• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

mrvfb cnm bende ilk goruşmeye gittiğimde heyecanden ölecek gibiydim. ama içeriye girdikten 2 dk sonra heyecanımdan eser kalmamıştı. ameliyat olacagım gunde bir ara gitmekten vazgeçtim. sonra eşimin ve annemin destegıyle hastaneye gittim. anestezi uzmanı muayene ettiğinde çok heyecanlı old soyledi 2 dk sonra bana tadı çok tuhaf olan bir surup içirdiler ve inan ben gulerek ameliyathaneye gittim. anestezi uzmanıyla konuşuyordum hangi ara bayıldım ne zaman ameliyat oldum bir saat onbes dk geçmiş ve bir baktım burnum bandajlı. anla yanı hiçbirsey anlamıyorsun korkacak birsey yok. o yuzden fazla kafana takma derim ben deneyimli biri olarak.

çok teşekkür ederim ya şuan bunları duymaya çok ihtiyacım vardı :) rahatladım biraz :)

Ashantii,senin ne kadar oldu ilk ameliyatın? Bende merak ettim acaba ne kadar sürede hala şişlik var diye...

NNN1981 canim benimki tam 1 sene ve 2 ay oldu halen sis ve sert ucu..baya zaman aliyo burnun oturmasi..dr bana solariuma gitme günese fazla gitme makillag fondöten pudra falan sürme dedi bunlarin hepsi iylesmesini geciktiriyomus..

Merhaba herkese,
bende eylul ayinin ilk haftasi icin gorusme ve belki akabinde ameliyat tarihi alacaktim. yazdiklarinizi okuyunca biraz korktum. dikis izleri cok belirgin mi? ne kadar surede geciyor? sislik bir haftaya iniyor diye duymustum ve burnun seklini almasiyla 1-2 ay suruyormus sonra zaten en az bir sene sonrada iyilesme suresi tamamlaniyor falan denmisti ama bu dikis izi olayi beni korkuttu. Birde ameliyat ucretleri hala 4000TL civari mi yoksa yukseltildi mi? benim bu forumu okumadigim uzun sure oluyor. Cevaplarsaniz sevinirim. Tesekkurler.

merhaba canım teşekkürler iyiyim sen nasılsın?
benim 4,5 ay oldu nerdeyse
ve hala şiş burun ucum
komple burnumun incelmesi de yani benim görmeye başlamam çok hızlı bir şekilde 2 aydan sonra başlamıştı.her sabah kalktığında burnun çok şiş gözükücek ,üzülme hiç..
sonra yavaş yavaş incelmeye başlıcak en yukardan aşağıya doğru..benim hala şiş düşün yani senin ki daha 2 aylık bebek:)
biraz sabırlı olman yeterli
benim sürecim böyle devam ediyor yani canım,daha şişliğim var.zaten doktorumda 1 seneye tam oturur demişti,bekleyip göricez artık:)

saol cevabin için cnm bende çok iyim..
birde sislikler jet hiziyla inse daha iyi olacam, ama beklemeyi ögreniyorum bakalim yavas yavas :)

solaryum konusunda kafam karisti.. ashantii Baris bey mi dedi solaryuma gitmemeni fln? ben özellikle sormustum ve ameliyattan 2 hafta sonra solaryuma da gidebilirsin sporada demisti, hiç bir sakincasi yok demisti.. dogrusu ne simdi? :s

@Susan... ben 4500 TL ücret ödedim.. nisan ayinda olmustum ameliyati, o ay fiyatlar degismis tamda.. bilmiyorum benden baska bu fiyata olan var mi

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar annem aramış muayene için 24 hazirana gün vermişler.heralde 2-3 hafta sonrada amlyt için verir doktor.yaa bn muayene için bile çok heyecanlandım çok koruyorum ameliyatta napcm.yaa bişe söyleyinn :) şimdiden böyleysem...

ben de 24üne gün almıştım mrvfb ama sonra arayıp 23üne çekmenin mümkün olup olmayacağını sordular ben de kabul ettim.ben muayne için bile aylardır kararsızlık yaşıyordum herhalde ameliyata karar vermem aylar sürer :)

Ashanti;
Demek 14 ay oldu ve halen burnunda şişlikler var hemde bu yorumu bizim dr.muz Barış Bey yaptı.
Sevgili forum üyesi arkadaşlarım demek sabretmeye devam :) ben bazen burnumu beğeniyoum bazende acaba daha mı küçük daha mı kalkık olmalıydı diye düşünüyorum.
Beklicez...
Bu arada benim yüzüm çok zayıf ve yüzüme radiesse diye bir ilaç enjekte ettirmek istiyorum.Barış Bey ile görüşücem inş.o yapıyodur bu işlemi.Bu işlem 2 yıl süre ile yüzde kalıyormuş,elmacık kemiğinin üzerindeki deriye ama bayağı derin enjtekte ediliyormuş.
Bunlar yurtdışı net sayfalarından okuduklarım,inş.bizde de rahatlıkla yapılıyordur.

