Selamlar kızlar ben ameliyatlarımı oldum şu an rölantideyim. Çeneden ameliyat olmadım hafif bi liposuctionla kurtartdık. Burnun dışında göğüs ameliyatı da oldum. Böyle çoklu ameliyat olmayı düşünenlerin kendilerini hiç kıpırdamamaya hazırlamaları gerekiyor.
Ben pazar günü 13:30 da girdim 5.30 saat sürmüş hepsi. Gülerek girdim hastanedeki herkes süperdi, Nebil Bey de çok çok ilgili. Narkoz kusmam çok olmadı ama ayağa kalkamıyordum ve kıpırdayamıyordum. Allah felçli hastların yardımcısı olsun gerçekten belini sırtını oynatamamak saatlerce aynı pozisyonda yatmak ne kadar zor bişimiş bunu anladım.Artı ağzından nefes almak (yani alamamak) regl olmak da cabası oldu. Tarihinizi buna göre ayarlayın benim çektiklerimi çekmeyin
Neyse yarın boynum ve göğsümdeki sıkı yapışkan bantlar çıkacak. Cumartesi de alçım. İlk tamponu dün aldılar. Ödüm patlıyordu neyseki zerre acımadı. Tabi hala içinde bir sürü şey var. Hepsinden cumartesi kurtulacağım inşallah. Resimleri gönderirim size.Hem burun hem göğüs için en doğalını istedim. Umarım sonuçtan memnun kalırım. Amlieyat olacak arkadaşlar yanınıza mutlaka refakatçi kalsın.
sevgiler