• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

Merhabalar, forumdaki konuları tesadüfen gördüm ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek adına bunları yazmak istedim. Nebil Bey bir-iki yıl önce burun ameliyatımı yaptı. Kendisi kişilik olarak iyi bir doktor, sorularınıza cevap verip ilgileniyor. Ancak benim burun ameliyatım pek de başarılı geçmedi. Dahası Nebil Bey'e burun ameliyatı olup da simetri sorunu yaşayan bir kişiyi de duydum. Mesela benim ameliyatımdan sonra burnun üstünde ve her iki gözün çevresinde morluklar kaldı (gerekli buz uygulaması yapmama ve güneşten korumama rağmen). Şekil olarak simetrik değil ve burnumdaki fonksiyonel bozukluk da (kemik eğiriliği nedeniyle nefes alamama) tam olarak düzelmiş değil. Yani Nebil Bozdoğan'ı burun ameliyatı için kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM!.. Bu arada tavsiye edebileceğim bir doktor da yok maalesef ama en azından sadece ameliyat olan kişilerden tavsiye almanızı, doktorların daha önce ameliyat ettiklerini söyledikleri birkaç hastanın resmine bakarak karar vermemenizi öneririm. Şimdiden başarılı bir operasyon geçirmeniz ve en uygun doktoru bulabilmeniz dileğiyle. Hoşcakalın.

merhaba arkadaşlar,

ben de çok kısa bir süre önce nebil hocaya göğüs büyütme ameliyatı oldum.

hocadan kesinlikle memnun kaldım.

şişlikleri henüz tamamen geçmediği halde, şuanda bile son derece doğal duruyor göğüslerim

ben büyük istemiyordum aryıca üstüm ince ve göğüs kafesim dar, göğüs dokum ise yok denecek kadar azdı

275 cc koyuldu

simdi biraz küçük oldu gibi geliyor, ama daha 2-3 ayı var son şeklini almasının belki kararım değişir

hoca göğüs kafesim dar olduğu için, bundan daha büyüğünün hem kötü görüneceği, hem de beni zorlayacağı kanısında.

hem ameliyat öncesi, hem ameliyat sonrası gösterdiği ilgiden son derece memnun kaldım

sıcak sevecen alçakgönüllü ve pozitif biri

aynı burda yazıldığı gibi

kadınlar klübündeki sayfaları tarayıp 3 dr seçtim görüştüm ve kararımı öyle verdim

kadınlar klübü inanılmaz bir kaynak olmasa napardık bilmiyorum

bundan önce de tüp bebek tedavisi için klinik ve gebelik takiplerim için hekim seçimimi yine kadınlar klübündeki yazılara istinaden yapmıştım ve hiç pişman olmadım

umarım sizler de olmazsınız...

3 ay bi geçse de kendime güzel sütyenler alsam=)

ben nebil bozdogan gibi basarili bir doktor gormedim ailemden 3 kisi burun ameliyati gecirdi ve hepsinde o kadar guzel duruyor ki inanilmaz memnun kaldilar hem kucuk hemde dogal bir burun inanilmaz guzel ben cok begendim

arkadaşlar merhaba, 3 gün önce nebil bey'e burun ameliyatı oldum,
sorusu olan arkadaşlar varsa yanıtlayabilirm.
:3:

Meraba sera22 ben bi kac doktor arasında kararsiz kaldım Nebil Bey'den memnun musun? Nasıl bi burnun vardı merak ettim, fiyat konusunda yardımcı oluyormuş sanırım Nebil Hoca? Kısaca aşamaları anlatabilirsen cok sevinirim teşekkürler :)

selam tekrardan,
alçım bugun çıktı, burnumun yeni halini çok garipsedim fakat bu normal sanırım,
nebil bey çok ilgili bir doktor, hastayı dinliyor, nasıl bir burun istediğini bilerek gitmeni öneririm.
burnum şu an baya kalkık gibi, ben biraz kalkık istemiştim tabi, tasarımda çizdiğimizin aynısını yapmış
diyebilirim fakat biraz zaman geçmesi lazım çünkü dudaklarım falan şiş, tam kesin bir şey söyleyemiyorum.
benim yüzümde morarma olmadı, hatta bugun kendisi de çok şaşırdı, 6 gün once ameliyat olan biri için
bundan daha iyisi olamazdı dedi. ameliyatla ilgili olarak bir sorunum olmadı, her şey normaldi,
herkesin dediğini ben de diyeyim, acımıyor :40: ameliyatla iligi olarak en acı veren şey yapılan iğnelerdi.

