• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ahsenyarncm cok gecms olsun canim inshallh cok daha ii olursun insh istedgn gibi olur,
icinde hic bi huzursuzluk kalmaz:)
livali ve ahsenyaren ikinz icinde okadar sevndimki ve ayni zamanda rahatladim,
olmadan önceki sürec okadar sikinti veriyoki insana..
hergun arastrmak bisiler duymak.. cok sükür kurtuldnz bunlardan..
bi kac ay sonra amelyat oldgnuzu bile unutacaksnz insh..:)

merhaba
ahsenyaren ve livali
gözünüzde kan oturması falan oldu mu?Ben bundan çok korkuyorum...Bi ark. da olmuştu ve okul döneminde geçmemişti.

merhaba
ahsenyaren ve livali
gözünüzde kan oturması falan oldu mu?Ben bundan çok korkuyorum...Bi ark. da olmuştu ve okul döneminde geçmemişti.

merhaba,benım kan oturması falan olmadı canım sadece sol gozumun ustunde cızık gıbı bı ınce morluk var okadar bellı bıle olmuyo ama,ahsenyaren şişlik normal canım geçiçek yanaklarına ınıcek sonra oda kaybolcak benım dudaklarımhala şiş bu arada şakamaka olduk ya ameliyatı

Son düzenleme:
livali benimde sağ göz kapağımda ince çizgi gibi bir bordomsu renk olmuştu. ama rengi açıldı artık. hiç morluğum olmadı. zaten barış beyin yeni bulduğu bir teknik varmış. ameliyattan sonra hemşireye bahsediyordu. bende morluk olmamasından konu açıldı da. hastalarında morluk çok nadir olurmuş. genelde olmazmış yani. bende de olmadı.

arkadaşlar hepinize çok çokkkk teşekkür ederim. herşey çok iyi geçti benim için.:nazar: nazar değmez inşallah.
hiç heyecanlı değildim hastaneye giderken. korkum da yoktu. herşey çok iyi geçti. hiç sorun yaşamadım. şu anda da çok iyiyim sorularınız varsa cevaplayabilirim:1hug:

canım selam,

senden ricam yeni ameliyat olmuş biri olarak ameliyatın bğtğn evresini anlatman. eminim olmak isteyenler için çok aydınlatıcı olacak. hastanede neler yaşadın ameliyata girmeden önce neler yaptın, amleiyattan sonra neler oldu, kötü yanlarını falan anlatır mısın?

resım koyman mumkunmu ahsenyaren senı meerak ettım dogrusu uzun zamandır dt araştırmasındaydın çünkü yazılarını okuyodum..bıde fıyat yazarmısın canım

merhaba kızlar,benim de görüşmem yarın Barış Bey le.Görüşmelerinizle de ilgili biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Bi kaç dr.la görüştüm güven vermediler,sizin görüşmelerinize göre mi ameliyatı gerçekleştiriyor Barış Bey?Bazıları bu çizimleri öylesine gösteriyoruz ameliyat farklı gelişebilir diyor.Nyse tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...

merhaba livali ve ahsenyaren umarim ikiniz icinde hersey yolundadir,bildiginz gibi bende amaliyat olucam ve ikinizlede msn konusmak gorusmek isterim,ama msn adresimi nasil verecegkimi burdan bilmiyorum,bazi sormak istedigim sorular var,amaliyat olduktan sonra o gece hastane kiyafetiylemi yatiyorsunuz yoksa sizin getirdiginiz birseyimi giydiniz,ben gogus estetigi be burun estetigini ayni zamanda olucagim icin,merak ettim,tesekkurler arkadaslar....

merhaba kızlar,benim de görüşmem yarın Barış Bey le.Görüşmelerinizle de ilgili biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Bi kaç dr.la görüştüm güven vermediler,sizin görüşmelerinize göre mi ameliyatı gerçekleştiriyor Barış Bey?Bazıları bu çizimleri öylesine gösteriyoruz ameliyat farklı gelişebilir diyor.Nyse tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...[/Q

merhaba ,barıs beyı yarın gorunce zaten anlıcaksın canım guvenılır oldugunu,zaten o guven duygusu ınsanı sürüklüyo ona bence...burnumu henuz gormedım ıcın bılmıyorum acıkcası ameliyattan oncekı plana sadık kaldımı ama yakısan ve saglıklıbı burnum olsunda sadık olmasada olur benım ıcınhihoyyyt

çok saol cnm.İkiniz de o kadar yardımcı oluyorsunuz ki...Eminim sana yakışan bir burun yapmıştır ve sağlık konusunda da hiç endişe etme.Bana da bir ark.ım önerdi Barış Bey i.İlaç sektöründe çalışıyor ve hastalarını tanıyormuş.Kendisi de izninde ona olucak ameliyatını.Bakalım ins. ben de bir an önce atlatırım..

arch canım istersen ameliyat önlüğüyle de yatabilirsin sabaha kadar. rahatsızlık veren birşey değil aslında. her yeri kapalı bol bir elbise. yandan cırt cırtlı yada çıtçıtlıydı sanırım. ben 18:15 de ameliyattan çıktım. saat 22:00 de yemek yedim. banyoya gittim. gitmişkende giyindim. yakası açık rahat bir üst olursa burun için iyi olur tabi ki. ama görüs konusunda tecrübem yok.

arch eğer hangi doktor sana tam güven verirse ona ameliyat ol. bu çok önemli. barış bey bana o kadar güven verdi ki. ben göğüs filmi çektirsem acaba kanser miyim diye tırnaklarımı yiyerek sonucu beklerdim. ama bu ameliyatın ne öncesinde ne sonrasında bir saniye bile endişe, korku yaşamadım. heyecanlanmadım bile. o kadar güveniyordum ki barış beye. yaptığı tasarıma sadık kalarak yapıyor ameliyatları hasta fotolarından gördüğüm kadarıyla.
ama burun kapalı bir kutu. açınca karşılaştığı şeyler ufak değişiklikler yapmasına neden olabilir. bu her doktor için geçerli. benim ameliyatım mesela daha kısa sürmesi beklenirken sinüzite neden olabilecek sorunlar görmüş burnumda onları da düzeltmiş sağolsun. ameliyatım 4 saat 45 dk sürdü.
dediğim gibi aslında bunların hepsi güvenle ilgili. sen kime güven duyarsan ona ameliyat ol. doktorlarla görüştüğünde zaten güvenip güvenemeyeceğini hemen anlayacaksın.

