• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

İyi günler arkadaşlar.Bu sitede yeniyim.Ankara dışında yaşıyorum ve nebil bey e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Nebil beye ameliyat olan arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını rica ediyorum.Teşekkürler.

Nebil beye 1,5 ay kadar önce burun ameliyatı oldum canım, öncesi - sonrası resimlerimi de koydum özelime... Çok memnun kaldım ben.. Allah razı olsun diyorum başka da bir şey demiyorum Nebil beye...yerimseniben

merhaba..ben yeni üyeyim ve özelden yazmayı bilmiyorum..buraya üye olmamın nedenide ameliyat olmaya karar verdim ve ankarada yaşıyorum ama çok kararsız kaldım..bugün nebil beyle görüştüm..bana yardımcı olabilirmisin..ankarada doktor önerin varmı?halinden memnunmusun felan..çok teşekkür ederim şimdiden..lütfen bana ulaş bi şekilde:(:(

arkadaşlar nebil bozdoğan yada ankarada göğüs büyütme ameliyatı olmuş arkadaşlar bana lütfen ulaşırmısınız..görüşmek istiyorum son kararımı vermek için..yardımcı olursanız çok sevinirim..lütfen bana ulaşın daha yeni üyeyim ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum siteyi..lütfen yardım!!

Merhaba, ben hem burun estetiği hemde silikonla göğüs büyütme yaptırdım hemde çok oldu tamamen iyileştim. Bende Ankaradayım nasıl istiyorsan öyle yardımcı olmaya çalışırım sana.

merhaba

bende almanyada kaliyorum bundan 6 ay önce dr nebil beye burun ameliyati oldum daha önce prof dr nedim savaci tarafindan konyada ameliyat oldum ve sonuctan hic hic memnun kalmamistim dr nebil bey gercekten hem profile yakisacak hemde hastanin istegine göre bir burun tasarimi yapabiliyor yapmis oldugu resimlerden daha güzel oldu burnum ne bir agrim oldu nede morluklar inanin cok ilgili bir doktor
esimlen birlikte gittik konuk evinde bizleri agirladi ve bizimlen dört dörtlük ilgilendi cok korkuyordum acaba burnum güzel olmiyacak mi diye cok kararsizdim ama hic pisman degilim iyikide gitmisim korkulacak inan hic birsey yok...

burnum mini minacik oldu cok seviyorum :) ve ona ragmen o kadar dogal ki verdigim en dogru karardi

hem nebil bey hemde ekibi mükemmel

Merhaba, ben hem burun estetiği hemde silikonla göğüs büyütme yaptırdım hemde çok oldu tamamen iyileştim. Bende Ankaradayım nasıl istiyorsan öyle yardımcı olmaya çalışırım sana.

çok teşekkür ederim svetlana, ameliyattan önce bu ameliyatı olmuş biriyle görüşmek beni çok rahatlatacak..çok tedirginim..hem çok mutluyum bu ameliyatı olabileceğim için hemde çok korkuyorum..bilmiyorum burdan msn verebiliyormuyum..seninle görüşmeyi çok isterim..ankarada yaşıyorum bende ve sanırım nebil beye olacağım bende ameliyatımı..kaç cc taktıracağıma felan bile karar veremedim doktorun yanında..seninle görüşmeyi çok isterim

birde en korktuğum şey dokununca hissediliyormu,tamamen doğalmı,yüz üstü yatabiliyormusunuz,seneye düğünüm var eşime söylemeyi düşünmüyorum,ameliyatı yaptırdıktan 10 ay hatta 1 yıl sonra evlensem anlarmı silikon olduğunu,nebil beyin göğüs ameliyatından memnunmusunuz? doğallarmı?ne çok soru sordum biliyorum başınızı ağrıtıyorum ama çok korkuyorum..pişman olmaktan çok korkuyorum yaptırdıktan sonra..lütfen yardım edin..çok zayıfım ben 47 kiloyum seninki kaç cc? bide high profilmi ? lütfen yardım:( çok çooookk teşekkür ederim..ağustosun sonuna gün aldım nebil beyden,içim hiç rahat değil lütfen eğer memnun değilseniz yada memnunsanız bana bilgi verin,çok ihtiyacım var..:(

Evet bu başlıktaki tüm sayfaları okudum ve ben de yazmadan duramadım belki birilerine bir yardımım dokunur. Çok basit ama ben geçen sene Nebil Bey'e göz pınarımın hemen dibinde çıkan bir et benini aldırmak için gitmiştim. Açıkçası çok gergindim ama o ve aneztezisti beni öyle rahatlattılar ki adeta gülmekten yerlere yata yata beş dakikada o benden beni kurtardılar. Çok ilgili, çok alakalı ve minicik bir ben için bile benimle saatlerce uğraştı, dinledi, yatıştırdı sonrasında kontrol etti vs.

O zamanlar kafamda herhangi bir estetik ameliyat düşüncesi yoktu ancak liposuction yaptırmaya karar verdim. Üst bacak ve kalçalarımın altı ile diz arkalarımdan olacağım. Şimdiye kadar Ankara'da Ferruh Bingül, Muhittin Eski, Engin Üstünsoy ve Mehmet Ketene ile görüştüm. Detay paylaşmalıyım ki bir faydası dokunsun...

