Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

Geçmiş olsun. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Özel mesaj yazamıyorum maalesef, forumda sanırım belli sayıda cevap yazmak gerekiyormuş, ne alakaysa??? Neyse, sizden ricam operasyondan sonraki resimlerinizi kaçıncı gün olduğunu belirterek gönderebilir misiniz lütfen mail adres buradan da gönderebilirsiniz, hangisi sizin için uygunsa. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hihoyyytMerhaba bende 30 Ekimde burun ameliyatı oldum, Nebil bey hakkında buradaki yorumlar ilgimi çekmişti, 24 Ekim de görüşmeye gittim, O gün ameliyata karar verdim ve 6 gün sonra ameliyat oldum, Çok memnunum, Nebil bey mükemmel bir doktor ve çok güven duyuyorsunuz. Kafanızdaki her sorunun cevabını sabırla veriyor, Ekibi mükemmel ve çok ilgililer. Estetik konusunda bundan sonra Nebil bey den başkasını düşünemem.

Son düzenleme:
istanbulda oturuyorum, ameliyat için ankaraya gidersem, konaklama nasıl olur, 1 gece hastanede kalmak istiyorum fiyat hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilir mi?

ben nebıl beyın yerıne gıttıgımde yabancı hastası vardı ayrıca amerıkadan da aradılar anladıgım kadarıyla cok ıyı bı doktor

ben nebıl beyın yerıne gıttıgımde yabancı hastası vardı ayrıca amerıkadan da aradılar anladıgım kadarıyla cok ıyı bı doktor

çok enteresan ben gittigimdede yurtdışından bi bayan geldi hatta hediyeler falan getirmişti o kadar çok sevmişki ordaki bayanı..acaba bizimi kekliyolar

çok enteresan ben gittigimdede yurtdışından bi bayan geldi hatta hediyeler falan getirmişti o kadar çok sevmişki ordaki bayanı..acaba bizimi kekliyolar

yok tatlım pek sanmıyorum ,hatta ben bı estetık olmak ıstedım bana gerek yok dedı ben ısrar ettım tamam deneme yapalım dedı begenırsen tam olursun dedı yanı onu da bedava yapcak baska doktor olsa para almak ıcın yapabılırdı ,nebıl bey gıbısı azdır heralde,ama ben genede korkuyorum

bende fiyatından dolayı kendisini çok düşündüm ama burdaki reklam amaçlı üyelikleri görünce acaip soğudum..memnun olanda vardır mutlaka ama şurdan reklam yapmaya çalışması itibarını çok zedeler..başka dr larda görmedim ama nebil beyin sayfalarında reklam amaçlı die kapanmış profil çok..

hadı ya reklam amaçlı kapanmıs mı uff ya sımdı gerı doktor arıcam

svetlana die bi tip döktürmüş burun ve gögüs oldum demiş..kim bişey yazsa hemen iletişime geçelim ben sana yardımcı oliyim die atlamış sazan gibi..reklam amaçlı üyelik yazıyo şimdi profilinde..geriye dönüp bütün sayfaları taradım bi kaç tane örnek var böyle nebil beyin sayfalarında..

uff ya bende dedım ne kadar guvenılır neyse sagol tatlım

uff ya bende dedım ne kadar guvenılır neyse sagol tatlım

kusura bakma nur ben çok taktım bu feyk profillere çokda sinirim bozuldu dalga geçer gibi milleti yanlış yönlendiriyolar..drlar hakkında bilgi almak güzel ama üşenmedim derinlemesine inceledim biçok dr.u..şu yazanlara bakıyorum aralarından bazıları muge84 ün 4 msjı nuray_a nın 13 msjı var..onlarda sadece nebili yıkayıp yağlamak için yazılmış..zuhal aynı şekilde çok övmüş..cancan06 diger bir reklam amaçlı üyelik..genelde çoğu üye fikir sormuş bazı kişilerde çıkıp bunları şöyle süper böyle süper ekibi mükemmel bilmem ne die göklere çıkarmış..hele şu ekip muhabbetinden gına geldi..banane ekibinden ya dr.um iyi olsun gerisi boş..

Son düzenleme:

evet bence de ekıp onemlı degıl doktorun nasıl iş cıkarttıgı onemlı en ıyısı ıstanbuldakı doktorlara bakmak galıba,kafadan ovenler varsada hakkımıza gırıyolar ben hakkımı helal etmıyorum oyle uyelere bu estetık gerı donusu olmayabılır onemlı bı konu arkadaslar burdan reklam amaçlı uyelere soyluyorum allah sızı bıldıgı gıbı yapsın,bende ıstanbuldakı bı doktoru bırısının 4 estetık amelıyatta da ovdugunu gormustum burda cok sınırım bozulmustu

bende onep i düşünüyorum artık..daha şaibesiz gibi geldi..zühtü demir ve ünal şahin üzerine yoğunlaştım ama zühtü demir tam gün yasasından dolayı ayrılmış..şimdi ünal şahin için pzt ye randevu aldım..ücretsiz..bakalım o nasılmış..

ben de yarın görüşmeye gideceğim.. mesaj sayım dolmadığı için mesaj atamadım size ama konuşmak isterim. benimkisi revizyon ameliyatı olacak.. burada yazılanlara bakarak nebil beyden de randevu almıştım ama haftaya o. sanırım ben de onep i tercih edeceğim. keşke herkes dürüst mesaj atsa. nebil bey de belki iyi bir doktor ama birileri abartınca insanın kafası karışıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…