Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Arkadaşlar, Barış bey tasarım için foto istediğinde bir tane profil fotosu mu yolladınız? Benim burnum değişik açılardan bakıldığında ve iki profilden de farklı gözüküyor da:uhm:

Merhaba Kızlar;
Soloryuma gireniniz var mı?Giren arkadaş kaçncı ayda girdiğinide belirtirse memnun olurum.Bacaklarım için istiyorum ama bilemiyorum.Güneşe çıktım güneşlendim.

ayseall, ben hem sağdan hem soldan hem de önden üç farklı resim göndermiştim Barış Bey'e. Çünkü seninki gibi farklı görünüyordu benim burnum da.

NNN1981 , solaryuma girmenin ne mahsuru olacak ki ? Ben de tatile gittim geldim, bol bol güneşlendim.. Bir mahsuru yoktur yani. Çok zaman geçti üzerinden, tadını çıkar burnunun, güzelliğinin..At kendini solaryuma, rahat ol, sefan olsun :)

wheatus , Barış Bey'in sekreteri Sevin Hanım, evet. Ben Memorial'ı arayıp "Barış Çakır'ın asistani Sevin Hanım'la görüşmek istiyorum" diyordum, onlar da bağlıyordu, ayrı bir numarası varsa da bilmiyorum.

ya arkadaşlar hani türk sanat müziği söyleyen sanatçı bir kadın var.UMUT AKYÜREK.dün çocukların şarkı söylediği yarışmada gördüm,burnundan estetik olmuş.inanılmaz güzelleşmiş ve burnu da çooook yakışmış,çok doğal olmuş.Acaba doktoru kim bilen varsa yazarsa çok sevinirim.ben internette görmüştüm yeni halini ama canlı tv de çok daha güzel duruyor.bilen varsa yazsın lütfen.

su_deniz cnm ben umut akyurek in roportajını okudum. o kendisinin burun estetiği oldugunu kesinlikle kabul etmiyor. sadece burnumdan 2 ay önce deviasyon ameliyatı oldum diyor. senin bahsettiğin programı bende seyrettim ve hemen burnuna dikkat ettim. yapılmış burnu çok iyi anlayabilen ben bile inan onun burnunun yapık oldugunu anlayamadım. hatta bir ara kadın dogru söylemiş. cidden estetik olmamış bile dedim. kendiside açıkça söylemediği için onun doktorunu bulmak zordur herhalde.

kızlar umut akyurek barıs beye oldu hatta benden 2 hafta once oldu ben muayene gıderken onun yuzu sargılıydı ılk bas tanıyamadım hatta dedım bu kım kadının dudaklarına bak ne kadar kalın amelıyatla daha sıskın olmustu neyse sonra anladım benım amelıyat gunumde de gordum o muayene gelmıstı sevımhanım ayrıca ılgılenıyordu kendısıyle barıs beyı beklerken kahvaltı yapıyordu sankı amelıyat olan o degıldı ne sıs ne morarma barıs bey cok ozendı herhalde gercekten burnu guzel olmuss ben sahıdım burnu estetık:))))) hemde super kahraman spaydırman barıs yaptı:)))))))))))

Son düzenleme:

estetik olmadıgını ıddıa eden umut akyurek işte boyle yakalanır. supersın kacakgirl. demek estetik old hiç anlaşılmayan o burunda barış beyin eserıymiş.

ahahahah
ben aklımdan geçirmiştim ama barış beye oldu diye
işte böyle yakalanır
ahahahha çok güldüm
niye inkar edersin be kadın:)
biz neciyiz burda :)

Gerçekten çok komikalkisalkisalkis Burnu müthiş değişmiş harika görünüyor. Deviasyon ameliyatı olmuştur tamam da estetikle birleştirilmiş bir ameliyat olmuş, niye ısrarla inkar ederler anlamam. Deviasyon ameliyatı burnun büyüklüğünü, kemiklerini, burnun kalınlığını zerre kadar değiştirmez, ooo bize mi anlatıyorlar burun ameliyatlarınış hepimiz ermişiz burda okumaktan :)
iki kedilicim, teşekkürler ben de o zaman burnumun 3 değişik fotosunu yollayayım hemen

