• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda kapalı burun ameliyatı yapan doktorlar

callmerue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
1
0
1
23
Arkadaşlar merhaba, gelecek ay içinde burun ameliyatı olmak istiyorum ve İstanbuldaki doktorları araştırıyorum. Güncel Öztürk'e muayeneye gittim ancak 3d programda istediğim gibi bir sonuç alamadım doktor bey benim söylediğimdense kendi istediğinin daha iyi olacağı görüşündeydi , çok kararsız kaldım. Şu an Ali Murat Akkuşu düşünüyorum ama tekrardan muayene ücretinin boşa gitmesini de istemiyorum. Ali Murat bey hakkında bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim. Bunun dışında İstanbul da kapalı teknik kullanan doktor önerisi olanlardan da bilgi almak isterim.

Arkadaşlar merhaba, gelecek ay içinde burun ameliyatı olmak istiyorum ve İstanbuldaki doktorları araştırıyorum. Güncel Öztürk'e muayeneye gittim ancak 3d programda istediğim gibi bir sonuç alamadım doktor bey benim söylediğimdense kendi istediğinin daha iyi olacağı görüşündeydi , çok kararsız kaldım. Şu an Ali Murat Akkuşu düşünüyorum ama tekrardan muayene ücretinin boşa gitmesini de istemiyorum. Ali Murat bey hakkında bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim. Bunun dışında İstanbul da kapalı teknik kullanan doktor önerisi olanlardan da bilgi almak isterim.
bende aynı arayıştayım. Günce beyle görüştüm yaptığı similasyonu tam beğenemedim bende burun sırtı güzeldi ancak burun ucu tuhaf duruyordu emin olamadım ama kendiside similasyondan daha güzel sonuç olacağını söyledi. Caddede Uğur Şahin ve Sinan Kaderi ile görüştüm ikiside similasyon yapmadı Uğur beyde Sina beyde açık açık ameliyatı hangi teknikleri kulandıklarını anlattı. Sina bey çok ilgili bir doktor uzun uzun dinliyor, çiziyor anlatıyor Uğur bey ona göre çook daha soğuk, Güncel beyle görüşmemiz 10dk anca sürmüştür ama kendinden emin bir doktor güven verdi ama ameliyat için ikna olamadım. Benimde kafam epeyce karıştı

Merhaba, ben de aynı durum içerisindeyim karar verebildiniz mi

Merhaba, ben de aynı durum içerisindeyim karar verebildiniz mi
Kapalı yapan 5 tane doktor gezdim son görüşmem Elad Azizli ile oldu. En güzel iletişimi onunla kurabildim, beni dinledi ne istediğimi ne istemediğimi açık açık anlattım aklımdaki tüm soruları sorabildim ve cevabını aldım. Bir görüşmenizi tavsiye ederim. Ben kendisinde olmaya karar verdim bir aksilik olmazsa nisan sonu olacağım ve süreci paylaşacağım mutlaka

Kapalı yapan 5 tane doktor gezdim son görüşmem Elad Azizli ile oldu. En güzel iletişimi onunla kurabildim, beni dinledi ne istediğimi ne istemediğimi açık açık anlattım aklımdaki tüm soruları sorabildim ve cevabını aldım. Bir görüşmenizi tavsiye ederim. Ben kendisinde olmaya karar verdim bir aksilik olmazsa nisan sonu olacağım ve süreci paylaşacağım mutlaka
umarım her şey istediğiniz gibi olur. unutmayın buraları :)

Back
X