Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

Geçen hafta sonu Ankaradaydım.Nebil Beyle görüşeyim dedim bu Labiaplasti operasyonunu ama nerde bende o cesaret.O kadar çok utanıyorum ki gidemedim .Hem bu sorunumdan hemen kurtulmak istiyorum hemde utangaçlıktan doktorla görüşmeye bile gidemiyorum.of offffffff Sitedeki arkadaşların yazdıklarına göre güvenilir bir doktor sanırım.

Canım iç dudaklar büyükmüş biri daha da büyükmüş uyuşturarak ikisinide küçülttürmüş birnirine eşitlemiş. 1 hafta şişliği ve biraz sızıntısı olmuş bu sürede bol şeyler giymiş ve ped kullanmış. Ağustosta denize girmiş bikininin alt kısmında fazlalık kalmamış. Bu kadar öğrendim, sana kolay gelsin ne diyeyim seni çok rahatsız ettiği belli. Şimdiden geçmiş olsun.

merhabalar, nebil beye burun ameliyat olanlar memnun kaldılar mı acaba? sonuçlar istedikleri gibi oldu mu? ben kendisiyle mail aracılığıyla görüşmüştüm bir kaç op. sonrası fotoğraf gönderdi ama pek içime sinmedi belki de fotoğrafta öyle çıkmıştır bilemedim.. kesinlikle kötü değiller ama benim içime çok sinmedi nedense.. nebil beye burun ameliyatı olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum ameliyatınızı hastanedemi yaptırdınız klinikte mi? genel antestezi mi uygulandı? ve tabi en önemlisi sonuçlar sizi tatmin etti mi? bilgi veren olursa çok teşekkür ederim çook sıkıntılıyım dr arayışı nedeniyle bugünlerde..

arkadaşlar merhaba Ben 10 gün önce Nebil Bey'e meme büyütme ameliyatı oldum.Koltuk altından kas altı 300cc kondu.Şu an ağrılarım devam ediyor.Kolumdaki ağrılar daha belirgin.En az bir ay devam edecekmiş.daha önce meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum Şu an memnunlarmı.Biraz önce başka bir linkten Bir arkadaşın görüştüğü ünlü bir doktor koltul altından ameliyatın bir cinayet olduğundan ordaki dokuların büyük tahribat geçirdiğinden ve birkaç ylı sonra slikonun omuzkara kadar çıkabileceğinden bahsetmiş Aranızda böyle bir şeyle karşılaşan var mı? üstelik Nebil Bey Bu yöntemi enaz 10 yıldır kullanıyor böyle birşey olsa bu yöntemi kullanmaya neden devam etsin?

selam canım o arkadaş benim:)
bende amel.olucağım için çok araştırıp duruyorum,6 ay önce tr ye döndüm,amerikadaydım 2 senedir ve gelmeme yakın ordada baya bi araştırdı...abd de kolaltı kesisini aynı sebeplerden dolayı(özelliklede kolaltından sadece serum fizyolojik konulacağı) A sınıf doktorlar uygulamadığı için neyse dedim tr de yaptırırım...
snr işte burda araştırmaya başladım...onur erol yapıcak ama o da kolaltı kesisi uygulamıyo( tr nin 1 numaralı estetikçisi olduu halde)...
snr hadi dedim bide tuğrul beyle görüşüyim o da aynı şeyleri 2 gün önce dedi ve bende vazgeçtim...
bu kadar araştırmasan bilmesen bende kolaltı kesisiyle yaptırırdım ama bunları duyduktan snr mümkün değil artık....
illa herkeste sorun çıkarıcak diye bişey yok,ben sadece öğrendiğim bişeyi paylaştım...sende güle güle kullan cnm memişlerini:)

dr nebil bozdoğanla görüştüm bu meseleyi sordum koltuk altından protez koymayı zaten herkesin yapmaması gerektiğini söyledi.deneyimsiz kişilerde yanlış sonuçlar alınabileceğini ifade etti.o yüzden her doktorun yapmasını tavsiye etmiyorum dedi.kendisi zaten bu yöntemi ingiliz ve hollandalı doktorlardan öğrenmiş.diğer yöntemlerdeki kapsül kontraksiyonunun burda hiç olmadığını ifade etti.bende diğer yöntemlerle meme protezi olan arkadaşlara seslenmek istiyorum.kapsül kontraksiyonu ihtimali sizlerde nedir?

