Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

canım ya bende çok kararsız kaldım tunç şafak ve rah yavuzer vardı aklımda bide nebil bey oldu şimdi:) sen şu anda nasıl hissediyosun kendini bide resimlerinin paylaşırmısın bizimle

arkadaslar bacak estetıgı olan yokmu nebıl beye lutfen yardımcı olun çok acil çok kararsız kaldım doktor secımınde nebıl bey cok övuluyo ama bacak estetıgı olan varsa lutfen bılgı verın teşkler

Arkadaşlar ben hem nebil beye hem de ferruh beye görüşmeye gittim gerçekten ikiside iyi doktorlar ikisinide tavsiye ederim.

!!!!!????? Busecim Kime Karar Verdin Bilmiyorum Ama Ben Söyledigin Doktorlmardan 1 Tanesini Begenmedim!!!kötülemek Istemiyorum Ama Ben 1 Tanesine Güvendim Digeri Güvenilir Bence...isim Söylemem Doğru Olmaz....herkes Kararlarinda özgür Burdan Kimseyi Etkilemekte Doğru Olmaz.....o Sebeple Kim Diye Sorma!!!
Sizede Tavsiyem Kizlar Hiç Bir Doktor Alehine Burda Konuşmayin çünkü Onlarin Işine Müdahale Olur Zevkler Ve Renkler Tartişilmaz Derler....benim Sevmedigim Bir Doktoru Başka Bir Arkadaş çok Beğenebilir...o Sebeple Kimse Kimseyi Olumsuz Etkilemisn Bence....
Eger Rahatsiz Oldugunuz Bir şey Varsa özelden Mail Atip Yazin....iyi Günler Bugunluk....

slm arkadaşlar benim sorunum bacaklarımla ilgili nebıl beye bacak estetigi olan varmı varsa bana bilgi verırsenız sevınırım yag enjeksıyonu yaptırmak ıstıyorum ama kararsız kaldım nebıl beye yaptıran varsa paylasırsanız sevınırım şimdeden teşkler

arkadasım bence kotulemek değil ama memnun kalmayan da acıkca soylesin ki,biz de yanlış bi tercihte bulunmayalım...Burda herkes overse biz nasıl guvencez?

bu kötülemek deil ki iyi olanı önermek bu sağlık olmadıktan sonra hem paran hem sağlığın gidiyo yazık deilmi ben öneririm falla . önerilmesinide isterim ne güzel payşaşım .sen neden sodun ki ozaman

Arkadaşlar nebil beyle bende görüşmeye gideceğim Ferruh beyle gidip görüştüm çok iyi birisi çokda ilgili ama burada Nebil Beyide çok övmüşler o yüzden randevu almak istiyorum biran önce ve gidip görmek istiyorum.
Nebil beye Ameliyat olanm arkadaşlar Nebil bey ameliyatı nerde yapıyor bide lokalmi yoksa genelmi ameliyat oldunuz ?
Hangisi daha iyi ?

Arkadaşlar,ben de Nebil Bey hakkında olumlu övgü dolu tavsiyeler aldım.Peki Nebil Bey'e ameliyat olan biri foto gösterebilir mi burada bize?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ameliyat olmuş kişilerim resimlerini görmek istiyorum.
İster Nebil Bey İster Ferruh Bey isterde başkası olsun.
Yeterki içim rahat etsin :)

Merhaba ojeist,
Yazından cok etkilendim...İstanbul'da ismini verdiğin doktorlar işin ehli çok iyi doktorlarlar olmalılar,yani genelde medyadada öne çıkan isimler.Bu doktorlardan vazgeçip de Nebil Bey'e ameliyatını yaptırman ilgimi çekti doğrusu.Mutlaka Nebil Bey iyi bir doktor olmalı ama İstanbul'dan Ankara'ya estetik ameliyatı için genelde gelen çok olmuyor,genelde tam tersi oluyor Ankara'dan İstanbul'a gidiliyor.Ben de burun ameliyatı olacağım doktor araştırıyorum bana ameliyat sonuçlarını yollayabilir misin?Yollarsan sevinirim iyi akşamlar....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu yaz olacagım Haziran sonu gibi inaşallah.Sen ne zaman olmayı dusunuyorsun?

Bende haziran başında olmam lazım Çünkü temmuzda işe başlıyacam bide çok düğünlerimiz var Alçılı bir şekilde insan içine çıkmak istemiyorum.
O yüzden en geç haziranın 2. haftası ama bu doktor kararsızlığı adamı yiyip bitiriyor.

cnm ben başkent üniversitesinden kbb doktoruna oldum. zaten estetik ameliyatı kbb doktorlarına yaptırılmazmış biraz geç öğrendim.:)

geçmiş olsun sbl82,
inşallah 2, ameliyatin iyi geçer.Düşündüğün bir doktor var mi?Ben de 1,5 ay sonra burun estetiği olmayi planliyorum.

Nebil Beyle görüştüm Geçen gün arkadaşlar.
Bi kere çok iligili yarım saat kadar oturduk konuştuk ben kalkmasam daha oturup konuşacaktı benim işim olduğu için kalkıp gitmek zorunda kaldım.
Bi kere kendinden gayet emin birisi ve sizden ne istediğinizi defalarca soruyor not alıyor.
Resmimi çekip neler istediğinizi ve neler yapması gerektiğini söylüyor.
Genellikle kapalı ameliyat yapıyormuş ama istersen açıkta yaparım diyor ama kapalı benim burnumaa bakarrak daha iyi sonuç verir dedi ve açıkla kapalı ameliyatın farkalrını tek tek anlattı.
Bu yüzden kapalı olmaya karar verdim.
Büyük ihtimallede Nebil beye karar verdim.
Arkadaşlar ameliyat olmadan bir gidip görüşün derim.
Ücrette istemiyor çoğu hoca gibi ...

adasu,
bende nebil beye karar verdim.Nasıl begendin mi tasarımı?

yaklasik 6 ay önce ne bil beye burun ameliyati oldum.arzu eden arkadaslar tecrübeler bölümündeki ameliyat önce ve sonraki resimlerime bakabilirler yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…