bende onep i düşünüyorum artık..daha şaibesiz gibi geldi..zühtü demir ve ünal şahin üzerine yoğunlaştım ama zühtü demir tam gün yasasından dolayı ayrılmış..şimdi ünal şahin için pzt ye randevu aldım..ücretsiz..bakalım o nasılmış..
canım sonuna kadar haklısınız reklam gibi övmelerden rahatsız olmakta ama nebil bey gibi doktorun reklamı yapılır gerçekten:) ben 2008 de meme büyütme ameliyatı oldum kendisine ve inanılmaz bir doktor. onu tanıyıp memnun kalmayacak kimse tanımıyorum, tanıyıp memnun kalmayanda görmedim. evet ekip de en az doktor kadar önemli. ameliyat öncesi psikolojiniz zaten alt üst oluyor ama o ekip size ilaç gibi geliyor. ve nebil bey işinin hakkını veriyor fazlasıyla. sadece ameliyatta değil, sonrasında da ilgili. ilgiden kastım normal üstü bir ilgi. ameliyatımdan sonra benim annem beni o kadar aramadı, nebil bey her ahh deyişimde telefon etmemi söyledi ve sonuç muhteşemdi. ayrıca bazı doktorlar olası sorunlar halinde hastadan kaçarken nebil bey en ufak bir beğenilmeyen durumda ki bnmki kendi hatamdan dolayı milimlik bir kaymaydı, onu mutlaka düzeltiyor. aradan 3 yıl geçti geçen hafta gittim yanına, muayene etti, ve yine herzamanki ilgisiyle yolcu etti. doktorun başarısı keisnlikle ilk ele alınacak şeydir ancak ilgi ve sonrasında sizi arayıp sorması yıllar sonra bile kendisini aradığınızda size dair en ufak ayrıntıyı bile hatırlaması göz ardı edilemez. inanın tanısanız gelip sizde burda reklamını yaprsınız. bir de şunu bilmenizde fayda var, para göz olmayan, sizin için en uygun olan ödeme şeklini seçebileceğiniz bir doktor. aynı zamanda güvencesi olanların devlet hastanesinde ameliyatını yaptığını biliyorum. yani özel hastane ücreti ödemek yerine sadece el emeği ve giderleri karşılıyorsunuz. böyle birinin güzel lafı nasıl edilmez? tanımalısınız...