sevgili nuray a,ben de dün nebil beyle görüşmeye gittim.sana katılıyorum,doktora güvenmek kesinlikle çok önemli.daha önce çok tavsiye edilen birkaç doktorla görüşmeme rağmen hiçbirine ısınamadım.ama nebil bey çok farklı.çok ilgili ve içten.görüşmeden sonra hemen ameliyat günümü aldım.inşallah 4 temmuzda ameliyat olacağım(tabi tahlil sonuçlarım uygun çıkarsa).ben de senin gibi göğüs küçültme ameliyatı olacağım.sorularım seni sıkmazsa bana yardımcı olmanı rica ediyorum.ve hemen ilk sorumu soruyorum:).sigara içiyormuydun?eğer içiyorsan ameliyat izlerin ne durumda? sigara yara iyileşmesini olumsuz yönde etkilediği için öğrenmek istiyorum.bir de benim ameliyat da çağ hastanesinde olacak.hastane hakkında biraz bilgi verirmisin.bakım ve donanım açısından tatmin edici bir yermi?cevapların için şimdiden teşekkür ederim...
arkadaşım şimdiden sana geçmiş olsun soruların tabiki beni sıkmaz aksine memnun oldum ameliyat sonrası çok hafifleyeceksin ve dünyaya yeniden gelmiş gibi hissedeceksin,ben maalesef günde 1 pk sigara içiyorum ve yara izlerine olumsuz etkilediğini bizzat yaşadım nebil bey bana en azından ameliyat öncesi sigara içmememi ısrarla defalarca söyledi ama ben ameliyat stresiyle sigarayı bırakamadım sana tavsiyem eğer sigara içiyorsan lütfen bırakmayı dene bırakamıyorsanda en aza indir gerçekten yaraların iyileşmesini geciktiriyor
şu anda ameliyat izlerim baya farkedilir durumda ama zamanla rengi ten rengine dönüyormuş;çağ hastanesine gelince süperr orayı tercih etmene çok sevindim hizmet harika 5 yıldızlı otel gibi hastanede yattığın süre tecrübeli bir hemşire sürekli yanında nebil bey zaten seni sürekli arayacaktır bakım ve donanım süperrr ; hiç korkma nebil bey ve ekibi sayesinde herşeyin yolunda gideceğine inan,ayrıca nebil beye de selamlarımı iletirsen sevinirim. başka soruların varsa seve seve cevaplayabilirim kendine iyi bak