Arkadaşlar merhaba uzun zamandır formun bu bölümü takip ediyorum, hemen hemen hepinizin ameliyat süreçlerine şahit oldum. Genel anlamda bir memnuniyet söz konusu Barış beyin ameliyat sonuçlarından izlediğim kadarıyla. Şimdi neden burdayıma gelirsem. Bende rhinoplastyi düşünen ama karar verememenin altında ezilip sıkıntılı günler gecirenlerdenim. Çevremdeki insanlara bakarsanız böyle bir operasyona ihtiyacım kesinlikle yok hatta burnumu güzel bulup beğenenlerde var. Bende bu haliyle yasayabilirim onunla aslında fena değil ama düzeltilebileceğini bildiğim bir iki noktanın varlığı ve bunu birkaç estetik uzmanının ağzından duymuş olmam daha iyi olacağına dair bir umut elimdekiyle yetinmeyip daha iyisini istememe neden ve buda bazı riskleri ve korkuları göze almama sebep olacak. En büyük korkum eskisini aratacak bir burunla yasamıma devam etmek zorunda kalmak. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz özellikle operasyon gecirmiş ve eskiyle yeniyi kıyaslayabilenler. Burunlarınız eskisiyle kıyaslandığında nasıl. Sizin ve birde cevrenizde sizi dışarıdan gören insanların yorumları neler. Operasyonu bilenlerin bilmeyenlerin olumlu yada olumsuz yorumlar yapanların dogal yada abartılı bulanların vs. Paylasırsanız sevinirim. İkna olmaya ihtiyacım var. Karar vermeye ihtiyacim var. Arafta olmak cok zor. Eğer karar verebilirsem bende en kısa zamanda muayene ve ameliyat için gün alacağım Barış beyden. Sevgiler
peki alçıdan sonra masaj filan yapmıyor muydu barış bey? yani doktorun önemli olduğu herhangi bir kısım yok mu?
Merhaba kizlar.. solaryum hakkinda soru soranlar olmus, valla ben 1. aydan itibaren solaryuma girmeye basladim.. hiç bi sakincasi yok. Baris beye de ayriyetten sormustum bu olayi, 2 hafta sonra bile girebilirsin demisti.
Duffycim, sen nasilsin? Burnundaki sislikler artik iyice indimi? Burun ucumda hala sertlik var benim, halaa normal mi acaba bu? Bilir kisiden alalim bilgiyi. Valla artik yandin benden bi kaç ay önce ameliyat oldugunu biliyorum artik sorularimla baya bi agritirim basini :)
Benim 2 ay oldu.. burnum yandan çok süper görünüyor.. ama önden hala sis.. bu durum canimi sIksada bekliyorum bakalim.. zamanla daha iyi olacak insallah..
öncelikle hoşgeldin aramıza
biz kızların arasında bir bağ oluştu ,yani bana öyle geliyor.nerdeyse 4,5 ay olacak ameliyat olalı ve ameliyat olduktan sonra hiç aksatmadan bu forumu taki ediyorum :)
öncelilke
kaçakgirl
sana yanıt vermek istiyorum
bahsettiğinb şey o psikopat bakışlar yani :)
ben de olmadı
gülemiyordum ben ,gülünce çok komik oluyordu ama geçti
bir de elmacık kemiklerim ortaya çıkmıştı,kilo almış gibi duruyordum
onlarda yeni geçti yani resmen elmacık kemiklerim indi:) eskisi gibi oldum.düşün bak 4 ayın sonunda..
kaldı ki senin daha yeni sayılır,takma kafana ....
pembelale
benim burnumda kemer vardı ve gerçektende ihtiyacım vardı
açıkcası kötü duruyordu profilden
ve hiç düşünmedim bile eskisini arar mıyım diye :)
belki de çok sorunlu bir burnum olmasaydı bu ameliyatı olmazdım ama içimde uhte kalabilirdi daha iyi olsa keşke diye...
sen de bunu gerçekten istiyorsan yaptır,gerçekten istiyorsan ama...
barış beyin bir hastası olarak ameliyattan sonra yanıma gelip çok doğal bir burnun oldu,kimse anlamayacak demişti
zaten ona çok güvenerek gelmiştim
başka hiç bir doktoru düşünmedim bile
ve
kimse anlamıyor ayrıca bilenlerde çok doğal olmuş diyorlar
hiç kötü yorum almadım
ben de beğeniyorum burnumu
bi ara ödem oldu burnumda kemik alınan yerinde o da kendiliğinden geçti :)
sonuç olarak ;
sana öneriyorum canım ...
sevgiler..
kızlaar benim alçım çıktı şimdi bambaşka sorularla karşınızdayım :lepi:
barış bey yatmadan önce masaj yap dedi masajı gösterdi ama kaç dk yapacağımı sormayı unuttum.
bir de dün gece yatmadan takmam için verdiği bandı taktım ama burnumun başladığı yerde bıraktım. şimdi iki kaşımın altında bandın çizgisi var:) acaba kaşımın ortasına kadar bant mı yapıştırmalıydım?
bir de dikiş izlerine farklı nemlendirici kullanan var mı? ben her zamanki temizleme nemlendirmemi yaptım, tonik kullanmadım.
şimdilik bunlar var bende cevaplarsanız çok sevinirim a.s.
barıs bey kapalı teknik yapmıyor mu arkadaslar, niye dikis iziniz var
Merhaba herkese,benim bir ay oldu artık yaa bilmem ki faydası olur mu artık, olan oldu ölen öldü hesabı
yaa arkadaşlar annem aramış muayene için 24 hazirana gün vermişler.heralde 2-3 hafta sonrada amlyt için verir doktor.yaa bn muayene için bile çok heyecanlandım çok koruyorum ameliyatta napcm.yaa bişe söyleyinn :) şimdiden böyleysem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?