Kızlar, Dr. Nebil Bozdoğan'a dün saat 20:00 de estetik burun ameliyatı oldum. Burada da ne kadar memnun kaldığımı anltamak ve estetik burun ameliyatının asla korkulacak bir şey olmadığını ifade etmek istedim ki, düşünenler fakat korktuğu için hala bir adım atamamış olanlar varsa cesaret alsınlar diye. Nebil hocaya ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir ameliyat bu kadar mı kolay, ağrısız ve sorunsuz geçer :) Allah bin kere razı olsun... Kendimi çok iyi hissediyorum, tabii ki morarmalarım ve şişliklerim var, sonuçta bıçak değdi, ancak o sorunu da buz ile çözüyorum. Nebil hoca ilk günden son güne kadar ilgisini asla esirgemedi. ılk defa randevu aldıp ücretsiz muayne için gittiğimde uzun uzun bilgisayarda burnumu tasarladı, beklentilerimi dinledi, notlar aldı. ınsanı kapıda karşılaması, ilgilenmesi, tek hastası sizmişsiniz gibi davranması müthiş bir şey. Ameliyat günü (dün) beraber hastaneye gittik ve orada da ilgi harikaydı, beni hazırladılar, tertemiz hotel odası gibi bir odaya yerleştirdiler, hocam benden önce girip odayı kontrol etti eksik var mı diye :) Ameliyathaneye indiğimde yine hocam başucumdaydı ve bana moral verdi, sürekli her şeyin çok güzel olacağını, güzel şeyler düşünmemi, kendisine güvenmemi telkin etti. Ameliyat sonrası gözümü açtığımda yine hocamı gördüm ve cep telefonuyla çektiği yeni burnumun resmimi gösteriyordu bana, ben yarı baygın vaziyette, hatırlamıyorum bile resmi :) Sabah da erkenden geldi, beni kontrol etti ve ilaçlarımı beş kuruş para istemeden bana temin ederek beni tabucu etti. Kim olsa şu şu antibiyotiği eczaneden alacaksın derdi. Taburcu olduktan yarım saat sonra da aradı, nasıl hissediyorsunuz kendinizi, eve gittiniz mi, bir sıkıntınız var mı diye... Zaten ameliyat için doktor araştırırken ister istemez muaynehanede sağdaki soldaki bekleyene soruyorsunuz, nedir, kimdir, nasıl bir doktordur diye. Nebil beyi kime sorsanız kesinlikle benim bu anlattıklarımın fazlasını anlatacaktır. Bu arada hastane de meyve suyumuzdan, sütümüze, suyumuza, sabah poğaça ve çorbamıza kadar servisi hiç eksik etmedi. Hastaneye de teşekkürler... Bütün bunların karşılığında ödediğim paraysa gerçekten çok çok çok çok uygun. Zaten parayla ilgili Nebil hocayla muhattap olmuyorsunuz, o işini yapıyor, sizi muayne ediyor ve bilgisayarda tasarımızı yapıyor, ne istediğinizi dinleyip notlar alıyor. Fiyatla ilgili ise yardımcısı ile muhattapsınız. Bana sormak istediğiniz başka bir şey var mı diyor ve yoksa eğer ve konu fiyata geldiyse, müsadenizle ben şimdi odadan ayrılıyorum, yardımcım Saliha gelicek ve fiyatla, ödeme kolaylıklarıyla ilgili sizi kendisi bilgilendirekcek, diyor.. Siz odadan çıkp Saliha'yı bulmuyorsunuz, hoca çıkıyor odadan! Diyorum ya sanki tek hastası sizsiniz, başka da hastası yok gibi davranıyor :) Diğer doktorların istediği rakkamın çok altında hem rahat bir ameliyat geçirdim, hem istediğim gibi olduğunu tahmin ettiğim bir burnum oldu (alçı çarşamba çıkacak ancak kestirebiliyor insan yine de ne olmuş ne bitmiş), hem de Nebil hoca gibi kanatsız bir melekle tanışma şerefine eriştim... Buradan kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır... Bütün bunları yazmayı bir borç bildim arkadaşlar.. Estetik ameliyat olacaksanız Nebil hocayla görüşmeden karar vermeyin diyorum... Hocama da tekrar tekrar teşekkürlerimi bildiriyorum. Ameliyatımla ilgili sorularınız olursa çekinmden sorun kızlar, seve seve cevaplarım.

merhaba,aynı problemi bende yaşıyordum.geçen sene Nebil Bey'in muayenehanesine gittim ve sorunumu anlattım;kendisi insan psikolojisinden anlayabilen,güleryüzlü ve çok başarılı bir doktor.geçen sene kendi vücudumdan alınan yağlarla bacağıma yağ enjeksiyonu yaptı ve çok memnun kaldım.eski haliyle kıyaslayınca gerçekten inanılmaz bir fark görülüyor!!!ameliyat da,hasta için zor bir ameliyat değil,kısa sürede günlük hayata dönebiliyorsunuz.gidin ve kendisiyle görüşün probleminizi,memnun kalacağınızdan eminim.