Giz-me canim baris bey bana solariumun burnumun iylesmesini geciktirdini söyledi ve fazla makiyag yapma dedi fondöten falan gözenekleri kapatiyomus buda iylesmesini geciktiriyomus..solariuma girme demedi gire bilirim ama burnum daha gec iylesir..
nnn1981 ewet tam 14 aydir sis ve ucu sert ama kisiden kisiye degisiyomus bazilari 1 sene bazilari 2 seneye kadar sürüyomus..o senin cildine bagliymis..banim cildim aslinda cabuk iylesiyo ama burnum cok uzun sürdü..

Anladım şeker,benim cildim içinde makyajdan kaçın az yap demişti.Bence cildim zor toparlanıyor,üstelik bende gevşek doku rahatsızlığı var belkide süreç dahada uzar bilemiyorum.Soloryum bende istiyorum ama zaten yüzümün kara olması hoşuma gitmiyor dahada zayıf duruyorum.Yüzümü koruyarak bronz olabilirim :) :emir_bebek:

ya kıslar benım gozumun altında ve ustudne halen morarık var tam morarık degılde bole sıyah gıbı bısey 55 gun oldu halende cok sısı barıs bey yenı masaj verdı bana ama acıyor korkuyorumda napıcam ben yaa nedır bu cektıgım:Ç))))) acaba morluklar ıcın napabılırım

ben de 24üne gün almıştım mrvfb ama sonra arayıp 23üne çekmenin mümkün olup olmayacağını sordular ben de kabul ettim.ben muayne için bile aylardır kararsızlık yaşıyordum herhalde ameliyata karar vermem aylar sürer :)

mrvdnz sen muayeneye gittin mi yoksa sende bu ay mı gideceksin?banada öyle gliyo ama doktor muayenede gün verirse mecbur o gün olacam :) zaten hemen olup bu stresten kurtulmak istiyorum sende öyle yap olup kurtulalım :))

Kızlar Solaryuma gerek kalmadı :) ben süpriz bir kararla yarın Antalyaya gidiyorum,artık orda doğal yolla yanarım :) tabi burnumu yine korucam :) ona ii bakmam lazım :)

arkdaşlar yeni ameliyat olacaklara şimdiden geömiş olsun
stres yapmayın
ameliyat olduğunuza bile inanamayacaksınız
çünkü ne yatakta yatıcaksınız ne ağrı ne de sızı olacak
ben bir saniye bile ağrı duymadım
yani ameliyat olduğuna inanamıyor insan o kadar rahat bir ameliyat demek istediğim..
sadece burnunuz şişiyor ameliyattan sonra burun delikleriniz ağzınız kadar büyük oluyor
o da çok komik oluyor e zaten o da iniyor bir kaç gün içinde
bu ameliyatı olan ya da olacak arkadaşları cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum
unutmayın ki barış beye bu ameliyatı olmakla en doğru kararı verdiniz..
endielenemeyin,rahat olun
eğer doğal bir burun ,yapay bir görüntü istemiyorsanız barış bey bu konuda en iyisi
çünkü bazen ameliyat olduğum belli olsun diyen insanlara da rastlıyorum
onu da anlamış değilim ; ameliyat olduğunu belli ettirmek bence normal bir davranış değil
zaten ki barış bey kesinlikle kabul etmiyor.
en doğalını yapıyor
ameliyat olduğumu kimse anlamıyor,bu beni inanılmaz mutlue diyor,k,lo almışsın güzelleşmişsin diyorlar...
neyseki ben şanslıymışım barış beyi araştırıp ona güvendim ve oldum.
başka bir doktora gidip hüsranla dönebilirdim de...
hepiniz çok güzel olacaksınız.yaşamınızda sizin gibi güzel olsun ...

