selam tekrardan,
alçım bugun çıktı, burnumun yeni halini çok garipsedim fakat bu normal sanırım,
nebil bey çok ilgili bir doktor, hastayı dinliyor, nasıl bir burun istediğini bilerek gitmeni öneririm.
burnum şu an baya kalkık gibi, ben biraz kalkık istemiştim tabi, tasarımda çizdiğimizin aynısını yapmış
diyebilirim fakat biraz zaman geçmesi lazım çünkü dudaklarım falan şiş, tam kesin bir şey söyleyemiyorum.
benim yüzümde morarma olmadı, hatta bugun kendisi de çok şaşırdı, 6 gün once ameliyat olan biri için
bundan daha iyisi olamazdı dedi. ameliyatla ilgili olarak bir sorunum olmadı, her şey normaldi,
herkesin dediğini ben de diyeyim, acımıyorameliyatla iligi olarak en acı veren şey yapılan iğnelerdi.
fiyat konusunda ben bir şey söyleyemem, doktor adına fiyat söylemek çok yanlış olur, ama bi görüşmenizde fayda var tabiki fiyat olayını.
kusura bakma şu an çok yorgunum, soğuk nevale gibi hissiz bir şekilde yazmışım. sormak istediğin başka şeyler varsa çekinme lütfen
Cok cok tesekur ederim cevapların, yardımın icin.. Sana gecmis olsun kurtuldun mutlu ol :)) Bi cok arkadasım ameliyat oldu ilk basta hepsi garipsedi burnunu hic kafana takma sisler inince burun tamamen oturuyo ve burun ucun o kadar kalkik olmuyoo) bnm kemerim var sadece bi cesaret edebilsemmm ya kotu olursa diye korkuyorum cok zor bi kararmış (
aynen benim de sadece kemerim vardı, burnum yeterince küçüktü. ya umarım dediğin gibidir, çünkü şu an bıyık çıkan yer var ya dudak ve burun arasında, orası gözüme çok uzun geliyor. ya bir de şu an bende bi asimetri var, burun kanatlarımdan biri içe doğru diğeri dışa doğru. umarım bu da şişlikten kaynaklanıyordur.
ben kan görünce bile midesi bulanan, başı dönen bir insanım, hiç korkmana gerek yok, inan cesaretle alakası olmayan bir durum çünkü hiçbir acı çekmiyorsun. sadece yatman gerekiyor, burnundan nefes alamadığın için ağzın, dudakların kuruyor. sadece böyle şeyler, bu da 6 gün sürüyor.
Ameliyattan acıdan fln hic korkmuyorum o konuda cesaretliyim bayaa tek korkum ya kotu olursa diye o da tamamen doktorla alakalı iste.. Peki nebil hoca ne dıyo asimetri olayina geçer diyo mu?? Tasarladığı burnun aynısı yaptı demiştin bence onların hepsi sis oldugu icin hem daha o kadar yeni ki bekle bi 2-3 ay geçsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?