merhaba,aynı problemi bende yaşıyordum.geçen sene Nebil Bey'in muayenehanesine gittim ve sorunumu anlattım;kendisi insan psikolojisinden anlayabilen,güleryüzlü ve çok başarılı bir doktor.geçen sene kendi vücudumdan alınan yağlarla bacağıma yağ enjeksiyonu yaptı ve çok memnun kaldım.eski haliyle kıyaslayınca gerçekten inanılmaz bir fark görülüyor!!!ameliyat da,hasta için zor bir ameliyat değil,kısa sürede günlük hayata dönebiliyorsunuz.gidin ve kendisiyle görüşün probleminizi,memnun kalacağınızdan eminim.

yedi tşk ederim cvp için bende geçen sene gitmiştim nebil beye ama vazgeçmiştim sonra başka doktora yaptırmıstım ama şimdi memnun olmadıgım için bidaha yaptırcam ve araştırıyorum tekrar nebil beyi düşünüyorum ama cok kararsızım yine istedigim gibi olmazsa die isauranında dedigi gibi aslında cok iyi ilgili bir doktordu nebil bey bende gittigimde ücret almadı cok güzel ilgilendi görüşmeyı baya uzun tutuyor gercekten tek hastasıymıssınız gibi ama kararsızlık bitirdi beni ne yapcam bilmıyorum hangi hastanede oldun isaura amelıyatını acaba

gerçekten cok güzel olmus dahada oturunca bellı olur belırgınlıgı ortaya cıkar ama böle bile güzel görünüyor güle güle kullan cnm yeni burnunu hayırlı olsun :))))

Yeni burnum kızlar :) Bugün 17 gün oldu ameliyat olalı...

ISAURA bukadar uzun mail yazmisinki,sanki ben amaliyet masasinda gibiymisim gibi okudum...gözlerim doldu....cok korkuyorum cünkü....kabus da gördüm burnum kötü oldu diye....sonucta begenmezsem nolcak??tasarim yapiyor degilmi ve amaliyet sonunda ayni burunla mi karsi karsiyasin:)ben almanyadanim ve cok arastiriyorum...dr ferruh beyle de görüstüm begenmedim.hic resim yollayamadim bana.sadece 2 resim yolladi,onlari da zaten begenmedim.ben dr nebil beyin ilgisini cok begendim.resimler yolladi bana.ama korkuyorum dedigim gibi.baska resim lerin varmi isaura???cünkü bu resim bilmiyorumda sanki daha cok cok sis gibi geldi??yada eski burnun ve simdiki burnundan resim varmi??cok merak ediyorum..insallah yardimci olursun bana...yada msn de falan yollayabilrisen harika olur....sonucu görmüs olurum.ama eski burnunu da merak ediyorum...fiat olarak ne dediler sana?ben cene ve burun yaptirmayi düsünüyorum 4300 ytl,hastanede 6 gün kalma icinde,ilaclar icinde,muhane,ön görüsme ve sonradan görüsme ...
tek buruna sanirim 2500 demisti tam hatirlamiyorum

Profilimde öncesi sonrası fotolarım var canım, oradan bakabilirsin, daha fazla foto istersen özelime msn adresini yazarsan yollarım tabii ki :)
burnum hala çok şiş senin de fark ettiğin gibi.. burun ameliyatı hiç sorun değil de canım, gel gör ki sonucu görmek için epey sabırlı olmak gerekiyor :) 3 ay sonra şişliklerimin büyük kısmı inecek, sabırla bekliyorum bakalım :)
Nebil beye gelince hakikatten çok ilgili ve işinin uzmanı bir doktor.. ee kolay değil 20 küsür yılın tecrübesini konuşturuyor. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ameliyatlar yapıyor.. aranan ve güvenilen bir doktor.. sen de memnun kalırsın bundan eminim canım.
Kötü olur diye korkma hayatım, sadece ne istediğini bil ve bunu doktoruna anlat, sonra da Nebil beye güven :)
Şimdiden çok geçmiş olsun hayatım. Ameliyat tarihi filan belli mi? Ameliyat sonrası fotolarını merakle bekleyecem. Çene demişsin bir de çenenin nesi var? İstersen özelime yaz, hatta msn yaz özelime oradan konuşalım...

İyi günler arkadaşlar.Bu sitede yeniyim.Ankara dışında yaşıyorum ve nebil bey e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Nebil beye ameliyat olan arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını rica ediyorum.Teşekkürler.

sonuc nasil, bende ona gitmeyi dusunuyordum, burda hakkinda olumsuz yazilar okudum ve cok bocalamaya basladim, arastirmadayim su anda hangisine gideyim diye, Ankara'da iyi bir estetik cerrahi ariyorum. Neler yaptirdin ve iyilesme nasil oldu, detayli anlatirsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…