• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nebil Bozdogan hakkında bilgi

bende onep i düşünüyorum artık..daha şaibesiz gibi geldi..zühtü demir ve ünal şahin üzerine yoğunlaştım ama zühtü demir tam gün yasasından dolayı ayrılmış..şimdi ünal şahin için pzt ye randevu aldım..ücretsiz..bakalım o nasılmış..

canım sonuna kadar haklısınız reklam gibi övmelerden rahatsız olmakta ama nebil bey gibi doktorun reklamı yapılır gerçekten:) ben 2008 de meme büyütme ameliyatı oldum kendisine ve inanılmaz bir doktor. onu tanıyıp memnun kalmayacak kimse tanımıyorum, tanıyıp memnun kalmayanda görmedim. evet ekip de en az doktor kadar önemli. ameliyat öncesi psikolojiniz zaten alt üst oluyor ama o ekip size ilaç gibi geliyor. ve nebil bey işinin hakkını veriyor fazlasıyla. sadece ameliyatta değil, sonrasında da ilgili. ilgiden kastım normal üstü bir ilgi. ameliyatımdan sonra benim annem beni o kadar aramadı, nebil bey her ahh deyişimde telefon etmemi söyledi ve sonuç muhteşemdi. ayrıca bazı doktorlar olası sorunlar halinde hastadan kaçarken nebil bey en ufak bir beğenilmeyen durumda ki bnmki kendi hatamdan dolayı milimlik bir kaymaydı, onu mutlaka düzeltiyor. aradan 3 yıl geçti geçen hafta gittim yanına, muayene etti, ve yine herzamanki ilgisiyle yolcu etti. doktorun başarısı keisnlikle ilk ele alınacak şeydir ancak ilgi ve sonrasında sizi arayıp sorması yıllar sonra bile kendisini aradığınızda size dair en ufak ayrıntıyı bile hatırlaması göz ardı edilemez. inanın tanısanız gelip sizde burda reklamını yaprsınız. bir de şunu bilmenizde fayda var, para göz olmayan, sizin için en uygun olan ödeme şeklini seçebileceğiniz bir doktor. aynı zamanda güvencesi olanların devlet hastanesinde ameliyatını yaptığını biliyorum. yani özel hastane ücreti ödemek yerine sadece el emeği ve giderleri karşılıyorsunuz. böyle birinin güzel lafı nasıl edilmez? tanımalısınız...

Nebil Bey'e maillere cevap veriyor mu?

evet nebil bey maillere cvp veriyor. ama kendisine ait sitesinden de telefonuna ulaşabilirsin. arkadaşlar inanın hangi doktoru seçtiğiniz filan normalde hiç kimseyi ilgilendirmez burda normal bir doktor içinde çene yormam, ama nebil bey gerçekten mükemmel bir doktor. kafanızdaki sorular tamamen cvplanmış ve huzurla ameliyata karar vermiş olacağınıza eminim onu tanıdıktan sonra

