E-mail adresini versen ya burnumda sorun var da...Tv de izlemiştim ben onu.Bi sorum var...Teşekkürler
selam , çok geçmiş olsun livalia.s.
çok sevindim senin adına umarım bundan sonraki aşamalarda istediğin gibi gelişir, bak çok korkuyodun o kadarda diilmiş dimihihoyyyt
ahsenyaren umarım hersey guzel gıder canım ıstedıgımıze kavusuruz ılkıkı gun zor gecdı benım bugun ıyıyım coksukur sende ıyı olucaksın arkadasım..dualarımız senle
barıs beyın hastası olan kımseyı tanımıyordum canım sadece burdan konusduklarım vardı,doktor secmek cok zor bı surec ben guvendım ve secdım barıs beyı daha alcım cıkmadı oyuzden kesın bıseydıyemıyorum suan sana,,yuzumde morluk yok şiş ama tabı suan balon gıbıyım,sonrası nasıl olcak gorcez canım
ahsenyaren,geçmiş olsun,tanışmıyoruz ama tümgün dua ettim senin için..İnşallah iyisindir ve her şey yolundadır..Vee her şey gönlünce olur bundan sonra da...
ahsenyaren umarım hersey guzel gıder canım ıstedıgımıze kavusuruz ılkıkı gun zor gecdı benım bugun ıyıyım coksukur sende ıyı olucaksın arkadasım..dualarımız senle
ahsenyaren ben biraz geç cvp yazıyorum ama kaçta olacaktın aacaba ameliyatını belkide şuan oluyorsundur bilmiyorum. nasıl geçtiğini herşeyi ayrıntılı anlatmanı sabırsızlıkla bekliyorum
arkadaşlar hepinize çok çokkkk teşekkür ederim. herşey çok iyi geçti benim için.nazar değmez inşallah.
hiç heyecanlı değildim hastaneye giderken. korkum da yoktu. herşey çok iyi geçti. hiç sorun yaşamadım. şu anda da çok iyiyim sorularınız varsa cevaplayabilirim:1hug:
Çok saol livali,öncelikle geçmiş olsun ve cesaretin için kutluyorm seni-son birkaç gündür işin cesaret boyutunun farkına vardım!Umarım herşey istediğin gibi olur-çok mutlu olursun!
cnm bahsettiğin şişlik sadece burnunda mı var yoksa tüm yüzün mü şiş?Yüzün şişse Barış Bey ne zaman ineceğini söyledi mi?-burundaki şişliklerin inmesinin zaman aldığını biliyorum.Tamponların-Alçının çıkması gibi deneyimlerini de burada paylaşman çok değerli olur benim için inan.Ama yorulmanı da istemem-sadece kendini iyi hissediyorsan -seni yormayacaksa bunları duymak isterim...[/QUOTE
canım yuzum sısdı oldugu gıbı sadece burnum degıl yanı,sıslıkler 1 hafta içinde onemli ölçüde azalıcak ama tabi oturması uzun suruyo bılıyosun,her bolumu tek tek anlatıcam burdan ne yasadıgınızı çok çok ıyı bılıyorum suan aklım ahsenyarende umarım ıyıdır benım 2. gunum zor gecdı sıskınlıkden dolayı ama agrım falan yokdu yanı,bırazdan dısarı cıkcam bıraz yurucem sıkıldım cunkı,sormak ıstedıgın herseyı yanıtlarım canım:CüvCüv:
ben şimdilik çok rahat geçiriyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.
öğlenden beri yavaş yavaş şişmeye başladım.
tek problem burnumun sık sık tıkanması. gerisi güzel gidiyor. umarım sonuç güzel olur. bunlar geçici şeyler çünkü.
ya işte ben böyle reklam kokan mesajları hiç sevmiyorum. mesela livali ameliyat olmuş biri samimi şekilde doktordan bahsediyor, biz de ne kadar güzel dinliyoruz ama üstteki mesaj nedir allahaskına ya? müşteri avına çıkmış doktor pozisyonuna sokuyor doktoru.bence hiç hoş değil.hastalarının tavsiyeleri önerileri daha samimi ver gerçekçi. bu tür şeylere gerek yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?