• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

umarım bende aynı sekılde mutlu olurum cok korkuyorum yarın ıcın bana dua edın arkadaslar ınanın cok ıhtıyacım olucak ,

Livali,ameliyatta bol şans sana.. inşaallah ameliyat sonucunda düşündüğünden ve beklediğinden çok daha güzel bir burna sahip olursun..
Barış Bey'in ameliyattan önce neden cilt bakımı yaptırmanı istediğini merak ettim..

canım cok sagl, ben cılt bakımımı yapdırdım son hazırlıklarımı yapıyorum artık ,barıs bey sıyah noktalarından kurtul dedı sanıyorum cılt kapalı kalıcak ya sıvılceye donusmesı yada yara olmasını engellemek ıcın olsa gerek sormadım nedenını acıkcası hemen yapdırdım gıdıp:)dua edın bana olurmu cok korkuyorum cunkı:Saruboceq:

umarım bende aynı sekılde mutlu olurum cok korkuyorum yarın ıcın bana dua edın arkadaslar ınanın cok ıhtıyacım olucak ,

ne kadar korkma desekde korkacaksın ama ben yinede söyleyeceğim korkma arkadaşım :-) 3-4 gün sonra hak vereceksin bana gerçekten öyle katlanılamıycak bişey değil, içini hep ferah tut rahat olmaya çalış, ve duanın gücünden faydalan, bütün iyi dileklerim seninle şimdiden geçmiş olsun..a.s.

yarın buyuk gun canım ya neyapmalı nasıl hazırlanmalı bılmıyorum,bu arada barıs bey ameliyattan once cılt bakımı yapdrımamı ıstedı bırazdan oraya gıdıcem ahsenyarencım:)herseyın hayırlısı olsun artık bu saatten sonra kaçamamda:D

artık kaçmak yok livali
yoksaaaa kaydirigubbakcemile
güzel olacağına inan. gerçekten çok güzel olacak burnun. ben barış çakıra güveniyorum. sonra hemen bana yaz unutma. dün gece hep sana dua ettim.
sen ameliyatını ol bitsin, sonra ben korkmaya başlıycam. benim daha 3 günüm var kaydirigubbakcemile3

kızlarrr ben bırazdan gıdıyorum korkularımda yanımda tabide:))bana dua edın hepınızı opuyorum şimdiden, 1 de gırıcemen ameliyata,en gec yarın aksama anlatıcam ıyı olursam olanları barıs beye guvenıyorum umarım hersey yolunda gıder...

merhaba,
ben yaklaşık bir senedir tanımyorum barış çakır'ı. aslında fazla konuşmaya gerek yok. web sitesini girip iyice gezip içindekileri okursanız ne kadar başarılı olduğunu göreceksiniz. örneğin sitesinde seda sayan'uın programında yayınlanan bir bölüm var. çocuk trafik kazası geçiriyor ve karın kısmındaki organların neredeyse hepsi asfalta yapışmış. ve bu cocuğu barış çakır iyileştirmiş. ve haberlerde izledim güngören patlamasında bir kızın bacağı kopma derecesine gelmiş 3 tane damar tutuyormuş ayağı. barış bey bunu da iyileştimiş.çocuk birkaç hafta sonra yürüyebilecek. bunları yapabilen biri için burun ameliyatı çocuk oyuncağı olmalı. ben 11 ekimde barış bey ile görüşmeye gideceğim 17 ekim ise ameliyat günüm.

cok ılgılı sıcak kanlı burnumla ugrasırken ceketını tutup ceken 26 yasında bı hastaya gulumseyebılecek kadar sabırlı bı doktor,umarım bundan sonrada hersey yolunda gıder fıkırlerım degısmez tabı,ama bu surecde hastane de cok onemlı arkadaslar hastanenız ıyı olsun ne olur ben memnunum suanakadar herseyden

cok ılgılı sıcak kanlı burnumla ugrasırken ceketını tutup ceken 26 yasında bı hastaya gulumseyebılecek kadar sabırlı bı doktor,umarım bundan sonrada hersey yolunda gıder fıkırlerım degısmez tabı,ama bu surecde hastane de cok onemlı arkadaslar hastanenız ıyı olsun ne olur ben memnunum suanakadar herseyden

selam , çok geçmiş olsun livalia.s.:nazar:

çok sevindim senin adına umarım bundan sonraki aşamalarda istediğin gibi gelişir, bak çok korkuyodun o kadarda diilmiş dimihihoyyyt

ya işte ben böyle reklam kokan mesajları hiç sevmiyorum. mesela livali ameliyat olmuş biri samimi şekilde doktordan bahsediyor, biz de ne kadar güzel dinliyoruz ama üstteki mesaj nedir allahaskına ya? müşteri avına çıkmış doktor pozisyonuna sokuyor doktoru.bence hiç hoş değil.hastalarının tavsiyeleri önerileri daha samimi ver gerçekçi. bu tür şeylere gerek yok ki.

katılıyorum,bu siteye girip yorumları okuyan biri hastanenin no.sunu da bulabilir,gerek yok yani böyle şeylere,çünkü insanda şüphe uyanmaya başlıyor...?

barış bey duysa hiç hoşlanmaz böyle birşeyden.
kendisiyle defalarca görüşmüş ve 14 saat sonra ameliyata girecek birisi olarak bu tarz şeylerden hoşlanmayan bir doktor olduğunu düşünüyorum. bence gereksiz bir yazı olmuşl arkadaşınki. muhakkak kötü niyetle yazmamıştır ama gereksiz

kızlar bana dua edin lütfen..
inşallah ameliyatım çok iyi geçer ve burnum hayal ettiğimden bile güzel olur. aminnnnnnnn

inşallah ameliyatım çok iyi geçer ve burnum hayal ettiğimden bile güzel olur. aminnnnnnnn

:Saruboceq:Aminn arkadaşım,inşaallahh herşey yolunda gider ve beklediğinden,düşündüğünden çok daha güzel bir burna sahip olursun..Şimdiden geçmiş olsun..
Ben de Barış Bey'le görüşmek için sabırsızlanıyorumm..Henüz görüşme tarihi bile almadım..birazdaha beklemem gerekiyor maalesef :çok üzgünüm:

sevgili ahsen inşallah burnun tam istediğin gibi olur...şimdiden geçmiş olsun canım...darısı başımıza bende ekim ayında emre ilhan a ameliyat oluyorum..:)

E-mail adresini versen ya burnumda sorun var da...Tv de izlemiştim ben onu.Bi sorum var...Teşekkürler

şimdiden geçmiş olsun canım, inşallah herşey yolunda gider:nazar: ve gönlünce olur, haberlerini bekliyoruza.s.

Back