Ôncelikle sunu bildirmeliyim.. Ben yurt disindayim ve bi iki ay icinde turkiyede ameliyat olmak icin gelecegim..
Arayislarima Istanbulda basladim... Fatih dagdelen, ve Ibrahim askar'in sekteriyle gorustum.. fiyat olarak tam net olmamakla birlikte istedigim ameliyatlarin hepsinin asaga yukari 10.000-12.000euro arasi bir rakam diye tahmin etti konustugum sekreterler.. ikisininde fiyati bir olunca yuhhh dedim ve, Ankarayi arastirmaya basladim..
ONep'le gorustum.. 8.000-12.000euro dendi.. net olmamakla birlikte tabiki...
dr.kutlu sevin ankara tip fakultesinde ona birturlu ulasamadim.. adam telefonlarimi acmiyor :))
Ve tesadüf üzeri internette Dr. Nebil bozdoganin web sayfasi ilgimi cekti... mail attim... ve fiyat ile resimler yollamalarini rica ettim..
acik konusiyim hiccc umudum yoktu... iki mail geldi arka arkaya...
1. Meme proteziyle ilgili bilgiler nelere dikkat etmek lazim vs. ve bazi hastalarinin öncesi ve sonrasi resimlerini..
2. Karin germe ameliyatiyla ilgili ayni seyler ve tabiki resimler... arti liposuctionuda eklemis.. buraya kadar iyi hos...
hata istersem goguslerimin resmini cekip yollayabilecegimi, uzerine bilgeseyarda calisip asaga yukari bana yapilabilecek islemin resmini yollayabileceklerini yaziyor mailde.
cevap olarak fiyatlarida yazarmisiniz dedim...
direk sunu gonderdiler<<><<<>>>>>> Fiyatlarrr simdiye kadar duydugum en dusuk fiyatlar... Peki gercekten Dr. Nebil Bozdogan isinde bir dahimi????
Merhaba Nalin Hanim
Karın germe ameliyatının herhangi bir kredi kartı ile tek çekim ücreti 4900 TL (kdv dahil), nakit ödeme ücreti ise 4400 TL + kdv dir.
Silikon meme protezi ameliyatının herhangi bir kredi kartı ile tek çekim ücreti 4900 TL (kdv dahil), nakit ödeme ücreti ise 4400 TL + kdv dir.
Liposuction (iki bölge) herhangi bir kredi kartı ile tek çekim ücreti 3400 TL (kdv dahil), nakit ödeme ücreti ise 3000 TL + kdv dir.
Bu üç operasyon birlikte yapılırsa 20% ye kadar indirim yapabiliyorum. Örneğin nakit ödemede bu kombine ameliyatın fiyatı 4400+4400+3000= 11800 TL+kdv yerine 9440 TL+kdv olmaktadır.
Bu fiyatın içine,
· Operasyon öncesi muayeneniz ,
· Emniyetli ve konforlu bir özel hastanede Dr. Nebil Bozdoğan ve deneyimli ekibi tarafından yüksek standartta gerçekleştirilecek operasyon ve sonrası aynı hastanede tek kişilik özel odada 1 gece yatmanız (varsa refakatçiniz de kalabilir),
· Operasyon sonrası erken dönem tüm bakımlarınız, dahildir.
· Ayrıca 7 güne kadar ücretsiz olarak konaklamanız mümkün. Bunun için ayrıca ücret gerekmemektedir. (önceden haber verilmek kaydıyla)
Verilen fiyat 2 ay icin gecerlidir. Bu konuda başka bir sorunuz olursa lütfen bildirin. Sizden tekrar haber almak üzere şimdilik hoşçakalın.