Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

canım alçısız resimlerini öndersen yeterli birde narkozdan hemen uyandınmı

yemen ben 1 hafta oldu ameliyat olalı narkozdan uyanırken sankı uykudan uyanıyo gıbıydı sonra bıraz tıtreme gıbı oldu,yatagıma aldılar 5 dk ya gecdı zaten narkozdan korkulucak bısey yok bence ,henuz alcılı burnum alcım acılsın resımlerı koyarım

livali çok tşkkür ettim sana yardımcı olduğun için.bnde olucam.senin fotolarına baktım eski burnun bayağı büyükmüş yanı estetiği hak etmişsin yani alçılı fotonda ise normal güzel görünüyo ucu şiş gibi sanki sen memnunmusun peki azda olsa belli olur. livali bnim burnum yüzümden cokta dısarıda değil sadece hafif kemer var ucu ise hafif asağıya doğru . fazla büyük değil yani.ama cok korkuyorum .
bana biraz fikir veririmisin

barış çakıra ameliyat oldum. anesteziden uyanırken ne kustum ne de üşüdüm. uykudan uyanır gibi rahat uyandım. barış beyle sohbet ettim. sonra yine uyudum.
kişiye göre değişen bir duurm mu bilmiyorum ama korkmana gerek yok bence

livali ve ahsenyareen nekadara oldunuz.4000 ytl ise cok değilmi

livali ve ahsenyareen nekadara oldunuz.4000 ytl ise cok değilmi

evet canım 4000 ytl ödedim ben. hastanenin paket fiyatı bu zaten. oda, refakatçi, tahliller falan herşey dahil.
bana çok gelmedi açıkçası. hatta görüştüğüm doktorlar arasında (naci çelik, ismail kuran, barış çakır) arasında en uygunu buydu. ama ben hiç fiyatı öncelik olarak görmedim. benim için önemli olan sadece doktora güvenebilmek ve kendimi rahat hissedebilmekti.
Allaha binlerce şükür olsun ki bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Darısı sizlerin başına. İnşallah sonucu da çok güzel olur Allahın izniyle. Başka birşey istemiyorum

kızlar yarın ameliyata giriyorum,çok heyecanlıyım.İlk ameliyatım bu benim.Ahsenyaren ve livali ne gerekli,ne götürmeliyim?Ahsenyaren sen çantamı hazırladım demişsin ya ne koymam gerekir,nelere ihtiyacım olucak?Özelden de msj atabilirsiniz,ameliyat olucaklar için de faydaları olabilir diye burdan yazıyorum ben ama.Nyse kızlar cvp bekliyorum,bi de dua...

ben ameliyattan sonra giymek için yakası açık bir takım koydum. ne olur ne olmaz diye bir takım pijama daha koydum. terlik de koymuştum. ama hastanenin terlikleri var zaten gerek yok. ertesi gün çıkarken giymek için kıyafet ve ona uygun ayakkabı koydum. büyük pakette ıslak mendil koymuştum. ama gerek kalmadı. hastaneden verdiler onu da. iç çamaşırı koydum.şarj aleti,toka koydum.
hepsi bu kadar.

arch yarın hep senin için dua edicem. inşallah senin de ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası benim gibi hiç sorun olmadan geçer. dualarım seninle. hiç korkacak birşey yok. boşuna heyecan yapma ve güzel olacağına emin ol.

Saol cnm,ya.Sen ne güzel çok sakin girmiştin.Bana bugün hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo.inş. burunlarmız çok iyi olur ve hiçbir sağlık sorunu yaşamayız...Çok saol duaların için,Barış Bey e çok güveniyorum....

arch umarım her şey yolunda gider. bu kadar kısa zamanda karar vermen çok güzel, çünkü karar verme aşaması daha büyük bir stres. sorunsuz ve çok iyi bir ameliyat geçirirsin umarımm:)

livali sen nerelerdesin bugün doktorla görüşecektin sanırım, en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.

canım ben burdayım,bugun alcım degısdı kendımı gordum ve gordugumden hıc mutlu olmadım sımdı kımsenın fazla canını sıkmak istemıyorum,şiş burun ve cırkın bı goruntuyle karsılasdım,tampondan kımse korkmasın hıc acımıyo rahat olun okonuda

livali beğenmedinmi yani burnunu.şiş olduğu içinmi yoksa şekil olarakmı yazarmısın lütfen:uhm:

arc sana dua ediyorum geçmiş olsun sana.darısıda benım basıma insallah ameliyattan çıkınca ameliyat evresini yazarmısın canım neler yasadın.bekliyoruz a.s.

canım daha bılmıyorum çok şişdi burnum sekil oturmadan yanlış bişey söylemek istemiyorum doktorumunda hakkını yemek istemıyorum suanda,beklıcez gorucez hep beraber

merhaba livali,neden begenmedin seklinimi yoksa sis oldugu icinmi,korktum simdi,bende dr.baris bey'e kasim ayinda amaliyat olcaktim,lutfen yaz,resmini koyarsan cok yardimci olmus olursun,ahsenyaren seninde resmini bekliyoruz lutfen arkadaslar,tekrra gecmis olsun......

evt arkadaşlar resminizi koyun livali şeklini beğendinmi peki sislik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…