Ferruh Bey iyi hoştu ancak , "işlem sonrası çukurluk filan olursa hemen hallederiz on dakikalık bir operasyonla" demesi hoşuma gitmedi. Kliniğinde sedasyon ile bunu yapacağını söyledi. Tanıdığım bir 25 senelik anestezi uzmanı ile görüştüğümde kadın isyan etti. O kadar büyük bir bölgede sedasyon kullanılmaz, klinikte herhangi bir ters durumda müdahale de edilemez kesinlikle önermiyorum dedi... Ondan sonra fikrim değişti Ferruh Bey hakkında. :uhm:

Engin Üstünsoy felaket rahatlatıcı, sempatik bir doktordu çok güven verdi. Ama çok ciddi bir rakam istedi operasyon için. Bu nedenle kendisini askıya aldım... :sinifsinif:

Muhittin Eski, pek de güven verici bulmadım en azından ben. Nedenini bilmiyorum ama lipoda çok da deneyimli değil gibi hissettim. Araştırmalarımda da yanık konusunda bilhassa uzman olduğunu farkettim. Ortalama bir rakam istedi ama içim ısınmadı neden bilmem CADIARZU

Mehmet Ketene'den de beklediğim elektriği alamadım. Açıkçası ilk görüşmede güven ve rahatlıkla emanet edebilmeyi istiyorum kendimi. Bu yüzden beni eleştirmeyin ama Mehmet Bey'e de güveni hissedemedim... :umursamaz:

Bundan sonra Serdar ÖZTÜRK, Murat Orhan ÖZDEMİR ve Nebil Beyle randevularım kaldı... kaydirigubbakcemile3

Nebil Beyden ancak üç hafta sonraya randevu alabildim.

Sizlerden ricam liposuctionı yukarıdaki isimlerden birine yaptıran varsa deneyimlerini paylaşmaları. Şu ana kadar yine küçücük bir ben operasyonu yapmış da olsa Nebil Beydeki güveni kimseye karşı duyamadım, elektriği ve yatıştırıcılığı, ilgisi bir harika...

Upuzuuuuunnn yazdım kusura bakmayın kızlar, ilk kez böyle bir işe giriyorum yardım edin bana paylaşımlarınızla ne olur.... :kahve:

Merhaba masum-melek ne zaman istersen görüşebiliriz istersen pazartesi salı günü bile olabilir ben hafta sonu Ankara dışında olacam ama Pazartesi geliyorum. Seninle tanışmak benide mutlu eder.

Merhaba masum-melek ne zaman istersen görüşebiliriz istersen pazartesi salı günü bile olabilir ben hafta sonu Ankara dışında olacam ama Pazartesi geliyorum. Seninle tanışmak benide mutlu eder.

merhaba svetlana..giremedim internete kusura bakma biraz geç oldu cevabım..ankara dışındaydım bende..burdan telefon numaramı versem olurmu bilmiyorum..nasıl görüşebiliriz? çok isterim görüşmeyi,özelden mesaj atmayıda bilmiyorum..msn yada telefon verebilirmiyim burdan? yada nasıl ulaşabilirim sana? çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için,çok çok sağoll:)

merhaba svetlana..giremedim internete kusura bakma biraz geç oldu cevabım..ankara dışındaydım bende..burdan telefon numaramı versem olurmu bilmiyorum..nasıl görüşebiliriz? çok isterim görüşmeyi,özelden mesaj atmayıda bilmiyorum..msn yada telefon verebilirmiyim burdan? yada nasıl ulaşabilirim sana? çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için,çok çok sağoll:)

Canım..verilmiyor
Bu tür paylaşımlarınızı özel mesaj yoluyla yapıyorsunuz a.s.

nebil bozdoğana amelıyat olanlarr -burun- resimlerinizide paylaşırmsıınızz çok acill luutfennn resimlerinizee ulaşamıorummmmmm

nebil beyin silikon taktığı arkadaşlar sonuçlarından memnun musunuz?bi de koltukaltı kesisi ile mi taktırdınız silikonlarınızı?doğal duruyolar mı?

merhaba svetlana,
nebil bozdogana hem burun hem de meme büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum. sen sanırım ikisini birlikte olmussun. nasıl memnun musun? ameliyatın toplamda ne kadar tutu? kaç günde iyileştin. gögüsü sadece koltuk altından mı yaptı yada kaç cc hangi yöntemdi? bilgilendirirsen cok sevinirim bu ay ameliyat olmak istiyorum ankaraqya gelmem lazım çünkü...
şimdiden çok teşekkürler...

Merhaba basaks,
Ameliyat oldunmu? Ankaraya gelipte aramadıysan üzülürüm. Özeline mesaj attım.

bnde baya küsel şelerr duydumm.. herkes memnunmuşş.. darısıı bana...

merhaba

bende almanyada kaliyorum bundan 6 ay önce dr nebil beye burun ameliyati oldum daha önce prof dr nedim savaci tarafindan konyada ameliyat oldum ve sonuctan hic hic memnun kalmamistim dr nebil bey gercekten hem profile yakisacak hemde hastanin istegine göre bir burun tasarimi yapabiliyor yapmis oldugu resimlerden daha güzel oldu burnum ne bir agrim oldu nede morluklar inanin cok ilgili bir doktor
esimlen birlikte gittik konuk evinde bizleri agirladi ve bizimlen dört dörtlük ilgilendi cok korkuyordum acaba burnum güzel olmiyacak mi diye cok kararsizdim ama hic pisman degilim iyikide gitmisim korkulacak inan hic birsey yok...

burnum mini minacik oldu cok seviyorum :) ve ona ragmen o kadar dogal ki verdigim en dogru karardi

hem nebil bey hemde ekibi mükemmel

Helini bi önceki mesajında yüz gerdirme ameliyatıda yaptırmak istiyorum demişsin.Yaptırdınmı?Bende endoskopik yüz gerdirme yaptırmak istiyorum.Bu ameliyatı yaptıran varmı arkadaşlar?

Back