Livali,ameliyatta bol şans sana.. inşaallah ameliyat sonucunda düşündüğünden ve beklediğinden çok daha güzel bir burna sahip olursun..
Barış Bey'in ameliyattan önce neden cilt bakımı yaptırmanı istediğini merak ettim..
umarım bende aynı sekılde mutlu olurum cok korkuyorum yarın ıcın bana dua edın arkadaslar ınanın cok ıhtıyacım olucak ,
yarın buyuk gun canım ya neyapmalı nasıl hazırlanmalı bılmıyorum,bu arada barıs bey ameliyattan once cılt bakımı yapdrımamı ıstedı bırazdan oraya gıdıcem ahsenyarencım:)herseyın hayırlısı olsun artık bu saatten sonra kaçamamda
cok ılgılı sıcak kanlı burnumla ugrasırken ceketını tutup ceken 26 yasında bı hastaya gulumseyebılecek kadar sabırlı bı doktor,umarım bundan sonrada hersey yolunda gıder fıkırlerım degısmez tabı,ama bu surecde hastane de cok onemlı arkadaslar hastanenız ıyı olsun ne olur ben memnunum suanakadar herseyden
kızlar bana dua edin lütfen..
inşallah ameliyatım çok iyi geçer ve burnum hayal ettiğimden bile güzel olur. aminnnnnnnn
inşallah ameliyatım çok iyi geçer ve burnum hayal ettiğimden bile güzel olur. aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?