SLM DAHA BURNUMU TAM GÖRMÜŞ DEĞİLİM BAKALIM BEKLİYORUZ:)evet canimm off zor valla dr arastrmak en iyisini istiyo tabi insan kendi için seninde tekrar cokkk gecmiş olsunnn memnunsun dimi burnunun seklinden?gerci sislikler tam gecmemiştr ama yinede bi fikrin vardir?:)
kizlarr ben ameliyat oldum uma gunu bu gun 2. gunum ve oyle cok agrim yok. iyiyim baya. nebil beyi tavsiye ederim cok basarili ve cok guven verici bir ekibi var.
Muge84 Bende Nebil beyi burun ameliyati konusunda dusunuyor bana kendisine ameliyat olmus birisi olarak yardimci olurmusun.
zuhal mrb a.s.
ben seyi sorcaktim ameliyat sonrasi duzelmen sisliklerin inmesi ne kadar zaman aldi?yani ne kadar zamanda toplum içine çıkabildin?işine gunluk yasamina devam edebildin onu merak ettim ameliyatini nebil bey cok guzel yapmiş çok begendim darisi bizim basimiza:)bende nebil beye ameliyat olmayi dusunuyorum ama aklimda bikaç dr.daha var:S cok karişik ben sana ozelden mail adresimi yolluyorum ordan daha rahat konusuruz...tekrar gecmiş olsn
ayrica arkadaslar bu aralar foruma girmek zorlaştı internet siteye girerken zorlanıyo ve bu sitede cok yavas ilerliyo diger sitelerde olmuyo sizinde basiniza geliyo mu?[/QUOT
slm canim..sen ve arzu eden arkadaslara memnuniyetle yardimci olurum.msn ekledim (nevin) sevgiler a.s.
Arkadaslar Nebil beye ameliyat olanlar mumkun ise memnun olup olmadiklarini, memnun degillerse sebeplerini ve mumkunse ameliyat sonrasi resimleri gonderebilirlerse cok ama cok sevinirim Tesekkurler...
Selamlar kızlar ben ameliyatlarımı oldum şu an rölantideyim. Çeneden ameliyat olmadım hafif bi liposuctionla kurtartdık. Burnun dışında göğüs ameliyatı da oldum. Böyle çoklu ameliyat olmayı düşünenlerin kendilerini hiç kıpırdamamaya hazırlamaları gerekiyor.
Ben pazar günü 13:30 da girdim 5.30 saat sürmüş hepsi. Gülerek girdim hastanedeki herkes süperdi, Nebil Bey de çok çok ilgili. Narkoz kusmam çok olmadı ama ayağa kalkamıyordum ve kıpırdayamıyordum. Allah felçli hastların yardımcısı olsun gerçekten belini sırtını oynatamamak saatlerce aynı pozisyonda yatmak ne kadar zor bişimiş bunu anladım.Artı ağzından nefes almak (yani alamamak) regl olmak da cabası oldu. Tarihinizi buna göre ayarlayın benim çektiklerimi çekmeyin
Neyse yarın boynum ve göğsümdeki sıkı yapışkan bantlar çıkacak. Cumartesi de alçım. İlk tamponu dün aldılar. Ödüm patlıyordu neyseki zerre acımadı. Tabi hala içinde bir sürü şey var. Hepsinden cumartesi kurtulacağım inşallah. Resimleri gönderirim size.Hem burun hem göğüs için en doğalını istedim. Umarım sonuçtan memnun kalırım. Amlieyat olacak arkadaşlar yanınıza mutlaka refakatçi kalsın.
sevgiler
Sevgili Tili,
Gördüğüm kadarıyla sen de benim gibi epey bir araştırma içindesin.Söylediğin doktorlardan Ferruh Bey ve Nebil Bey'le yüzyüze görüşmedim ama mailleştim.İkisiyle de görüşmeyi düşünüyorum.Reha Yavuzer'le görüştüm.Görüşmemiz topu topu 15 dk sürdü.Muayene bile etmedi.Sadece konuştu(bu arada belirteyim ben meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum).Kendisiyle ilgili bir sürü tavsiye yazısı okumuştum.Şöyle iyi,şöyle ilgili filan diyorlardı.Açıkçası ben hayalkırıklığına uğradım.Kendisi bende hiç olumlu bir his uyandırmadı.Buradaki arkadaşlara tavsiyem mutlaka doktorla yüzyüze görüşmeleri.Bence ilk intiba çok önemli.Görüşüp öyle karar vermek lazım.
Ben insanlıklarından son derece memnun kaldım. Hastanede bir gün kalacağımı söylemiştim. Fakat çok ağrım oldu. Bu yüzden beni başka bir yere yerleştirdiler. 2 güne yakın orda kaldım. Refaktçim in bile elini cebine sokturmadılar. Yemek, ilaç...Garipsedik. Bunun gibi bir sürü şey garipsedik herşey de yazılmıyor buraya. Alacakları var benden 5 gün geçti ilk kontrolde biraz verdim kalanını sonra getirirsin dediler. Gerçekten iyi bir elektrik oldu sanırım güven verdik karşılıklı. Pansuman için odaya girdim odada bir broadcast vvardı. Kırmızı bi yazıyla Hoşgeldiniz geçmiş olsun benim adım yazıordu, hemen videoya çektik:) İlgi alakadan tam not aldılar..Göğüs için sütyen almaya bile asistanıyla beraber gittik daha ne olsun..
Göğsümde bir ağrı var yarın göstereceğim. Göğüslerim çok güzel oldu tam istedğim gibi. Şekli değişmedi bedeni büyüdü. Şişler tamamen indiğinde istediğim gibi olacağını sanıyorum. Burun konusunda bantları açmadan bişi diyemiycem arkadaşlar. Korkuyorum, ben zor beğenirim. Fakat ikinci bi ameliyat yapmaya ne halim ne de vaktim var. Resimleri paylaşırım, tekrar sevgiler..
Çeneye bir protez takılıyor burun ameliyatlarında olabiliyor. Yarım santim kadar yükseltecek daha hoş durmasını sağlıyor. Yandan bakınca çenem çok çıkık değildir bir nevi şekil vermenin yolu gibi.
Yarın akşam Ankaraya gidiyorum..Umarım her şey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?