Merhaba,
Nebil Bey'e ben de burun ameliyatı oldum. Kendisi gerçekten çok ama çok iyi bir doktor. Burada yapılan yorumların büyük bir kısmının da kendisinden memnun kalan hastaları tarafından yapıldığını düşünüyorum. Ancak ne var ki maalesef tüm ameliyatları başarılı diyemeyiz. Zira benim burnumda hem fonksiyonel olarak kemik eğiriliği nedeniyle nefes alma problemi olduğundan, hem de şekil nedeniyle burun operasyonum (fonksiyonel ve estetik) kendisi tarafından yapıldı. Aradan geçen 2 yıla yakın sürede burnum şekil olarak eskisinden daha iyi olmasına rağmen maalesef tam anlamıyla ne şekil, ne de fonksiyonel olarak istenen sonucu alamadım. Burada istenen sonuçtan kastım kendi düşüncem değil, sadece simetri görünüştü. Yani burnum şekil yönünden tam simetrik değil ve hafif de olsa eğiklik mevcut. Ayrıca ameliyat öncesi fonksiyonel yönden de kemik eğiriliği nedeniyle nefes alamıyordum ve ameliyat sonrası bu sorun azalsa da maalesef geçtiğimiz günlerde burun tıkanıklığı için gittiğim KBB doktoru burnumu incelediğinde kemikte eğrilik olduğunu söyledi. Yani burun ameliyatı olanların az çok bileceği üzere burun direğinin alt kısmında bulunan kemik eeğriliği nefes problemine yol açtığından bu kemiğin düzeltilmesi gerekiyordu ve ameliyattan önce de eğer gerekirse ameliyata bir de KBB doktorunun gelmesini talep etmeme rağmen Nebil Bey kendisinin sorunu giderebileceğini söylediğinden ısrar etmemiştim ama maalesef hem o kısımdaki eğrilik tam anlamıyla giderilmedi, hem de şekil olarak burnun bir yanı diğerine göre simetrik değil. Burada, ameliyat sonrası bana verilen talimatları harfiyen uyguladığımı ve burnumun da en ufak bir darbe, soğuk hava vb olumsuz etkiye maruz kalmadığını belirtmek istiyorum... Kendimle ilgili olan kısma ilaveten bir de sonradan karşılaştığım ve bir arkadaşının Nebil Bey e ameliyat olduğunu söyleyen kişi de arkadaşının burnunun tam simetrik olmadığını belirtti. Tabi ki burada doktorun her ameliyatı öyledir demek istemiyorum ama maalesef doktorların sadece iyi geçen ameliyatlarına bakarak karar vermek doğru değil. Zira benzer şekilde maalesef doktorlar da sadece iyi geçen ameliyatlara ilişkin fotoğraf sonuçlarını sunuyorlar. Başarısız geçenm ameliyatlara ait sonuçları almak için fotoğraf bile çekemiyorlar. Zira benim ameliyatımdan sonra da doktorum maalesef fotoğraf çekmedi (sanırım ameliyat sonucunu bariz şekilde görüp yorum yapmamı istemedi)... Sonuç itibariyle burnum eskisinden iyi ama maalesef hem şekil bakımından simetrik, hem de fonksiyonel bakımından eğriliği tam anlamıyla giderilmiş olabilirdi. O nedenle burada yapılan bazı yorumların reklam kokma olasılığı olduğundan ameliyat olacak arkadaşlara, ilgili ameliyatı olmuş hastalarla bizzat görüşüp eğer mümkünse onların ameliyat sonrası sonuçlarını gözlemledikten sonra karar vermelerini tavsiye ederim. Hepinizin sağlıklı ve başarılı sonuçlar alması dileğiyle, kalın sağlıcakla...

bende nebil beyi düşünüyordum ama aşırı övülmesi beni rahatsız ediyor iyi bir doktordur belki ama reklam yapan cok var gerçekten ben birde takip edebildiğim kadarıyla 3 arkadasın asimetri sorunu yasadığını okuduım hatta bir arkadas tekrar ameliyat olmak istiyordu. son durum nedir bilmiyorum?....

mrb kızalr bende nebil beye yüze dolgu botoks için gitmeyi düşünüyrm eğer sitede gerçekten böyle bir ameliyatı geçirip memnun kalan varsa bana resim gönderebilirlermi. msn adresim b_d_ya@hotmail.com bu konuda yardımınıza ihtiyacım var

kadınlar kulubu sayesinde 2 ay önce kendisini araştırdım aslında istanbulda fatih dağdeleni düşünüyordum ama ola yapılan ilgi dikkatimi çekti ve hiç terettüt etmedim.3 hafta önce karın germe ve liposakşın oldum şehir dışından gelmeme rağmen çok memnun kaldım.ekibine ve kendisine sonsuz teşekkürler:nazar:

o zaman bende bişi yazayım, bende mail iletişimine mesaj attım asistanı döndü, bi gün randavu alıp gittim. Beni meme büyütmede koltukaltı kesisi uygulaması cezbetmişti. Gerçi bütün teknikleri yapıyor galiba. Ama öyle oalağanüstü bir ilgi falan yok. Ayrıca bana biraz yaşlı gibi geldi, ağzında sürekli bi sakız sürekli bana soru sormaktan başka bişi yok, ben bişi sorunca da '' ben yıllardır bu işi yapıyorum'' falan. biliyoruz yaşından belli, zaten bu iş için doktor olmak gerekiyor onunda yıllar aldığını biliyoruz. Ama bu hastanı bilgilendirmeme anlamına gelmez. Yani bana biraz da güzellik gözü yok gibi geldi. Giysinin üzerinden bütün sikonları denettirdi, hangisi diyor. Zaten hastaya hemen bakınca boyuna posuna kilosuna ne boyutta olabileceği az çok bilinir. En küçükleri ve en büyükleri denetmeye ne gerek var. Ben formaliteye kaçıldığını hisettim hiç te elektrik alamadım vazgeçtim. Ayrıca muayenehaneside uyduruk bi yerde, aslan yattığı yerden belli olur arkadaşlar ayrıca çağ hastanesi gibi de uyduruk bir hastanede yapıyor. Aynı fiyatı aldığım bir doktor bile medicana da yapıyormuş ameliyatlarını.
Ben
eledim, diğer gittiğim doktorlarla mukayese bile edilemez... Gidenler iyi karar versin

