Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

mail adresimi versem burun resminizi görmem mümkün müdür? Ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum ama çekincelerim var kapalı ameliyat sonucuyla ilgili.

arkadaşlar

nebil bozdoğan hocaya göğüs büyütme ameliyatı yaptıralı tam bir sene oldu

275 cc yuvarlak mentor takıldı

ben çok büyük istemiyodum tam istediğim büyüklükte oldu ne çok büyük ne küçük

çok güzeller çok memnunum

tek sıkıntı yüzüstü yatamıyorum beş dakkadan uzun

koltukaltı izim tamamen kaybolmadı ama bayapa azaldı

ağrım sızım hiç bi sıkıntıöm yok

yüzüstü yatmadığım sürece silikon olduklarını bile farketmiyorum

radikal bi karardı ben de çok zorlandım

ama artıkkıyafetlerim daha çok yakışı

tatilde bunalım olmuyorum

dekolte giyebiliyıorum

hepinize ii şanslar...

Bende nebilbye oldum1.5ay olmak üzere...memnu num..duruşu çok güzel sadece bşraz daha büyük olabilirdi dşyorum..neden yğz üstü ystamıyosun.ne oluyor yatınca

Bende nebilbye oldum1.5ay olmak üzere...memnu num..duruşu çok güzel sadece bşraz daha büyük olabilirdi dşyorum..neden yğz üstü ystamıyosun.ne oluyor yatınca

Merhaba.Nebil Bey den memnun kaldınız mı, istediğiniz şekli göz önünde bulunduruyor mu?

Aysenur demirkan ben bu sayfada Dr.Nebil Bozdoğan hakkinda bazı olumsuz yazılar ve hatta hakaret yazıldığını farkettim ve kendisine sorma gereği duydum.Nebil bey ameliyatta gözlük olayini büyük bir şaşkınlıkla ogrendi ve Hüdaverdi takma adını kullanan ve hasmane üslupla yazan kisinin büyük ihtimalle 3 sene önce hirsizlik nedeniyle muayenehanesinden gönderdiği eski sekreteri olduğunu söyledi. Editöre durumu derhal bildirecegim dedi. Bu forumda kötü niyetli ve sahtekar insanlar istedikleri gibi yapabiliyor bunu biliyoruz.Nasilsa adını yazmadığı için intikam hırsiyla yazan ve hakaret derecesine vardiran bu kisiyi ve kisileri kiniyorum zira Nebil bey hem işi hem kişiliği olsun mükemmel bi insandir

slm aydanehir.ya ne zormus karar vermek benneyaptımki bircok dr la iletisim kurdum,suan en cazip yine nebil bey.bana resim gönderebilirsen cok sevinirim arkadasim a.s sitede yeniyim,msn nasil verebilirim sana fisfisfis
Nebil beyin hastasiyim bende kardeşimde ameliyat olduk mükemmel is çıkarıyor kesinlikle Nebil bey doğru seçim asla pişman olmazsiniz

herkese merhaba,
Demin bende başka birinin yazdığı yazıya ( ahmetoglu) cevap yazdım açıkcası, bu sıralar Nebil hoca hakkında neden böyle yazı yazanlar olduğu konusunda şüphelendim ve tabi ki ameliyatımdan sonrada görüşmeye devam ettiğim hocamla konuştum. Hocam bana da su333'e söylediği sözleri iletti, hakarete varan ve özellikle olumsuz yazıldığı belli olan yazılarla ilgili durup bir düşünmeniz gerektiğidir ilk olarak.Neden ve niçin bu yazıları yazar insanlar,çünkü kin doludurlar,çünkü o kişiye karşı garezleri vardır.Bunu unutmamak gereklidir. Ne yazıkki böyle forumlarda isim kullanmadan yazılar yazılabilmekte ki bende öyle yazıyorum ama bunu hakaret etmek yada kötülemek amacıyla yapmıyorum.Bu tarz insanlara prim vermeyelim ve doktorlarımızı savunmaya devam edelim.Çünkü onlar bizi mutlu eden ve iyi hissettiren insanlar ve özellikle Nebil hocama karşı bunu gönül rahatlığıyla ve sevgiyle söyleyebilirim. Kişiliğine ,karakterine ve sevgisine ,özellikle de işine olan saygısına ,yenilikleri takip ederek bunları uygulamasına hayran olduğum Dr.Nebil Bozdoğan 'a teşekkürlerimi sunarak sizlere de tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar bende nebil beye burun estetiği yaptırmak istiyorum ama almanyada yaşıyorum dr. Nebil beyin Almanyada da estetik yaptığı dogrumu? Bilen varsa lütfen yazabilirmi ben istanbula gidip gelemem iki küçük çocuğum var. Burun kemiğim fazlasıyla büyük yoksa olmazdım. Estetik yaptığı yer Münih miş bir bileniniz varsa lütfen yazsin?????
Saygılar

slm arkadaslar,ben dr. nebil bozdogana göz kapagi ve burun ameliyati olmayi düsünüyorumfisfisfis hakkinda bilgisi olan bana yazarsa cok sevinirim yerimseniben
Mrb ben ve kardeşim burun ameliyati olduk ve sonuç mükemmel oldu kimse estetik olduguna inanmıyor Nebil bey mükemmel bi doktor ayrıca mükemmel kişilik te karakter de bi insan kesinlikle doğru seçim yapmışsınız asla pişman olmazsınız

Kesinlikle size katiliyorum nebil bey hem doktor hem insan olarak mükemmel

slm muge.ben iki doktorlada iletisim kurdum,nebil beyin verdigi fiyat daha makul ve sordugum her soruya cevap alabildim :1rolleyes: yinede fikir alabilecegim arkadaslar yazarsa cok sevinirim yerimseniben

Nebil bey olmalı bence gidip gorustugunuzdede sizde doğru karar verdiginize emin olacaksınız

Arkadaşlar yurtdışında özellikle Almanya da kalanlar Dr. Nebil Bozdoğan Münih te de ameliyat yapıyor. Ve kendisine yazıp sordum. Ona ameliyat olupta Almanya da yaşayan varsa Ankara ya gitmek zorunda değilsiniz artık. Ne güzel değilmi bende ona olucam ama para biriktirmem lazım ilk önce. Herkese iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…