slm arkadaslar benim de sorunum bacaklarımla ilgili nebil beye bacak estetigi olan varmı acaba varsa bilgi verip yardımcı olursanız sevinirim yag enjeksiyonu yaptırmayı istiyorum ama karar veremedim yaptıran arkadaşlar varsa bilgilerını paylaşırlarsa sevınırım şimdiden teşkler
slm arkadaslar benim de sorunum bacaklarımla ilgili nebil beye bacak estetigi olan varmı acaba varsa bilgi verip yardımcı olursanız sevinirim yag enjeksiyonu yaptırmayı istiyorum ama karar veremedim yaptıran arkadaşlar varsa bilgilerını paylaşırlarsa sevınırım şimdiden teşkler
Yeni burnum kızlar :) Bugün 17 gün oldu ameliyat olalı...
ISAURA bukadar uzun mail yazmisinki,sanki ben amaliyet masasinda gibiymisim gibi okudum...gözlerim doldu....cok korkuyorum cünkü....kabus da gördüm burnum kötü oldu diye....sonucta begenmezsem nolcak??tasarim yapiyor degilmi ve amaliyet sonunda ayni burunla mi karsi karsiyasin:)ben almanyadanim ve cok arastiriyorum...dr ferruh beyle de görüstüm begenmedim.hic resim yollayamadim bana.sadece 2 resim yolladi,onlari da zaten begenmedim.ben dr nebil beyin ilgisini cok begendim.resimler yolladi bana.ama korkuyorum dedigim gibi.baska resim lerin varmi isaura???cünkü bu resim bilmiyorumda sanki daha cok cok sis gibi geldi??yada eski burnun ve simdiki burnundan resim varmi??cok merak ediyorum..insallah yardimci olursun bana...yada msn de falan yollayabilrisen harika olur....sonucu görmüs olurum.ama eski burnunu da merak ediyorum...fiat olarak ne dediler sana?ben cene ve burun yaptirmayi düsünüyorum 4300 ytl,hastanede 6 gün kalma icinde,ilaclar icinde,muhane,ön görüsme ve sonradan görüsme ...
tek buruna sanirim 2500 demisti tam hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?