ben nebil beyi hasta yorumlarıyla tanıdım.ayrıca ankarada tanınmış birkaç doktor tanıdığım var. onlara sordum nebil beyi bana hiç terreddüt etme demeleri bana yetti. benim rahmetli kızımın doktorları.onlara güvendim ve gittim 3 gün sonra 1 ay olacak karın germe olalı karnımı hiç bu kadar gergin ve düz hissetmemiştim.ben memnun kaldım ayrıca yaşlı olması tecrübeli olduğunu gösterir zaten öylede ben yaptığı gögüsleri gördüm çok güzeldi param olsa ona göğüs yaptırmak isterdim.ankaradakiler elinizin altında ayağıızın dibinde böyle biri var bence çok şanslısınız ben5 saatlik yoldan geldim bu ameliyat için bence denemeye değer çünkü çok iyi biri:nazar:

Nebil beyin diğer başlığına da yazdım. Ancak en kalabalık mesaj sayısı buradaymış, amacım fikir vermek olduğundan o başlıktaki mesajımı buraya kopyalıyorum.

"Merhabalar, öncelikle bu siteyi çok uzun süreden beri takip ettiğimi söylemek istiyorum. Fakat üye olalı fazla olmadı. Buraya da yazma amacım sizlerin fikir sahibi olmasını sağlamak.
Ben Nebil beye ufak bir liposuction (bacak içi hani şu inner thigh denilen yer) olmuştum. Memnun kaldım. Yani ne vaad ettiyse o şekilde oldu, sadece benimki normalden farklı olarak ilk gün acılı olmuştu. Ancak ertesi gün geçmişti acısı, şişlik morluk vs de 1 ayda kayboldu. Ara ara da botoks yaptırdım kendisine, o uygulamaları da iyiydi. Neyse çok uzatmayayım öncelikle Nebil bey ilgili bir doktor, insani yönü diğer doktorlar gibi değil, Hıfzı Velidedeoğlunun da bu konuda diğer doktorlar gibi olmadığını söylemek isterim yeri gelmişken (Burun ameliyatı olmuştum kendisine) her neyse geçen ay ben başka bir doktora dolgu yaptırdım. Yaptırmaz olsaydım keşke, Hem asimetrik yaptı hem de insani açıdan tam bir para makinesi bakıyor hastalarına. Pişman oldum. Nebil beyi aradım, yardımcı olabilir mi diye, kendisi hemen ilgilendi, yardımcı olacağını düşündüğü bir pomad önerdi. Takibini görmek istedi. Eminim çoğu doktor bunu yapmaz. İnsani açıdan da güvenebileceğiniz bir doktor arıyorsanız kendisini tavsiye edebilirim."

Son düzenleme:
kızlar ya nebil bey gerçekten iyi bir doktor anladığım kadarıyla yalnız burun ameliyatı olan arkadaşlar ücreti hakkında da bilgi versinler lütfeeeeeeen::(

bende ankaradayım ama emre ilhana karar verdim gibi on gorusmeye gıdıcem ıstanbula kafama yatarsada daha fazla bakınmıcm cunku cok kafam karısıyor:s

ben yurtdisinda yasiyorum.. ve onumuzdeki gunlerde burun ameliyati icin Dr. Nebil beye ameliyat olmaya gelecegim..cok heyecanliyim.
bana mail yolundan tasarim yapmisti. foto yolladim oda uzerinde calisma yapti bi iki gunde geri gonderdi. gercekten cok dogal ve guzel duruyor resimde. ama tabi oraya gittigimde tekrardan tasarim yapacak. ve birlikte karar verecegiz. bende 10 gun izin aldim bakalim ne olacak..insallah morluklar sisliker bi kac gun sonra iner..yoksa sopa yemis gibi ise baslamak istemiyorum..hadi tr de neyse bizim buralarda boyle fazla estetikle ilgilenmedikleri icin abes gelebilir o yuzden..
ayy cok mutluyum ben ya.

acaba dr. nebil beye ameliyat olan varmi aranizda? sonuc nasil gecti? zorluk cektinizmi?:34:

