selaam
ben ameliyatimi oldum ve inan korkularim bosaymis dedim!
simdi 2. haftamdayim bugun tam 2 hafta oldu ve burnum coook guzel oldu ! ben cok memnun kaldim tasarimdan cooook daha guzel diyebilirim!
ne agri ne sizi hic yoktu! sadece baya bi morardi gozlerim sisti falan ama okadar da olur artik ameliyat bu sonucta..
ama ankarada ameliyat olmak isteyen arkadaslar...size kesinlikle Nebil Bozdogan diyorum baska birsey demiyorum! burnum resimlerini de cektim telefonumla ama ne yazikki yuklemede sorun cikiyor. album e kaydetmiyor nedense..ama gormek isteyenler ozele msj atabilirler mail ile yollarim resimlerimi.
byeeeeee
ya arkadaşlar lütfen doktor nebil beye burun amaliyatı olanlar bana resimlerini gönderebilir mi..lütfen..birkaçgünsonra ameliyat olcam..
ben de nebil beye burun estetiği olak isitiyorum.ama hala emin değilim..lütfen bana bu konda yardım edin..amelita olanlar resimşerini göderebilr mi ..lütfen
ya arkadaşlar lütfen doktor nebil beye burun amaliyatı olanlar bana resimlerini gönderebilir mi..lütfen..birkaçgünsonra ameliyat olcam..
mrb nalin hanım die yazan kim acaba mrk ettim nebil beyin sekreterimi :S :S
:)) hasta koordinatörüymüs
Ala ala buralarımı takip ediyorlar anında cvp gelmiş :S ya çok kararsz kaldım lütfen nebil beyin hastaları benle özelden iletişime geçsinler BEYNİM ALLAK BULLAK OLDU=(
mrb nalin hanım die yazan kim acaba mrk ettim nebil beyin sekreterimi :S :S
bende çok ça araştırmadan ve sizin görüştüğünüz doktorlardan sonra kendisinde karar kıldım. yoksa o paraları asla karşılayamazdım zaten eşim istemezdi ameliyat olmamı. nebil beye kadınlar kulubu bayanları sayesinde ulaştım 10 ay oldu karın germe ve liposakşın oldum. kendisi benim hayatımı değiştirdi ve de diğer doktorlara nazaran daha makul bir fiyatla. görüştüğünüz bayan nurcan hanım. kendisini severim iyi insanlar.bu yaza meme büyürme ve burun düşünüyorum allah izin verirse herkez için hayırlısı olsun
Burnumun çöken yerini doldurdu olmadı bir daha doldurdu olmadı iğneler yaptı olmadı.Emre ilhan burunda çok iyi olduğunu duydum gidemedim pahalı ama düzeltmemi ona yaptırıcamAla ala buralarımı takip ediyorlar anında cvp gelmiş :S ya çok kararsz kaldım lütfen nebil beyin hastaları benle özelden iletişime geçsinler BEYNİM ALLAK BULLAK OLDU=(
Burnumun çöken yerini doldurdu olmadı bir daha doldurdu olmadı iğneler yaptı olmadı.Emre ilhan burunda çok iyi olduğunu duydum gidemedim pahalı ama düzeltmemi ona yaptırıcam
ben muhammet dilberde karar kıldım bende emre ilhanı düşünüordum ama muhammet bey daha doğal yapıo bu işi
Ala ala buralarımı takip ediyorlar anında cvp gelmiş :S ya çok kararsz kaldım lütfen nebil beyin hastaları benle özelden iletişime geçsinler BEYNİM ALLAK BULLAK OLDU=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?