Bende göğüs küçültme için Çarşambaya randevu aldım.
arkadaşlar nebil beyle görüşen yokmu aranızda :uhm:
Arkadaşlar Nebil Bozdoğan , Labiaplasti yani Vajinanın uzun ve sarkık olan iç dudaklarını küçültme ameliyatı yapıyormu. Nebil Beyle görüşmeye giden yokmu hiç aranızda.Sadece labiaplasti yapıp yapmadığını sormanızı istiyorum o kadar.
canım bu cok basit sitesine gir mail adresine mail atıp kendin sor hemen cevap veriyor çok ilgili birisi kendisi hatta elinde foto varsa onu da yolluyor hatta sen ona fotnu atarsan bakıp degerlendiriyor da bence dene.
merhaba eda006 ben yatırmadım ama bir arkadaşım Dr. Nebil beye yaptırdı ama detaylarını bilmiyorum istersen sorup öğrenirim
Eda msj. nı yeni gördüm. Ben göğüs küçültmek için bu hafta Nebil Beyle yüz yüze görüştüm. Öncesinde de Saliha Hn. var ofisinde onunlada uzun uzun konuştum, bir sürü şey sordum.
İstersen internet sayfasında ofis nosunu bul ve saliha hn. la görüş seni aydınlatacağına eminim. Zaten fiyet konusunuda onunla konuşuyorsun, Nebil Bey karışmıyor. Ben Nebil Beyi insan olr. çok beğendim. inşallah operasyonda çok iyi gider. 1 Aralıkta günümü aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?