bende çok ça araştırmadan ve sizin görüştüğünüz doktorlardan sonra kendisinde karar kıldım. yoksa o paraları asla karşılayamazdım zaten eşim istemezdi ameliyat olmamı. nebil beye kadınlar kulubu bayanları sayesinde ulaştım 10 ay oldu karın germe ve liposakşın oldum. kendisi benim hayatımı değiştirdi ve de diğer doktorlara nazaran daha makul bir fiyatla. görüştüğünüz bayan nurcan hanım. kendisini severim iyi insanlar.bu yaza meme büyürme ve burun düşünüyorum allah izin verirse herkez için hayırlısı olsun
evet dikkat ettim sonradan Nurcan .... hasta koordinatörü yaziyor... peki liposaksin olduktan sonra agrin sizin ne kadardi? bizim bu yaz nisanimiz var-... ve benim agriyla siziyla uzanamam yatamam daha dogrusu misafirdi, nisandi derken..
Fiyatlari zaten gorustugum cogu yerden % 50- 60 daha dusuk...
ben liposakşını karın germe ile kombinlediğim için onun acısından diğerini hissetmedim. ama 5 ay sonra ufak bir müdehale daha oldum inanın çok sancılı değil. birde herkezin ağrı eşiği farklı. en fazla 3 4 gün sıkıntın olur ama hani bir yerini çarparsın çürür ve o çürük yer her değmede acırya onu bir 10 gün yaşarsın .ben liposakşından bir gün sonra nebil beyin şöförü eşliğinde anıtkabiri gezdim mesela hiç görmemiştim...
Sanirim sende ankara disindasin benim gibi.. Bende karnimi germek istiyorum fakat butun fazla kilolarimi vermek istiyorum öncelikle.. istedigin sonuca yaklastin mi peki?
Sanirim sende ankara disindasin benim gibi.. Bende karnimi germek istiyorum fakat butun fazla kilolarimi vermek istiyorum öncelikle.. istedigin sonuca yaklastin mi peki?
ben ankaraya 5 saatlik uzaklıktayım.33 yaşında 3 kez anne olmuş ama çocuklardan ilkini2 yaşında kaybetmiş biriyim şu an bir kız ve bir oğlum var 45 kilo ile evlenip enson doğumumu yaptığımda 85 i görmüş biriyim. sonra diyetti spordu derken 2 yıl önce ebru şallı ile platese başladığımda 78 kiloydum ve iki yılda hergün plates +yürüyüşle su an 56 kiloyum. ameliyata girmek için bu kadar hırs yaptım ne kadar zayıflarsan senin için o kadar iyi ameliyata girdiğimde 58 kiloydum.şu an eski ve yeni halimin görünüşünde 5 6 kilo var gibi görünmekte oysa ben aynı kiloda ama sımsıkı bir karınlayım. hiç kimse bir anlam veremiyor. karın kaslarım harıka . yine plates + yürüyüş devam bırakamıyorum
basin sagolsun canim yaaneler hissettigini cok iyi anliyorum.. Benim hikayemde buna benzer... Ben 2 senede 50 kilo aldim!.. Istenmeyen bir evlilikle birlikte gelen depresyon bunalim ve oglum.. Ve tabiki 10 aydir oglumu gormuyorum..
130 kiloyu buldum ben... Suan 95e kadar indim cok sukur.. Diyetteyim suan.. Ve kombin ameliyati istiyordum onceleri.. Gogus-liposaction-karin germe.. Sonra dusundum karin germe icin daha bir 20 kilo daha vermek istiyorum.. Insallah 2 ay sonra gogus ile liposactionu yapacagim... Darisi basima sen yapip kurtulmussun cok sukur..
çok üzüldüm ...inşallah hayatın ve dış görünüşünde olumlu değişiklikler olur. Sen nebil beye mi olacaksın... Karın için daha çok kilo ver ve öyle ol.
uzulme... iyiyim cok sukur.. cok tskler... evet galiba nebil beye olacagim... BMI 25 e indiginde olacagim insallah... sen ameliyat olurken kac kiloydun?
arkadaşlar sonunda geçen gün nebil beye gittim inanılmaz rahatlattı beni bu çarşamba ameliyatım var meme küçültme 110 dan 80 e inicem inşallah size gelişmeleri yazarım
karın germeyle ilgili fotoğrafınız varmı özelden msj atamıyorum fiyat ve nerede olduğunuzu yazarmısınız58 kiloyla ameliyata girdim. allah izin verirse bu yazda göğüs büyütme ve burun olacağım
o zaman bende bişi yazayım, bende mail iletişimine mesaj attım asistanı döndü, bi gün randavu alıp gittim. Beni meme büyütmede koltukaltı kesisi uygulaması cezbetmişti. Gerçi bütün teknikleri yapıyor galiba. Ama öyle oalağanüstü bir ilgi falan yok. Ayrıca bana biraz yaşlı gibi geldi, ağzında sürekli bi sakız sürekli bana soru sormaktan başka bişi yok, ben bişi sorunca da '' ben yıllardır bu işi yapıyorum'' falan. biliyoruz yaşından belli, zaten bu iş için doktor olmak gerekiyor onunda yıllar aldığını biliyoruz. Ama bu hastanı bilgilendirmeme anlamına gelmez. Yani bana biraz da güzellik gözü yok gibi geldi. Giysinin üzerinden bütün sikonları denettirdi, hangisi diyor. Zaten hastaya hemen bakınca boyuna posuna kilosuna ne boyutta olabileceği az çok bilinir. En küçükleri ve en büyükleri denetmeye ne gerek var. Ben formaliteye kaçıldığını hisettim hiç te elektrik alamadım vazgeçtim. Ayrıca muayenehaneside uyduruk bi yerde, aslan yattığı yerden belli olur arkadaşlar ayrıca çağ hastanesi gibi de uyduruk bir hastanede yapıyor. Aynı fiyatı aldığım bir doktor bile medicana da yapıyormuş ameliyatlarını.
Ben
eledim, diğer gittiğim doktorlarla mukayese bile edilemez... Gidenler iyi karar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?