fiyat konusunda ben bir şey söyleyemem, doktor adına fiyat söylemek çok yanlış olur, ama bi görüşmenizde fayda var tabiki fiyat olayını.

kusura bakma şu an çok yorgunum, soğuk nevale gibi hissiz bir şekilde yazmışım. sormak istediğin başka şeyler varsa çekinme lütfen :34:

selam tekrardan,
alçım bugun çıktı, burnumun yeni halini çok garipsedim fakat bu normal sanırım,
nebil bey çok ilgili bir doktor, hastayı dinliyor, nasıl bir burun istediğini bilerek gitmeni öneririm.
burnum şu an baya kalkık gibi, ben biraz kalkık istemiştim tabi, tasarımda çizdiğimizin aynısını yapmış
diyebilirim fakat biraz zaman geçmesi lazım çünkü dudaklarım falan şiş, tam kesin bir şey söyleyemiyorum.
benim yüzümde morarma olmadı, hatta bugun kendisi de çok şaşırdı, 6 gün once ameliyat olan biri için
bundan daha iyisi olamazdı dedi. ameliyatla ilgili olarak bir sorunum olmadı, her şey normaldi,
herkesin dediğini ben de diyeyim, acımıyor :40: ameliyatla iligi olarak en acı veren şey yapılan iğnelerdi.

fiyat konusunda ben bir şey söyleyemem, doktor adına fiyat söylemek çok yanlış olur, ama bi görüşmenizde fayda var tabiki fiyat olayını.

kusura bakma şu an çok yorgunum, soğuk nevale gibi hissiz bir şekilde yazmışım. sormak istediğin başka şeyler varsa çekinme lütfen :34:

Cok cok tesekur ederim cevapların, yardımın icin.. Sana gecmis olsun kurtuldun mutlu ol :)) Bi cok arkadasım ameliyat oldu ilk basta hepsi garipsedi burnunu hic kafana takma sisler inince burun tamamen oturuyo ve burun ucun o kadar kalkik olmuyoo ;)) bnm kemerim var sadece bi cesaret edebilsemmm ya kotu olursa diye korkuyorum cok zor bi kararmış :((

Cok cok tesekur ederim cevapların, yardımın icin.. Sana gecmis olsun kurtuldun mutlu ol :)) Bi cok arkadasım ameliyat oldu ilk basta hepsi garipsedi burnunu hic kafana takma sisler inince burun tamamen oturuyo ve burun ucun o kadar kalkik olmuyoo ;)) bnm kemerim var sadece bi cesaret edebilsemmm ya kotu olursa diye korkuyorum cok zor bi kararmış :((

aynen benim de sadece kemerim vardı, burnum yeterince küçüktü. ya umarım dediğin gibidir, çünkü şu an bıyık çıkan yer var ya dudak ve burun arasında, orası gözüme çok uzun geliyor. ya bir de şu an bende bi asimetri var, burun kanatlarımdan biri içe doğru diğeri dışa doğru. umarım bu da şişlikten kaynaklanıyordur.

ben kan görünce bile midesi bulanan, başı dönen bir insanım, hiç korkmana gerek yok, inan cesaretle alakası olmayan bir durum çünkü hiçbir acı çekmiyorsun. sadece yatman gerekiyor, burnundan nefes alamadığın için ağzın, dudakların kuruyor. sadece böyle şeyler, bu da 6 gün sürüyor.

aynen benim de sadece kemerim vardı, burnum yeterince küçüktü. ya umarım dediğin gibidir, çünkü şu an bıyık çıkan yer var ya dudak ve burun arasında, orası gözüme çok uzun geliyor. ya bir de şu an bende bi asimetri var, burun kanatlarımdan biri içe doğru diğeri dışa doğru. umarım bu da şişlikten kaynaklanıyordur.

ben kan görünce bile midesi bulanan, başı dönen bir insanım, hiç korkmana gerek yok, inan cesaretle alakası olmayan bir durum çünkü hiçbir acı çekmiyorsun. sadece yatman gerekiyor, burnundan nefes alamadığın için ağzın, dudakların kuruyor. sadece böyle şeyler, bu da 6 gün sürüyor.