Benim ilk ameliyatımı Selim Çelebioğlu yaptı..Egrılık kaldı..Nebil beyı burdan arastırarak gittim.Amelıyatımın çok kolay oldugunu soyledi..ilk 3ay iyi gibi gorunuyodu..Burun oturdukça eski egrilik,nefes alamama tekrar başladı.(Çok ilgili bır doktor onuda soyleyım) selim celebioğlu gibi kasap degıl.fakat kontrole gittigimde bir igne yaptı.İgne nefes biraz açıldı ama egrılıgın ustunde cokuntu oldu..Bu seferde dolgu yaptı dolguda 6 ay dedi.ama 1ay bıle gitmedi..Tekrar ameliyat teklif etti.En azından ılgılenıyor.

bende ankaradayım ama emre ilhana karar verdim gibi on gorusmeye gıdıcem ıstanbula kafama yatarsada daha fazla bakınmıcm cunku cok kafam karısıyor:s

Nebil bey iyi niyetli ama artık dolgu ve iğne yaptıramam.Emre ilhan kim? sence iyimi? Düzeltmemi yapabilirmi? acil cvp.lütfeeennn

Benim ilk ameliyatımı Selim Çelebioğlu yaptı..Egrılık kaldı..Nebil beyı burdan arastırarak gittim.Amelıyatımın çok kolay oldugunu soyledi..ilk 3ay iyi gibi gorunuyodu..Burun oturdukça eski egrilik,nefes alamama tekrar başladı.(Çok ilgili bır doktor onuda soyleyım) selim celebioğlu gibi kasap degıl.fakat kontrole gittigimde bir igne yaptı.İgne nefes biraz açıldı ama egrılıgın ustunde cokuntu oldu..Bu seferde dolgu yaptı dolguda 6 ay dedi.ama 1ay bıle gitmedi..Tekrar ameliyat teklif etti.En azından ılgılenıyor.

selaam

ben ameliyatimi oldum ve inan korkularim bosaymis dedim!
simdi 2. haftamdayim bugun tam 2 hafta oldu ve burnum coook guzel oldu ! ben cok memnun kaldim tasarimdan cooook daha guzel diyebilirim!
ne agri ne sizi hic yoktu! sadece baya bi morardi gozlerim sisti falan ama okadar da olur artik ameliyat bu sonucta..
ama ankarada ameliyat olmak isteyen arkadaslar...size kesinlikle Nebil Bozdogan diyorum baska birsey demiyorum! burnum resimlerini de cektim telefonumla ama ne yazikki yuklemede sorun cikiyor. album e kaydetmiyor nedense..ama gormek isteyenler ozele msj atabilirler mail ile yollarim resimlerimi.

byeeeeee

selaam

ben ameliyatimi oldum ve inan korkularim bosaymis dedim!
simdi 2. haftamdayim bugun tam 2 hafta oldu ve burnum coook guzel oldu ! ben cok memnun kaldim tasarimdan cooook daha guzel diyebilirim!
ne agri ne sizi hic yoktu! sadece baya bi morardi gozlerim sisti falan ama okadar da olur artik ameliyat bu sonucta..
ama ankarada ameliyat olmak isteyen arkadaslar...size kesinlikle Nebil Bozdogan diyorum baska birsey demiyorum! burnum resimlerini de cektim telefonumla ama ne yazikki yuklemede sorun cikiyor. album e kaydetmiyor nedense..ama gormek isteyenler ozele msj atabilirler mail ile yollarim resimlerimi.

byeeeeee

Geçmiş olsun arkadaşım sevindim.burun konusunda tecrübeli biriyim.iki haftada belli olmaz canım.Ama nebil bey iyi bir doktor ilgili
Temennim seninki güzel olsun.Emre ilhanın burunları kusursuz anladığım kadarıyla çokk pahalı.:53::14:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun arkadaşım sevindim.burun konusunda tecrübeli biriyim.iki haftada belli olmaz canım.Ama nebil bey iyi bir doktor ilgili
Temennim seninki güzel olsun.Emre ilhanın burunları kusursuz anladığım kadarıyla çokk pahalı.:53::14:
tsk cnm!

