Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar hani türk sanat müziği söyleyen sanatçı bir kadın var.UMUT AKYÜREK.dün çocukların şarkı söylediği yarışmada gördüm,burnundan estetik olmuş.inanılmaz güzelleşmiş ve burnu da çooook yakışmış,çok doğal olmuş.Acaba doktoru kim bilen varsa yazarsa çok sevinirim.ben internette görmüştüm yeni halini ama canlı tv de çok daha güzel duruyor.bilen varsa yazsın lütfen.
kızlar umut akyurek barıs beye oldu hatta benden 2 hafta once oldu ben muayene gıderken onun yuzu sargılıydı ılk bas tanıyamadım hatta dedım bu kım kadının dudaklarına bak ne kadar kalın amelıyatla daha sıskın olmustu neyse sonra anladım benım amelıyat gunumde de gordum o muayene gelmıstı sevımhanım ayrıca ılgılenıyordu kendısıyle barıs beyı beklerken kahvaltı yapıyordu sankı amelıyat olan o degıldı ne sıs ne morarma barıs bey cok ozendı herhalde gercekten burnu guzel olmuss ben sahıdım burnu estetık:))))) hemde super kahraman spaydırman barıs yaptı:)))))))))))
ya kıslar benım bu kasımın orası neden ınmıyor bıde bakıslarım neden duzelmıyor acaba bır bendemı bu sorun var 45 gun olcak herkesın hemen ındımı kas ortası bakısları normale ne kadar surede dondu aslında 15 ınde kontrolum vardı ama barıs bey tatıle sonra kongrelere katılcakmıs ......
arkadaşlar benim bugün ameliyatımın 6. günü normal şartlarda yarın alçı çıkmalıydı ama barış bey tatilde olduğu için alçıyı pazartesi günü çıkarıcak. başka bir doktora çıkartabileceğimi söyledi ama benim içime sinmedi.
ama şu anda kaşıntıdan ölmek üzereyim bu sıcakta alçı da çekilmiyo senağlama
şunu merak ediyorum alçıdan sonra masaj ve bant takımı mı var? herhangi bir doktorun yapması bir şey değiştirir mi?
ya kıslar benım bu kasımın orası neden ınmıyor bıde bakıslarım neden duzelmıyor acaba bır bendemı bu sorun var 45 gun olcak herkesın hemen ındımı kas ortası bakısları normale ne kadar surede dondu aslında 15 ınde kontrolum vardı ama barıs bey tatıle sonra kongrelere katılcakmıs ......
ben barış çakıra olmadım ameliyatımı ama benim doktorum demişti ki en geç kaş arası ve burun ucu iner sabretmen lazım demişti..benimde 52.günüm sanki hala bi şişlik var,10 gün öncesine kadar bakışlarım da bi garipti sanki psikopat gibi bakıyodum ne alakaysa :bbo: ama geçiyo günden güne..
dahlia cnm alçı çıkarılması çok kolay bir işlem. barıs beyin sekreterinin seni başka bir doktora yönlendirmesini isteyebilirsin. sonuçta tum estetisyenler aynı işi yapıyor. önemli olan ameliyatını barış beyde olman. alçı çıkarılması bant takılması kolay işlemler. ayrıca barış bey tatılden sonra konferanslara katılacakmış. bence bu sıcakta hiç bekleme.