canım :)
senin bir ay mı oldu şimdi
ya canım takılırmı bu kafaya
bak tecrübeli biri olarak söylüyorum
o burun şekilsizliği düzeliyor
kafayı yersin böle takarsan
daha 1 ay olduysa bunları hiç düşünme
benim 4 ay bitcek hala da şiş ucu aynen yuvarlak ve şiş
yani zamanla inicek,güzelleşcek
sabret tatlım ya
Arkadaşlar, septum deviasyonu ameliyatı sonrası buruna yapılan masaj nasıl olmalı?işaret parmağını mı yoksa baş parmağı mı kullanmalı?masaj burnun enine mi,burnun boyuna göre mi yapılmalı?masajı burun ucunuza yapıyormusunuz?
Arkadaşlar, septum deviasyonu ameliyatı sonrası buruna yapılan masaj nasıl olmalı?işaret parmağını mı yoksa baş parmağı mı kullanmalı?masaj burnun enine mi,burnun boyuna göre mi yapılmalı?masajı burun ucunuza yapıyormusunuz?
arkadaşlar dün 1 ay önce burun estetiği geçirmiş biriyle konuştum, barış beyin hastası değil. aklıma iki şey takıldı.
1. ameliyata girerken giydirilen önlüğü ameliyatta çıkarıp bi başkasını mı giydiriyorlar? Ameliyata önlüğün altına bişey giymeden girmemizin sebebi ne ?
2. ameliyattan sonra 4 saat ayağa kaldırılmadığımız ve bu sebeple hasta bakıcılar yardımıyla (ördek sanırım) tuvaletimizi yaptığımız doğru mudur?
bunlar doktordan doktora değişiyor mu? memorial da bu durum nasıl?
arkadaşlar dün 1 ay önce burun estetiği geçirmiş biriyle konuştum, barış beyin hastası değil. aklıma iki şey takıldı.
1. ameliyata girerken giydirilen önlüğü ameliyatta çıkarıp bi başkasını mı giydiriyorlar? Ameliyata önlüğün altına bişey giymeden girmemizin sebebi ne ?
2. ameliyattan sonra 4 saat ayağa kaldırılmadığımız ve bu sebeple hasta bakıcılar yardımıyla (ördek sanırım) tuvaletimizi yaptığımız doğru mudur?
bunlar doktordan doktora değişiyor mu? memorial da bu durum nasıl?
kacakgirl, duffy87, özlem76 çok teşekkür ederim cevaplarınız için biraz gerilmiştim, rahatladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?