burnum bu gun tam 3 haftalik ama her gecen gun degisiyor. yani daha guzel oluyor yerine oturuyor.
sislikler yok denilecek kadar az. sadece uc kisminda deliklerinde hafif sislik var, sabah kalktigimda daha fazla sis oluyor bunum bu normalmi cnm ya? sende yasadinmi bunlari? ama burnumdan memnunum. ilk zamanlarda ustunde hafif kemer varmis ucu dusukmus gibi bi goruntusu vardi, cok korkmustum. doktorum bana kemerin bulundugu yerde odem olustugunu ve bu nedenle hala hafif bi kemer varmis goruntusu olustugunu soyledi ve bu durumun ilerleyen zamanda yok olacagini soylemisti. ve dedigi gib de oldu.
odem indi ve kemerin bulundugu yer dumduz oldu! ne komik dimi ya..hatta burnumun ucunu kalkik istemistim ama ilk zamanda dusuk gibiydi..o da kalkti zaman icerisinde! yani kalkik duruyor..bu nasil oluyor diye sordum doktoruma o da ben demistim..burnun daha oturmadi icerisi iyilesmedi kendini toparlamasi zaman alacak. bak gorceksin daha da guzellesecek dedi..ve hakli cikti.
bunlari sende yasadin mi cnm?

Sevgili arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Ben burun iki kez olduğum için uzmanlık alanıma girdi.Fakat benimki olmadı diye,seninkide olmuycak demiyorum.Burun 3 aya kadar şekilden şekile gireceksin.Şiş olmasıda normal endişelenme.Benimkinde bir aydan sonra çökme oluştu.Ben şu an 3.ameliyata hazırlanıyorum nebil iyi bir doktor ilgilide ama artık ne ona nede selim çelebioğluna gitmem.Ciddi bir araştırma yapıyorum Emre ilhanın sonuçlarını çok begendim tek kelimeyle mükemmel ama çok pahalı nebil beyle onun arasında fiyat anlamında uçurum var.Emrenin fiyatı-8500 nebil beyin 3000 :18:

Seninki güzel olur canım bekle.Aradaki fiyat çokkkk yaa:53:

tsk cnm!

burnum bu gun tam 3 haftalik ama her gecen gun degisiyor. yani daha guzel oluyor yerine oturuyor.
sislikler yok denilecek kadar az. sadece uc kisminda deliklerinde hafif sislik var, sabah kalktigimda daha fazla sis oluyor bunum bu normalmi cnm ya? sende yasadinmi bunlari? ama burnumdan memnunum. ilk zamanlarda ustunde hafif kemer varmis ucu dusukmus gibi bi goruntusu vardi, cok korkmustum. doktorum bana kemerin bulundugu yerde odem olustugunu ve bu nedenle hala hafif bi kemer varmis goruntusu olustugunu soyledi ve bu durumun ilerleyen zamanda yok olacagini soylemisti. ve dedigi gib de oldu.
odem indi ve kemerin bulundugu yer dumduz oldu! ne komik dimi ya..hatta burnumun ucunu kalkik istemistim ama ilk zamanda dusuk gibiydi..o da kalkti zaman icerisinde! yani kalkik duruyor..bu nasil oluyor diye sordum doktoruma o da ben demistim..burnun daha oturmadi icerisi iyilesmedi kendini toparlamasi zaman alacak. bak gorceksin daha da guzellesecek dedi..ve hakli cikti.
bunlari sende yasadin mi cnm?

Sevgili arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Ben burun iki kez olduğum için uzmanlık alanıma girdi.Fakat benimki olmadı diye,seninkide olmuycak demiyorum.Burun 3 aya kadar şekilden şekile gireceksin.Şiş olmasıda normal endişelenme.Benimkinde bir aydan sonra çökme oluştu.Ben şu an 3.ameliyata hazırlanıyorum nebil iyi bir doktor ilgilide ama artık ne ona nede selim çelebioğluna gitmem.Ciddi bir araştırma yapıyorum Emre ilhanın sonuçlarını çok begendim tek kelimeyle mükemmel ama çok pahalı nebil beyle onun arasında fiyat anlamında uçurum var.Emrenin fiyatı-8500 nebil beyin 3000 :18:

Seninki güzel olur canım bekle.Aradaki fiyat çokkkk yaa:53:

cok cok gecmis olsun !
bak simdi korkmaya basladim vallahi..senin burnun buyuk ve kemerlimiydi?
benim buyuk degildi sadece cok dikkat cekici olmasada bi kemer vardi sadece onu aldirdim.
ama bende 1 ay olacak simdi..cokermi diye korkuyorum bak simdi aman allahim ya oyle olursa??
yurtdisinda yasadigim icin gelip gitmeler zor oluyor. insallah cokmez. evet baya bi fiyat farki var.
ama emre ilhan cok super mis diyorlar. neyse simdiden bol sans sana canm.
byee

ben de nebil beye burun estetiği olak isitiyorum.ama hala emin değilim..lütfen bana bu konda yardım edin..amelita olanlar resimşerini göderebilr mi ..lütfen

Back