mrvdnz sen muayeneye gittin mi yoksa sende bu ay mı gideceksin?banada öyle gliyo ama doktor muayenede gün verirse mecbur o gün olacam :) zaten hemen olup bu stresten kurtulmak istiyorum sende öyle yap olup kurtulalım :))

evet canım bu ayın 23ünde senden bir gün önce yani muayene oluyoruma.s

evet canım bu ayın 23ünde senden bir gün önce yani muayene oluyoruma.s

aynı gün olsaymış :) gidince doktordan amlyt içinde gün alacak mısın?bakarsın ameliyatıda 1 gün arayla oluruz :)

selam kızlar, duffy dilemgiz ve bulbeni özlellikle sizee slmlarr.. ben yaklaşık iki senedir burun ameliyatı için iyi bir doktor araştırıyorum en sonunda bu site sayesinde iki isime kanalize olmuş durumdayım. naci çelik ve barış çakır. daha önce naci çeliğe muayene oldum ama barış çakırlada görüşmek istiorm açıkcası barış bey benim aklıma daha çok yatıyo..szilerin ameliyat sonrası resimlerinizi görmek beni hakikaten olumlu yönde etkiledi. ve ben bu eylül başında kesin amliyat olmaya karar verdim aklımda en ufak bi soru işareti yok ameliyat sonrası yaşacağım bütün olumsuzluklarada kendimi hazırladım dediğim gibi çok kararlıyım bu konuda!! yalnız size bi sorum olacak sizler bu evreleri çoktan yaşayıp atlattığınız için, ben üniversiteye gidiyorum ve okulum ekimin başı gibi açılıyor sizce bir ay yüzümün toparlanabilmesi için yeterli bir süremidir birde normal yaşantınıza dönmeniz ne kadar sürüyor ben açıkçası çok bariz ameliyat geçirmiş bir burunla arkadaşlarımın içine çıkmak istemiorm eğer bu süreç daha uzunsa ameliyat tarihimi öne çekmek zorunda kalabilirim bu konuda bana bi akıl verin kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var..

selam kızlar, duffy dilemgiz ve bulbeni özlellikle sizee slmlarr.. ben yaklaşık iki senedir burun ameliyatı için iyi bir doktor araştırıyorum en sonunda bu site sayesinde iki isime kanalize olmuş durumdayım. naci çelik ve barış çakır. daha önce naci çeliğe muayene oldum ama barış çakırlada görüşmek istiorm açıkcası barış bey benim aklıma daha çok yatıyo..szilerin ameliyat sonrası resimlerinizi görmek beni hakikaten olumlu yönde etkiledi. ve ben bu eylül başında kesin amliyat olmaya karar verdim aklımda en ufak bi soru işareti yok ameliyat sonrası yaşacağım bütün olumsuzluklarada kendimi hazırladım dediğim gibi çok kararlıyım bu konuda!! yalnız size bi sorum olacak sizler bu evreleri çoktan yaşayıp atlattığınız için, ben üniversiteye gidiyorum ve okulum ekimin başı gibi açılıyor sizce bir ay yüzümün toparlanabilmesi için yeterli bir süremidir birde normal yaşantınıza dönmeniz ne kadar sürüyor ben açıkçası çok bariz ameliyat geçirmiş bir burunla arkadaşlarımın içine çıkmak istemiorm eğer bu süreç daha uzunsa ameliyat tarihimi öne çekmek zorunda kalabilirim bu konuda bana bi akıl verin kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var..

merhaba peline aramıza hoşgeldin :)

ameliyat sonrası alçı yüzünde iki hafta kalıyor.bir hafta ilk alçı; onu takipen tekrar daha küçük bir alçı yapıyor doktorumuz.yani iki hafta alçılı oluyorsun.alçı çıktıktan sonrada çok şiş bir burnla karşılaşıyorsun.geriye kalan iki haftadabu şiş bir miktar azalıyor.bence okuluna rahatlıkla başlayabilirsin bir ay sonunda.çünkü şiş olmasına rağmen doğal bir burun olduğu içi belli olmuyor.
tabi burnun oturması şişliklerin inmesi bir seneyi buluyor.
benim bu ay 5 ayım biticek.hala şiş ucu.
ama bence bir aydan hatta alçı çıktıktan onra gönül rahatlığıyla yaşantına geri dönebilirsin.hiç bir sorun olmaz..
sevgiler
a.s.

merhaba peline ben de üniversite öğrencisiyim ve 18 gün önce ameliyat oldum.yardımcı olmak isterim sana.özelden mesaj atmaya çalıştım foto için falan ama başaramadım,linkin açık dğil şuanda.açarsan eğer ya da sen bana özelden mesaj atarsan,blgi vermek isterim.görüşmek üzere...

Back