:1rolleyes:
arch eğer hangi doktor sana tam güven verirse ona ameliyat ol. bu çok önemli. barış bey bana o kadar güven verdi ki. ben göğüs filmi çektirsem acaba kanser miyim diye tırnaklarımı yiyerek sonucu beklerdim. ama bu ameliyatın ne öncesinde ne sonrasında bir saniye bile endişe, korku yaşamadım. heyecanlanmadım bile. o kadar güveniyordum ki barış beye. yaptığı tasarıma sadık kalarak yapıyor ameliyatları hasta fotolarından gördüğüm kadarıyla.
ama burun kapalı bir kutu. açınca karşılaştığı şeyler ufak değişiklikler yapmasına neden olabilir. bu her doktor için geçerli. benim ameliyatım mesela daha kısa sürmesi beklenirken sinüzite neden olabilecek sorunlar görmüş burnumda onları da düzeltmiş sağolsun. ameliyatım 4 saat 45 dk sürdü.
dediğim gibi aslında bunların hepsi güvenle ilgili. sen kime güven duyarsan ona ameliyat ol. doktorlarla görüştüğünde zaten güvenip güvenemeyeceğini hemen anlayacaksın.

selam ahsenyaren,
ben bir mesaj yazdım önceki sayfalarda sana ama sanırım dikkat etmedin. ameliyatın evrelerini yazmanı rica ettim aydınlatıcı bir şekilde hastanede ameliyattan önce yaşadıkların neler yağtılar öncesinde uyandığında ne oldu uyandıktan sonra yapılanlar v.s. eminim hem benim için hemde birçok arkadaşım için bu çok yi olacak. bu sefer sende cvp bekliyoruz
:1rolleyes:

arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum yaptığınız yorumlar dikkatimi çekti ve çok beğendim.bnde burun ameliyatı olmak istiyorum.barış çakırı düsünüyorum.lütfen bana acil yardımcı olurmusunuz.yeni olan arkadasımız.ahsenyaren ve livali lütfen yazarmısınız.mümkünse eski yeni fotolarınızı görmek istiyorum.bana bahsedermısınız.narkozdan cok korkuyorum bilgi verirmisiniz rica ediyorum yardımcı olun
sizede gecmıs olsun.ayrıca nefes alamıyorum et varmıs.:çok üzgünüm:

arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum yaptığınız yorumlar dikkatimi çekti ve çok beğendim.bnde burun ameliyatı olmak istiyorum.barış çakırı düsünüyorum.lütfen bana acil yardımcı olurmusunuz.yeni olan arkadasımız.ahsenyaren ve livali lütfen yazarmısınız.mümkünse eski yeni fotolarınızı görmek istiyorum.bana bahsedermısınız.narkozdan cok korkuyorum bilgi verirmisiniz rica ediyorum yardımcı olun
sizede gecmıs olsun.ayrıca nefes alamıyorum et varmıs.:çok üzgünüm:

merhaba teşekkür ederim öncelikle,ben profilime resım koydum merak edenler için saklama gereği zaten hiç duymuyorum böyle şeyleri,narkozdan korkmana hiç gerek yok benım tek kaygım burnumun çirkin olmasıydı,barıs bey cok profesyonel bir ekiple çalışıyo anestezi doktoruda ilgi ve işinde uzman bir doktor sen narkozu aldığını bile anlamadan uykulara dalıcaksın ben rüya bile gördüm düşün yani,merak ettiğin şeyleri sorarsan yardımcı olmaya çalışırım benkaydirigubbakcemile2

merhaba teşekkür ederim öncelikle,ben profilime resım koydum merak edenler için saklama gereği zaten hiç duymuyorum böyle şeyleri,narkozdan korkmana hiç gerek yok benım tek kaygım burnumun çirkin olmasıydı,barıs bey cok profesyonel bir ekiple çalışıyo anestezi doktoruda ilgi ve işinde uzman bir doktor sen narkozu aldığını bile anlamadan uykulara dalıcaksın ben rüya bile gördüm düşün yani,merak ettiğin şeyleri sorarsan yardımcı olmaya çalışırım benkaydirigubbakcemile2
öncelikle yazdığın için teşekkür ederim. nezaman burun ameliyatı oldun canım.ayrıca narkozluyken uyuyosun biliyorum fakat narkozdan uyanma asamasını sordum.cok siddetli mide bulantısı ve bas dönmesi olur.o acıdan öğrenmek istedim burnundn memnunmuusun.resimlerini eski ve yenı halini görmek istiyorum.bnde 1 veya 2 ay sonra ameliyat olucam lütfen yardımcı olurmusun.e-meil adresinden görüssek olurmu.bn mersinden gelcem oraya simdiden tskkürlerkaydirigubbakcemile4

28062008yi9.jpg
burnumu yaptıralı üç ay oldu.şu anki hali bu.

resmini göremedim bana daha net fotolarını yüzünle beraber gösterirmisin lütfencevap bekliyorum :nazar:

Back