokturumda ii fakat aynı şeyleri yaşarsam diye alternatif araraken yazını gördüm sonuç alabilirmiyim acaba ankara dışından gelicem ikinci bi maliyet ve konaklama konusu sorun tabiki nebil ödemeleri nasıl kabul ediyor bilgi verebilirmisin birde kaç gün sonra ilk kontrole çağırıyor

nuray .a merhaba memnun kalman çok ii bende bir buçuk sene evvel oldum küçültme ameliyatını fakat iyileşme döneminde açılmalar oldu ve kötü izler kaldı şimdi izler için ameliyat olmak istiyorum ve kendi dokturumda ii fakat aynı şeyleri yaşarsam diye alternatif araraken yazını gördüm sonuç alabilirmiyim acaba ankara dışından gelicem ikinci bi maliyet ve konaklama konusu sorun tabiki nebil ödemeleri nasıl kabul ediyor bilgi verebilirmisin birde kaç gün sonra ilk kontrole çağırıyor

merhaba zülfüarus
ben ameliyat sonrası hiç problem yaşamadım zaten dr nebil bey problem yaşamama fırsat vermedi o kadar ilgili ve tecrübeli dr ben görmedim nerde ameliyat olduğunu bilmiyorum
ben ameliyat olalı 7.ay doldu fakat sigara içtiğim için izlerin iyileşme süresi sigara içmeyene göre daha ağır iyileşiyo nebil bey beni bu konuda defalarca uyardı .sen sigara içiyomusun?ama kesinlikle nebil beye gitmeni tavsiye ederim sonuç alacağındanda eminim izler için ameliyat yaptığını biliyorum ,ödemeleri kredi kartına taksitlendirebiliyosunuz,ve konaklama konusunda nebil beyin ekibi size yardımcı oluyo ,arabayla sizi alıyolar konaklamanızı sağlıyolar ve hatta ameliyat için yanınıza refakatçi bile veriyolar bütün bunlar içinde ekstre bi para ödemiyosun yani hizmet sınırsız
ödeme konusunda da en makul fiyatı ben kendilerinden aldım çünkü ameliyat öncesi ankarada araştırmadığım dr kalmadı diyebilirim . kontrole de bikaç gün sonra çağırabilir.
başka sormak istediğin şeyler varsa yazabilirsin görüşmek üzere ....

nuray.a canım tşk edrim cevapların için yani konaklama ücreti hastane vesair hepsine tek ücret söylüyo ve artı bişey çıkmıyomu ve ilk üç dört gün zaten kalırım orda pansuman için daha sonra ki kontrol için bir ayı buluyormu ayrıca bende sigara içiyorum kendi doktorum da ikinci ameliyat için sigara içmeden gel dedi ben bırakmadım daha bırakamıyorum ve benim geç iyileşmeden ziyadae derimde açılmalar üç parmak eninde izler kaldı bu yüzden tedirginim aynı dokturunmamı gitsem yoksa başka bi yere mi diye senin yazında umut verdi bana

Back