teşekkür ediyorum kızlar sizlerin sayesinde bu kadar kararlıyım ameliyat konusunda.. ayrıca hepinize tekrardan geçmiş olsun bildiğim kadarıyla ameliyattan hemen sonrası biraz sıkıntılı geçsede 1 seneden sonrası sefasını sürmekle geçiyor ömür boyu güzel bi buruna sahip oluyorsun inşallah bana ve diğer ameliyat olmak isteyenlerede güzel burunlar nasip olur.. sizin gibi burada resimlerini ve tecrübelerini paylaşan insanlar sayesinde biz birşeyler öğrenebiliyoruz resimleriniz sayesinde fikir sahibi oluyoruz ve ameliyat sonrası en ufak ayrıntıya kadar burada herşeyini paylaşan insanlar sayesinde önümüze çıkabilecek olumsuzluklara kendimizi hazırlayabiliyoruz çok sağolun=)))
chocochocolate cnm sana özelden mesaj attım bazı öğrenmek istediğim şeyler var acaba mesaj gelmedimi sana???
aa cevap vermediysem gelmemiştir cnm.bida at sana zahmet.şimdi de tesadifen gördüm buraya yazdığını :bbo:
slm burnun cok güzel olmusssssss.benim burnum senin eski burnuna cok benziyor ..güle güle kullan.resimlerde yüzünü özelliklemi göstermedin
merhaba doktorum adına çok teşekkür ederim.ewt resimlerde bilerek göstermedim yüzümü nolur nolmaz diye.burda kimlik deşifre etmek istemedim.ama güven veren konuştuğum bikaç kişiye bütün halini de göndermiştim.örnek mrvfb opuyorumnanaktan
kızlar yüzüyle birlikte burnu cook daha güzell hic merak etmeyinn yerimseniben
merhaba doktorum adına çok teşekkür ederim.ewt resimlerde bilerek göstermedim yüzümü nolur nolmaz diye.burda kimlik deşifre etmek istemedim.ama güven veren konuştuğum bikaç kişiye bütün halini de göndermiştim.örnek mrvfb opuyorumnanaktan
barış beyin sitedeki bazı hastlarının fotolarını kendisiyle görüştüğümde görmüştüm şimdi yüzünün bir kısmını görünce daha net hatırlıyorum çoğunu :) bazen cok keskin hatlar yapıyro kendisi .. bir de şu alçı olayı korkutmuştur hep beni Barış Çakır'da :)
Arkadaşlar size bir sorum var. Barış bey bana da burun tasarım resmimi yolladı ama hiç te hayalimdeki burun değil.:çok üzgünüm: Aranızda da burun tasarımını beğenmeyenler olmuştur. O tasarım üzerinde ne kadar az ya da çok oynayabiliyor doktor daha sonra sizin de fikrinizi alınca? Ah moralim bozuldu:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?