Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

Banada Benimde burnum eğri banada ulaşırlarsa sevinirim.
Bende Nebil beye ameliyat olmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar formu başta sona kadar okudum.
Nebil beye ameliyat olanlara bakıyorumda
Muge84
Zuhal
sabire74
iseka
oliviay
ojeist

Memnunlar ama sadece Zuhalin resimlerini sitede görebildim.
Bide acaba burunlarınınızda sadece kemermi vardı önde eğrilik olanlar varmıydı ?
Benim hem kemerim hemde önde eğrilik var da ?
Haziranda burun meliyatı olmak istiyorum ama Nebil beyle Ferruh bey arasında gidip gidip geliyorum bu hafta sonu karar verme gerekli lütfen bana yardım edin.
Bende kemer ve önden eğrilikte var acaba kim daha başarılı olur.
Nebil bey kapalı yaparım seni demişti ferruh bey açık yaparım demişti ?
Kafam karıştı.

özellikle ojeist in sonuçlarını gormek istiyorum kendisi istanbuldan ankaraya gelmişti nebil beye ameliyat olmak için

evet diğer uyeler bize ulaşırlarsa seviniriz...

LÜTFEN NEBİL BEYİN HASTALARI BANA ULAŞSIN BURUN AMELİYATIMA 1 AY KALDI ÇOK ENDİŞELENİYORUM...NEBİL BEY HAKKINDA OLUMLU-OLUMSUZ HER TÜRLÜ BİLGİYİ BEKLİYORUM!!!!!!!!!!!

Bu forumda Nebil bey hakkında herkez çok iyi şeyler söylüyor gidip tanıştım tanıdığım en sempatik vede ilgili dr ama ben Zuhal haricinde Nebil Beyin ameliyat ettiği bir hastanın resmini görmedim.
Nebil Bey Muaynehanesindede göstermemişti.
Ferrruh Bey bir sürü hasta resmi göstermişti ameliyat öncesi ve sonrası resim.

hastaları en yakın zamanda ulaşsın lütfen !!!!!!!!!
az zamanımım kaldı karar vermekte zorlanıyorum!!!!!!!

arkadaslar ameliyat öncesi stresi kararsizligi yeterince bende yasadim,anlayabiliyorum sizi.ben belkide sans eseri dogru bi karar verdim ve her konuda en önemlisi sonuclardan memnun kaldim.bana ulasmak isteyen arkadaslara seve seve yardimci olurum a.s

nuray.a
slm arkadaşlar sitede yeniyim bu ilk mesajım ben 5 ay önce dr nebil bozdoğan göğüs küçültme ameliyatı oldum çook rahat ve mutluyum iyiki bu ameliyatı olmuşum gerçekten çok hafifledim bu konuda bilgi edinmek isteyenler yazabilir nebil bey gerçekten işinde 1 numara ameliyat öncesi ve sonrasında süper hizmet gördüm kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler
göğüsleriniz artık size ağır geliyorsa sırt boyun ve bel ağrılarınız varsa bence hiç düşünmeyin ..........
sağlıklı günler

LÜTFEN NEBİL BEYİN HASTALARI BANA ULAŞSIN BURUN AMELİYATIMA 1 AY KALDI ÇOK ENDİŞELENİYORUM...NEBİL BEY HAKKINDA OLUMLU-OLUMSUZ HER TÜRLÜ BİLGİYİ BEKLİYORUM!!!!!!!!!!!

slm nebil beyin hastasıyım öncelikle nebil bey konusunda çok doğru bir karar vermişsiniz ben 5 ay önce göğüs ameliyatı oldum nebil bey ve ekibinden süper hizmet aldım ve hala almaktayım ameliyata cevapsız hiç bir soru kalmadan girdim. ameliyat öncesini sonrasını doktorum bütün detayı ile bana anlattı benim bitmek bilmez sorularımı sabırla dinleyip hepsini cevaplandırdı
şuanda çooook iyiyim ...
nebil beyin plastik cerrahide tek olduğunu düşünüyorum bence bu konuda hiç endişeniz olmasın şimdiden size geçmiş olsun sağlıklı günler

nuray.a
merhabalar
ameliyattan memnun kalmıssınız bende düsünüyorum ancak korkuyorumda cok acısı varmı kac günde toparladınız normal yasama döndünüz ve izlerin durumu nasıl
birde ameliyatın yeri ve kaca oldunuz ölcülerde nasıl bir degisim oldu bilgi verebilirmisiniz

merhaba;
evet ben ameliyatdan çok memnunum bu kadar rahatlayacağımı ve kendimi bukadar iyi hissedeceğimi bilseydim bi on sene önce olurdum tabii gene mutlaka dr nebil beye olurdum herşeyden önce dr çok güvenmeniz gerekiyor ameliyat öncesi çok araştırma yaptım ve bi çok dr mail gönderdim yanlız nebil bey den cevap aldım kendisiyle ilk görüşmemde kararımı o gün verdim ve bir hafta sonra ameliyata girdim tabii bu arada ameliyat öncesi tahlilleri sağlık güvencem olduğu için hast. yaptırdım ve bütün bunlarla bizzat dr kendi ilgilendi
ameliyata güle oynaya girdim inanın ve herşey nebil beyin kontrolü altında süper gitti çağ hast. 1 gün yattım tabii ilk gün biraz ağrınız oluyor ama dr verdiği ağrı kesici lerle kontrol altına alınıyor bence hiç korkmayın zaten genel anestezi ile sizi uyutuyorlar uyandığınızda herşey yoluna girmiş oluyo zaten ben 16. gün iş başı yaptım ilk iki ay kendinize dikkat etmeniz gerekiyo izler tamamen yok olmuyor ama zamanla teninizin rengini alıyor,ölçüler ise tam benim istediğim gibi oldu (100 bed.80 bedene indi)ameliyat olalı 5. ay doldu kendimi süper hissediyorum spora bile başladım tabi bu arada sırt ve boyun ağrılarımdan eser kalmadı.bence sizde ertelemeyin ve hiç korkmayın .
fiyat konusunda en uygun fiyatı da kendileri verdiler.
sağlıklı günler .......

sevgili nuray a,ben de dün nebil beyle görüşmeye gittim.sana katılıyorum,doktora güvenmek kesinlikle çok önemli.daha önce çok tavsiye edilen birkaç doktorla görüşmeme rağmen hiçbirine ısınamadım.ama nebil bey çok farklı.çok ilgili ve içten.görüşmeden sonra hemen ameliyat günümü aldım.inşallah 4 temmuzda ameliyat olacağım(tabi tahlil sonuçlarım uygun çıkarsa).ben de senin gibi göğüs küçültme ameliyatı olacağım.sorularım seni sıkmazsa bana yardımcı olmanı rica ediyorum.ve hemen ilk sorumu soruyorum:).sigara içiyormuydun?eğer içiyorsan ameliyat izlerin ne durumda? sigara yara iyileşmesini olumsuz yönde etkilediği için öğrenmek istiyorum.bir de benim ameliyat da çağ hastanesinde olacak.hastane hakkında biraz bilgi verirmisin.bakım ve donanım açısından tatmin edici bir yermi?cevapların için şimdiden teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…