Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

iyi tatiller canım burnuna bişe olmas korkma :1hug:

ay ıns ıner ya valla bır sorun cıkcak dıe odum kopuyor cunku ıkıncı bır operasyonu kaldıramam kalbım dayanmaz benım zaten hastalık hastasıyım burnumu enını boyunu herseyını ıncelıyom bısey varmı yokmu dıe:)))) abartıyorum galıba valla ben kımseyı yanıma yaklastırmıyorum elı falan carpar dıe...bu arada sana eıı tatıller bende kısmet olursa hazıranın sonunda gıtcem ozaman 2 aylık olmus olcam ıns bır sorun cıkmaz barıs bey bana denıze gırebılırsın guneslenmendede sakınca yok dedı bıde bencede bu sene gozluk takma barıs bey tak desede ısını rıske atma.....opuyorum senı

mystery,
Sakin ol ve herşeyin çok güzel olacağını düşün ve kendini rahatlatmaya çalış lütfen.Çok geçmiş olsun.

Msytery rahat ol,emin ol 5 saniye gibi gelecek sana hemen geçecek çünkü.Hiç zorlanmıcaksın :)
şaka gibi gelecek :) olumlu düşün olumlu geçsin canım..

kizlar bi sorum olcak burun amelyatnda, olanlar daha ii bilir cok kan kaybedlyomu?
kaybedlyosa baskasinin kani verylyomu hastalara??

ya kızlar sızebır sorumolcak bugun 17 gun oldu burnum cok sıs halen bıde burnumdan konusmaya basladım ama sıslıktenmıdır yaa eskıden tıkanıkken bıle bole konusmuyordum...

Merhaba Herkese Hayırlı Cumalar;
Kaçakgirl olur burnunu temizlemeye çalış.Su çek sümkür öyle rahatlarsın,olmadı kulak temizleme çubuğu kullan.
Dün akaşm Barış Bey ile görüştüm,50 faktörlü krem bulamadığım için onu aramıştım.30 faktör yağsız aldım.Güneşten önce sürücem,atlamıcam. Sorun değil yeterki burnunu yakma,soyulmasın dikkat et dedi.5-10 faktör önemli değil dedi,rahatladım.Git yüz eğlen dedi :)
Haftaya cuma dönücem,size dönüşte yazarım.Şapka takıcam,yüzücem ama atlamıcam dalmıcam çok,korkuyorum :)
Lütfen dua edin,burnumdan dolayı heyacanlıyım.
Kendinize ve burunlarınıza gözünüz gibi ii bakın :)

kizlar bi sorum olcak burun amelyatnda, olanlar daha ii bilir cok kan kaybedlyomu?
kaybedlyosa baskasinin kani verylyomu hastalara??

öyle çok kan akmıyor canım
ameliyattan sonra sonra kan akıyor ama fazla değil
başkasından kan almak kadar ileriye gidildiğini ben duymadım

kaçakgirl
burnun şiş olması çok normal
tampon alındıktan sonra burnunun rahatlaması lazımdı
olur böyle şeyler daha çok yeni biraz beklemeni tavsiye ederim

Burun kemiğini kırmak diye bir tanım vardır bilirsiniz. Bazı doktorların bu kemiği kırmadığı ve ince hassas aletlerle düzeltmeler yaptığını okumuştum. Barış bey de eminim ki bu mikro cihazları kullanıyordur fakat ameliyat olanlar bilirler diyerek sizlere de sormak istedim Barış bey'in tekniği hakkında. Bilenleriniz varsa paylaşırsa sevinirim.

canım bende siteden barış beyin mail adresini buldum sorular sordum ama yanıt yok.oysaki barıs beye gönderilen sorulara cok duyarlı diye duymustum

canım barış beye tekniğini sormadım ama en iyi şekilde yaptığını ve çok tecrübe edindiğini söledi
bayılmasaydım görseydim anlatırdım belki o da var
yaa bir de ben bayılmadan ameliyathaneye geldiğimde büyük çekiçler falan gördüm ya da hayaldi bilmiyorum ilacın etkisiyle olabilir :) ama hiç korkmamıştım
çok iyi bir doktor ya çok yakın çok hümanist,sizi çok iyi anlıyor,bir abi kardeş gibi çok samimi..
bu arada eurovision yaklaştı çok heyecanlıyım ne alakaysa
herkesi çok öpüyorummm :) :roflol:

sekerim sen ameliyat oldun vede kurtuldun darısı bizim basımıza . ben barıs bey den önce bi çok doktor arastırdım ama sizin yazdıklarınızdan çok etkilendim simdi barıs beyi düşünüyorum.ben eylül gibi düşünüyorum ama hala barıs beyle irtibata gecemedim.biirde neden burda kimse ameliyat fiyalları konusunda yorum yapmıyor..acaba cok mu pahalıya yapıyorki??????

sağol canım
şişlik var hala
bir sene de oturuyomuş burun
eski resmim yok pc ye formatla birlikte gitti malesef,artık ablamda falan varsa eski resimler ona bi sormam lazım
teşkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…