Evet bu başlıktaki tüm sayfaları okudum ve ben de yazmadan duramadım belki birilerine bir yardımım dokunur. Çok basit ama ben geçen sene Nebil Bey'e göz pınarımın hemen dibinde çıkan bir et benini aldırmak için gitmiştim. Açıkçası çok gergindim ama o ve aneztezisti beni öyle rahatlattılar ki adeta gülmekten yerlere yata yata beş dakikada o benden beni kurtardılar. Çok ilgili, çok alakalı ve minicik bir ben için bile benimle saatlerce uğraştı, dinledi, yatıştırdı sonrasında kontrol etti vs.
O zamanlar kafamda herhangi bir
estetik ameliyat düşüncesi yoktu ancak liposuction yaptırmaya karar verdim. Üst bacak ve kalçalarımın altı ile diz arkalarımdan olacağım. Şimdiye kadar Ankara'da Ferruh Bingül, Muhittin Eski, Engin Üstünsoy ve Mehmet Ketene ile görüştüm. Detay paylaşmalıyım ki bir faydası dokunsun...
Ferruh Bey iyi hoştu ancak , "işlem sonrası çukurluk filan olursa hemen hallederiz on dakikalık bir operasyonla" demesi hoşuma gitmedi. Kliniğinde sedasyon ile bunu yapacağını söyledi. Tanıdığım bir 25 senelik anestezi uzmanı ile görüştüğümde kadın isyan etti. O kadar büyük bir bölgede sedasyon kullanılmaz, klinikte herhangi bir ters durumda müdahale de edilemez kesinlikle önermiyorum dedi... Ondan sonra fikrim değişti Ferruh Bey hakkında. :uhm:
Engin Üstünsoy felaket rahatlatıcı, sempatik bir doktordu çok güven verdi. Ama çok ciddi bir rakam istedi operasyon için. Bu nedenle kendisini askıya aldım... :sinifsinif:
Muhittin Eski, pek de güven verici bulmadım en azından ben. Nedenini bilmiyorum ama lipoda çok da deneyimli değil gibi hissettim. Araştırmalarımda da yanık konusunda bilhassa uzman olduğunu farkettim. Ortalama bir rakam istedi ama içim ısınmadı neden bilmem CADIARZU
Mehmet Ketene'den de beklediğim elektriği alamadım. Açıkçası ilk görüşmede güven ve rahatlıkla emanet edebilmeyi istiyorum kendimi. Bu yüzden beni eleştirmeyin ama Mehmet Bey'e de güveni hissedemedim... :umursamaz:
Bundan sonra Serdar ÖZTÜRK, Murat Orhan ÖZDEMİR ve Nebil Beyle randevularım kaldı... kaydirigubbakcemile3
Nebil Beyden ancak üç hafta sonraya randevu alabildim.
Sizlerden ricam liposuctionı yukarıdaki isimlerden birine yaptıran varsa deneyimlerini paylaşmaları. Şu ana kadar yine küçücük bir ben operasyonu yapmış da olsa Nebil Beydeki güveni kimseye karşı duyamadım, elektriği ve yatıştırıcılığı, ilgisi bir harika...
Upuzuuuuunnn yazdım kusura bakmayın kızlar, ilk kez böyle bir işe giriyorum yardım edin bana paylaşımlarınızla ne olur....