1 mayısta Nebil beye göğüs büyültme ayni zamanda basen küçültme operasyonu yaptirdim. Nebil bey kişilik olarak muhteşem bir insan. Ankarada birçok Dr.la görüştüm. Ameliyat olmakta bile kararsızdim. Çarşamba günü onunla görüştüm cuma ameliyat oldum. Aynı gün evime döndüm. Emin olun, bana kendimden daha çok özen gösterdi. Sargilarim yarın açılacak. Sonucun iyi olacagina eminim. Kendisini şiddetle tavsiye ederim.
İnternetten birçok araştırmalarım sonucu Nebil Bey e Aralık 2012 de burun ameliyatı olmuştum, 3 yıla yakın oldu annem ve babam da gelmişti güvenilir bi yer mi değil mi diye ilk önce tereddütlerimiz vardı, görüşmemiz çok güzel geçti, ameliyat oldum ilk gün çok az morluk ve simetri olarak uyumsuzluk vardı, fakat daha sonra hepsi geçiyor merak etmeyin, ödemden dolayı olduğunu zamanla burun şekillenince anlıyorsunuz, şu an kimse ameliyatlı olduğunu anlamıyor çok doğal duruyor, zamanla küçüldü zaten ödemli ilk halinden eser yok, ben memnunum ameliyat olduğum için
Marimar siz Dr.Nebil bozdogan'a bir iki yıl önce ameliyat olduğunuzu yazmışsınız. Sorununuz varsa kendisine iletiniz mi? Düzeltme teklif etti mi?sizinle irtibata geçmek istiyorum.ÖZELDEN de yazabilirsiniz bana