bende onep i düşünüyorum artık..daha şaibesiz gibi geldi..zühtü demir ve ünal şahin üzerine yoğunlaştım ama zühtü demir tam gün yasasından dolayı ayrılmış..şimdi ünal şahin için pzt ye randevu aldım..ücretsiz..bakalım o nasılmış..
Nebil Bey'e maillere cevap veriyor mu?
bende ankaradayım ama emre ilhana karar verdim gibi on gorusmeye gıdıcem ıstanbula kafama yatarsada daha fazla bakınmıcm cunku cok kafam karısıyor:s
Benim ilk ameliyatımı Selim Çelebioğlu yaptı..Egrılık kaldı..Nebil beyı burdan arastırarak gittim.Amelıyatımın çok kolay oldugunu soyledi..ilk 3ay iyi gibi gorunuyodu..Burun oturdukça eski egrilik,nefes alamama tekrar başladı.(Çok ilgili bır doktor onuda soyleyım) selim celebioğlu gibi kasap degıl.fakat kontrole gittigimde bir igne yaptı.İgne nefes biraz açıldı ama egrılıgın ustunde cokuntu oldu..Bu seferde dolgu yaptı dolguda 6 ay dedi.ama 1ay bıle gitmedi..Tekrar ameliyat teklif etti.En azından ılgılenıyor.
selaam
ben ameliyatimi oldum ve inan korkularim bosaymis dedim!
simdi 2. haftamdayim bugun tam 2 hafta oldu ve burnum coook guzel oldu ! ben cok memnun kaldim tasarimdan cooook daha guzel diyebilirim!
ne agri ne sizi hic yoktu! sadece baya bi morardi gozlerim sisti falan ama okadar da olur artik ameliyat bu sonucta..
ama ankarada ameliyat olmak isteyen arkadaslar...size kesinlikle Nebil Bozdogan diyorum baska birsey demiyorum! burnum resimlerini de cektim telefonumla ama ne yazikki yuklemede sorun cikiyor. album e kaydetmiyor nedense..ama gormek isteyenler ozele msj atabilirler mail ile yollarim resimlerimi.
byeeeeee
tsk cnm!Geçmiş olsun arkadaşım sevindim.burun konusunda tecrübeli biriyim.iki haftada belli olmaz canım.Ama nebil bey iyi bir doktor ilgili
Temennim seninki güzel olsun.Emre ilhanın burunları kusursuz anladığım kadarıyla çokk pahalı.
tsk cnm!
burnum bu gun tam 3 haftalik ama her gecen gun degisiyor. yani daha guzel oluyor yerine oturuyor.
sislikler yok denilecek kadar az. sadece uc kisminda deliklerinde hafif sislik var, sabah kalktigimda daha fazla sis oluyor bunum bu normalmi cnm ya? sende yasadinmi bunlari? ama burnumdan memnunum. ilk zamanlarda ustunde hafif kemer varmis ucu dusukmus gibi bi goruntusu vardi, cok korkmustum. doktorum bana kemerin bulundugu yerde odem olustugunu ve bu nedenle hala hafif bi kemer varmis goruntusu olustugunu soyledi ve bu durumun ilerleyen zamanda yok olacagini soylemisti. ve dedigi gib de oldu.
odem indi ve kemerin bulundugu yer dumduz oldu! ne komik dimi ya..hatta burnumun ucunu kalkik istemistim ama ilk zamanda dusuk gibiydi..o da kalkti zaman icerisinde! yani kalkik duruyor..bu nasil oluyor diye sordum doktoruma o da ben demistim..burnun daha oturmadi icerisi iyilesmedi kendini toparlamasi zaman alacak. bak gorceksin daha da guzellesecek dedi..ve hakli cikti.
bunlari sende yasadin mi cnm?
Sevgili arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Ben burun iki kez olduğum için uzmanlık alanıma girdi.Fakat benimki olmadı diye,seninkide olmuycak demiyorum.Burun 3 aya kadar şekilden şekile gireceksin.Şiş olmasıda normal endişelenme.Benimkinde bir aydan sonra çökme oluştu.Ben şu an 3.ameliyata hazırlanıyorum nebil iyi bir doktor ilgilide ama artık ne ona nede selim çelebioğluna gitmem.Ciddi bir araştırma yapıyorum Emre ilhanın sonuçlarını çok begendim tek kelimeyle mükemmel ama çok pahalı nebil beyle onun arasında fiyat anlamında uçurum var.Emrenin fiyatı-8500 nebil beyin 3000 :18:
Seninki güzel olur canım bekle.Aradaki fiyat çokkkk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?