arkadaşlar barış beye ameliyat olanlar arkadaslar yorumlarını yazsalarda birazcık içimiz rahatlasa,korkumuz geçse olmazmıki:)
selam arkadaşım, içinizi rahat tutun, ben yaklaşık 1 yıl önce ameliyat oldum korkulacak hiç bişey yok sadece ameliyat sonrası 2-3 gün biraz yorucu ve sıkıntılı okadar, ama benim migren ataklarım kadar fena değil onuda söyliyeyimhastane, hastane personeli, doktor herşey süper tek bi sıkıntı dahi yaşamayacağınızı düşünüyorum birde pozitif olun sıkmayın kendinizi ameliyattan 2 saat kadar önce gidip odanıza yerleşiyorsunuz, doktorla arada bi sohbet ediyorsunuz inanılmaz rahatlatıyo insanı çokta güleryüzlü bi insan kendisi, sonra hemşire geliyo kan alıyo tahliller için , sonra hemşire kızlar ameliyat cicilerinizi getiriyor giyinmeniz için, ondan sonra doktor gelip yüzünüze siyah bi kalemle çizikler yapıyo ama dik ve düz durun o esnada. sonraaa cesaretlendirecek bi ilaç püskürtüyorlar ağzına şöyle çakır keyif oluyosun 15-20 dk sonrada sedye ile odanızdam ameliyethaneye doğru yola çıkıyorsunuz , ameliyat masasına alınıyorsunuz herkes son derece kibar ve güler yüzlü ayrıcada sizinle sürekli sohbet halindeler sonra ben doktorla konuşurken ne oldu nasıl oldu anlamadım genel anestezi uygulanmış, çünkü damar yoluyla olsa zerre acı yok solunum yoluyla ağızdan olsa ben öyle bişey görmedim , neyse sedyede başımda ve elimi tutan dahil 2-3 hemşire uyandırdılar beni, tuhaf bişey ya sanki 2 gün uyumuşsun ve uykudan uyanmışsın gibi. yani öyle korkulacak bişey değil, enazından olacağınız hastane ve doktordan emin olabilirsiniz. şimdiden geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve sonunda benim gibi iyiki olmuşum dersiniz a.s.
ahsenyaren selam, senin burnundaki sorunun nedir canım?barış çakır ın çizimini beğenmişsin sanırım ben pek beğenmemiştim :)
yarın buyuk gun canım ya neyapmalı nasıl hazırlanmalı bılmıyorum,bu arada barıs bey ameliyattan once cılt bakımı yapdrımamı ıstedı bırazdan oraya gıdıcem ahsenyarencım:)herseyın hayırlısı olsun artık bu saatten sonra kaçamamda
selam denis0207<sen anladigim kadariyla dr baris beye amaliyat oldun,bende kasim ayi gibi olmayi dusunuyorum insallah,senin yazini okuyunca icime bir su serpildi sanirim,merak ettigim amaliyattan sonra ilk gun ve 2.3.gunler cok agri oluyormu?agri kesiciler veriyormu dr ewe?burnunun seklinden memnunmusun,gercekten cizimdeki gibi oldumu?yardimlarin ve ilgin icin simdiden cok tesekkur ederim.[/QUOT
evet benim ameliyatımı dr.barış çakır yaptı, yazdıklarımın seni rahatlatmış olmasına sevindim, ama inanın durum bundan ibaret bende ameliyat olmadan önce burada ve diğer başka forumlarda ne yazılar ne yorumlar okudum ama hepsi boş herşey sensin, sen nasıl hissedersen ve yaklaşırsan öyle yani. ama işte herkesin ağrı eşiği farklıdır ben mesela doğumdan öyle korkuyorumki 4 yıllık evliyim hala cesaret edemiyorum ama doğum yapmış bir arkadaşımda burun ameliyatı olmayı düşünüyor ama oda buna cesaret edemiyor çok enteresan yani. ama şunu çok rahat söyleyebilirim asla korktuğun gibi olmayacak inanki, ilk 2-3 gün biraz sıkıntılı ama ağrı değil kastettiğim hareketlerin kısıtlanıyo, ne biliyim öyle rahat rahat yemek yiyemiyosun diş fırçalıyamıyosun, öne eğilemiyosun, gece yatarken çok önemli sırtüstü ve başın yukarıda yatmak durumundasın bi müddet hani bu tür durumlar sıkıntı dediğim, onun haricinde öyle ağrılar sancılar yok zaten ağrı kesici hap veriyor doktor, benim 11 ay oluyo ve inan şuan aklımda hiç bir sızı yok. o şişlikler morluklar falanda 2 haftada önemli bi ölçüde gidiyor, yani 1 ay sonra sokağa çıktığında seni yakından tanımayan hiç kimse ameliyat olduğunu anlayamaz, eminim ameliyat olduktan ve aradan birkaç gün geçtikten sonra daha iyi anlayacaksınız beni yerimseniben burnumun yeni halinden çok memnunum çizimdekine çok yakın ama ben o çizime bağlı kalmıyorum aynaya bakıp değerlendirirken, baktığımda bi bütün görüyorum beni yansıtıyor ve inanın okadar benimsedimki, ameliyat olduğumu unutuyorum çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?