Son düzenleme:
aynen ole barıs beyın eserı :))))) valla bosuna ınkar etmesın ben gordum hatta sargılı bıle gordum cıkar tv ye acıklaırm estetık oldugunu puahahhahhahahha:)))))

magazınden saklayabılır ama kacakgırlden asla::))))))))))bızden kacmazzz

arkadaşlar benim bugün ameliyatımın 6. günü normal şartlarda yarın alçı çıkmalıydı ama barış bey tatilde olduğu için alçıyı pazartesi günü çıkarıcak. başka bir doktora çıkartabileceğimi söyledi ama benim içime sinmedi.
ama şu anda kaşıntıdan ölmek üzereyim bu sıcakta alçı da çekilmiyo senağlama
şunu merak ediyorum alçıdan sonra masaj ve bant takımı mı var? herhangi bir doktorun yapması bir şey değiştirir mi?

ya kıslar benım bu kasımın orası neden ınmıyor bıde bakıslarım neden duzelmıyor acaba bır bendemı bu sorun var 45 gun olcak herkesın hemen ındımı kas ortası bakısları normale ne kadar surede dondu aslında 15 ınde kontrolum vardı ama barıs bey tatıle sonra kongrelere katılcakmıs ......

kacakgırl cnm benim dun atelim çıkarıldı. ama benim iki kaş aramda hiç şişme yok. bakışlarımda hiç degişmedi. bence barış beyin sekreterini arayıp bu durumundan bahset belki seni aydınlatabilecek bir başka doktora yonlendirir. barıs bey gelene kadar durumunun normal olup olmadıgını ögrenmiş olursun.

dahlia cnm alçı çıkarılması çok kolay bir işlem. barıs beyin sekreterinin seni başka bir doktora yönlendirmesini isteyebilirsin. sonuçta tum estetisyenler aynı işi yapıyor. önemli olan ameliyatını barış beyde olman. alçı çıkarılması bant takılması kolay işlemler. ayrıca barış bey tatılden sonra konferanslara katılacakmış. bence bu sıcakta hiç bekleme.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır formun bu bölümü takip ediyorum, hemen hemen hepinizin ameliyat süreçlerine şahit oldum. Genel anlamda bir memnuniyet söz konusu Barış beyin ameliyat sonuçlarından izlediğim kadarıyla. Şimdi neden burdayıma gelirsem. Bende rhinoplastyi düşünen ama karar verememenin altında ezilip sıkıntılı günler gecirenlerdenim. Çevremdeki insanlara bakarsanız böyle bir operasyona ihtiyacım kesinlikle yok hatta burnumu güzel bulup beğenenlerde var. Bende bu haliyle yasayabilirim onunla aslında fena değil ama düzeltilebileceğini bildiğim bir iki noktanın varlığı ve bunu birkaç estetik uzmanının ağzından duymuş olmam daha iyi olacağına dair bir umut elimdekiyle yetinmeyip daha iyisini istememe neden ve buda bazı riskleri ve korkuları göze almama sebep olacak. En büyük korkum eskisini aratacak bir burunla yasamıma devam etmek zorunda kalmak. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz özellikle operasyon gecirmiş ve eskiyle yeniyi kıyaslayabilenler. Burunlarınız eskisiyle kıyaslandığında nasıl. Sizin ve birde cevrenizde sizi dışarıdan gören insanların yorumları neler. Operasyonu bilenlerin bilmeyenlerin olumlu yada olumsuz yorumlar yapanların dogal yada abartılı bulanların vs. Paylasırsanız sevinirim. İkna olmaya ihtiyacım var. Karar vermeye ihtiyacim var. Arafta olmak cok zor. Eğer karar verebilirsem bende en kısa zamanda muayene ve ameliyat için gün alacağım Barış beyden. Sevgiler

ben barış çakıra olmadım ameliyatımı ama benim doktorum demişti ki en geç kaş arası ve burun ucu iner sabretmen lazım demişti..benimde 52.günüm sanki hala bi şişlik var,10 gün öncesine kadar bakışlarım da bi garipti sanki psikopat gibi bakıyodum ne alakaysa :bbo: ama geçiyo günden güne..

delikafaduldensengözlerimebaksanab
ya sorma bende aynen ole psıkopat sapık gıbı bakıyorum bazılarıda dıyor ılk kas arası ınermıs bazıların hatta hıc sısmıor ama eskısıne gore cok ındı ılk alcı cıktıgında sok gecırdım ındı zamanla ama ne bılım genede bole kalır dıe korkuyor ınsna bıde ben artık denıze ve havuza gırıyorum bısey olurmu kızlar sız ne zaman sonra denız ve havuza gırmıstınız:)))) barıs bey 1.5 aydan sonra gır demıstı ama ben 40 gunde gırdım:)))) ıns bısey olmaz

peki alçıdan sonra masaj filan yapmıyor muydu barış bey? yani doktorun önemli olduğu herhangi bir kısım yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…