tss ler felisya.cok arastirma yaptim ve ferruh bingüle karar verdim.umarim hersey yolunda gider :1rolleyes:
İyi günler arkadaşlar.Bu sitede yeniyim.Ankara dışında yaşıyorum ve nebil bey e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Nebil beye ameliyat olan arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını rica ediyorum.Teşekkürler.
Merhaba, ben hem burun estetiği hemde silikonla göğüs büyütme yaptırdım hemde çok oldu tamamen iyileştim. Bende Ankaradayım nasıl istiyorsan öyle yardımcı olmaya çalışırım sana.
Merhaba masum-melek ne zaman istersen görüşebiliriz istersen pazartesi salı günü bile olabilir ben hafta sonu Ankara dışında olacam ama Pazartesi geliyorum. Seninle tanışmak benide mutlu eder.
merhaba svetlana..giremedim internete kusura bakma biraz geç oldu cevabım..ankara dışındaydım bende..burdan telefon numaramı versem olurmu bilmiyorum..nasıl görüşebiliriz? çok isterim görüşmeyi,özelden mesaj atmayıda bilmiyorum..msn yada telefon verebilirmiyim burdan? yada nasıl ulaşabilirim sana? çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için,çok çok sağoll:)
Merhaba, ben hem burun estetiği hemde silikonla göğüs büyütme yaptırdım hemde çok oldu tamamen iyileştim. Bende Ankaradayım nasıl istiyorsan öyle yardımcı olmaya çalışırım sana.
merhaba
bende almanyada kaliyorum bundan 6 ay önce dr nebil beye burun ameliyati oldum daha önce prof dr nedim savaci tarafindan konyada ameliyat oldum ve sonuctan hic hic memnun kalmamistim dr nebil bey gercekten hem profile yakisacak hemde hastanin istegine göre bir burun tasarimi yapabiliyor yapmis oldugu resimlerden daha güzel oldu burnum ne bir agrim oldu nede morluklar inanin cok ilgili bir doktor
esimlen birlikte gittik konuk evinde bizleri agirladi ve bizimlen dört dörtlük ilgilendi cok korkuyordum acaba burnum güzel olmiyacak mi diye cok kararsizdim ama hic pisman degilim iyikide gitmisim korkulacak inan hic birsey yok...
burnum mini minacik oldu cok seviyorum :) ve ona ragmen o kadar dogal ki verdigim en dogru karardi
hem nebil bey hemde ekibi mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?