Ameliyattan acıdan fln hic korkmuyorum o konuda cesaretliyim bayaa tek korkum ya kotu olursa diye o da tamamen doktorla alakalı iste.. Peki nebil hoca ne dıyo asimetri olayina geçer diyo mu?? Tasarladığı burnun aynısı yaptı demiştin bence onların hepsi sis oldugu icin hem daha o kadar yeni ki bekle bi 2-3 ay geçsin..

Ameliyattan acıdan fln hic korkmuyorum o konuda cesaretliyim bayaa tek korkum ya kotu olursa diye o da tamamen doktorla alakalı iste.. Peki nebil hoca ne dıyo asimetri olayina geçer diyo mu?? Tasarladığı burnun aynısı yaptı demiştin bence onların hepsi sis oldugu icin hem daha o kadar yeni ki bekle bi 2-3 ay geçsin..

selam :3:
bugün bantlarım da çıktı, ben bant varken fazlasıyla farklı sanıyordum burun deliklerimi fakat bant çıkınca gördüm ki büyük ölçüde eşitmiş, buna inan çok sevindim :9: sanırım alçının içinde biraz bir taraf fazla bastırılmış ve hala öyle devam ediyordu bant varken de. nebil bey benim birkaç gün inceleyip fark ettiğim bir şişliği direkt olarak söyledi, bak burası şiş diye. o şiş inince daha da eşitlenecek dedi. bir de bende hiç morarma olmadı, şişliklerin çoğu bir iki günde indi, nebil bey inanamıyor, kimse senin 12 gün önce ameliyat olduğuna inanmaz dedi, bir doktor olarak hastasının halinden fazlasıyla memnun. 10 gün sonra kontrole gideceğim, nasıl masaj yapmam gerektiğini anlatacak.

nebil bey artık kullandığımız aletler çok milimetrik olduğu için morarma çok olmuyor dedi. 2 hafta içinde bence herkes normal yaşantısına büyük ölçüde döner. burun estetiğinde acıdan hiç korkma zaten ama alçı varken özellikle 2 gün, neredeyse ben hiç yemek yiyemedim, çünkü ağzımı açamıyordum. acıdığından değil ama insan tedirgin oluyor, açılmıyor o ağız! :26: bir de ilk gün, ya da ameliyattan sonra ilk birkaç saat diyim, anesteziden dolayı boğazım acımıştı. sanki soğuk almışım gibi. bunun gibi zorlukları oluyor ama birkaç güne büyük ölçüde normale dönüyor, ödenmeyecek bir bedel değil.

kötü olursa diye ben de çok korkuyordum, ama neden kötü olsun ki? bi düşün. yüzüne yakışacak burnu bildikten sonra sen, doktorlar yetenekli bence ya, yapabilirler. estetik ameliyat olmuş insanlardan fikir alman da bence doğru olur, çünkü onlar zamanında bu konuda kafa yormuş insanlar, tecrübe konuşur :3:

Merhaba Arkadaşlar

Özelden arkadaşlar göğüslerimin son durumunu sorduğu için bir de burdan yazayım dedim

Nebil hocaya ameliyat olalı 5 ay oldu (koltukaltı kasaltı 275 cc yuvarlak mentor)

göğüslerim çok güzel ve çok doğal duruyo

ne büyükler ne küçükler

ama yeterince seksi ve doğallar

koltukaltındaki izlerim hala belirgin ama 1 seneye geçeceğini umut ediyorum

bir sürü arkadşaım ve akrabam gördü ve çok beğendiler

nebil bozdoğan hocayı şiddettle tavsiye ediyorum

300 cc takalım diye ısrar ettiğimde siz bilrisiniz ama 275 daha estetik durur sizde demişti

çok haklıymış çok ama çok beğeniyorum göğüslerimi şuanda

umarım hepiniz kendiniz için en hayırlı kararı verirsiniz..

Back