• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

arkadaşlar benim muayene günümle ameliyat günüm arasında 2 gün var. o yüzden ameliyattan on beş gün önce ve bir gün önce olmak üzere iki kez cilt bakımı yaptırsam sakıncası olur mu? siz ne zaman yaptırmıştınız cilt bakımını

canım merhaba
bana en az iki kere yaptır demişti sana kaç kere dedi ?
ben iki kez yaptırdım.ameliyat olmama 2 hafta kalmıştı
bide ameliyat öncesi yaptırdım
bana zamanın barış bey sölemişti
istersen sende sorabilirsin ama gerek yok şimdi yaptır bide ameliyat gününden iki gün önce bence yeterli

kızlar bugun alcı cıktı burnum acayıp sıs barıs bey bıraz msaja yaptı gece bandı verdı takmam ıcın onden goruntusu sımdılık guzel sayılır ıns bu sıslıkler ınerde guzel olur benım ıkı gozumun ortası cok sıs acaba bu normalmı acayıp sıs ucu pek sıs degıl bıde temızlıgı nasıl yapıcam

evet canım çok normal hiç endişelenme
temizliği o verdiği spreyle sıkıp kulak temizleme çubuğuyla yapabilirsin..

canım merhaba
bana en az iki kere yaptır demişti sana kaç kere dedi ?
ben iki kez yaptırdım.ameliyat olmama 2 hafta kalmıştı
bide ameliyat öncesi yaptırdım
bana zamanın barış bey sölemişti
istersen sende sorabilirsin ama gerek yok şimdi yaptır bide ameliyat gününden iki gün önce bence yeterli

canım ben barış beyle görüşmedim bunu. muayeneden sonra geç olabilir diye ben şimdiden yaptırayım diyorum bir de ameliyattan iki üç gün önce. sen memorialde mi yaptırdın cilt bakımını? ücreti ne kadardı

canım ben barış beyle görüşmedim bunu. muayeneden sonra geç olabilir diye ben şimdiden yaptırayım diyorum bir de ameliyattan iki üç gün önce. sen memorialde mi yaptırdın cilt bakımını? ücreti ne kadardı

cildin eğer kalınsa yağlıysa muhakkak yaptır o zaman
hayır ben kendi bulunduğum şehirdeki bi güzellik merkezinde yaptırdım canım..

ya kızlar burnumun ustunde sıyah nokta cok var onları nasıl temızlıcem burnumu ellemeye korkuyom gece bantları takıyom onuda cıkartınca yapıs yapıs oluyorr canımda acıyor gercı onu cıkartınca korkuyom burnuma bısey olcak dıe burnumu yıkamaya korkuyom acaba ellesem mi temızlıgını nasıl yapsam cıldım cok yaglı.......off ya yaw ıyıcene hastalık hastası oldum burun yuznden ne gılebılıyom rahat ne mımık yapabılıyom nede ıstedıgım hareketlerı kazık gıbı oldumm bu normal mı ya bukadar kendımı kasıyom.....

Merhaba Kaçakgirl,Öncelikle çok çok geçmiş olsun bak atlattın.
Şimdi sabırla bekliceksin günler çok çabuk geçecek ve sen harika bir görünüme kavuşacaksın.
Bende senin gibi burnuma hiç dokunmamış hiç yüzeysel temizlik yapamamıştım ama yap arkadaşım,sebamed sabun al köpük köüp yumuşatarak temizle.sonra cilt çok kurursa nivea falan sür hafiften nemlendir.
Alçım çıktıktan sonra Barış Bey burun yüzeyimi temizlemiş banada bayağı kızmıştı.Sonrada cilt bakımına yönlendirmişti.Yaptırdım inan şişlikler fark etmişti.
Artık burnuna alış,zamanla normal hayata dönücen.Hiç ama hiç panik olma,sabırla bekle.
Görüşürüz..

cok saol canım ya artık dedıgın gıbı yapım barıs banada kısmasın yavas yavas temızlım ay ınsan korkuyor yaa ama alcı cıkınca mubarek barış bey burnumu bastıryodu sıkıyodu bıseyler yapıyodu içimden dıyom ahanda kesın burnumu seklını bozcak ay çökcek ben dokunmaya korkuyom bırak dokunmayı elım hafıften degse panık oluyomm:))))) off yaa ne zormus bu burun ınsede şişlikler rahatlasam gülünce özürlü gibi oluyom töbe töbe......

Relax :) bende gülemiyordum evdekiler dalga geçiyordu :) hatta sana daha iddalı bir açıklama öpüşemem artık diyordum :) sevgilime beni böyle kabul et diyordum :)çok komik geliyor şimdi :)
Korkma benimki 4 aydır ilk günkü gibi şeklini koruyor..Yıkanamıyordum,duştan gelen su burnumu çökertir sanıyordum :) şim suyla rahatlıyorum :)Yıkadıkça daha ii olucak bana güven :)

kızlaaaar 15 mayıs cumartesi günü ben de ameliyat olucam barış beye benim için de dua edin kızlaaaarsüprizzzzz

15 mayıs cuma tatlım ama cumartesi değil kaydirigubbakcemile3 bende 14 ünde oluyorum ama perşembe günü canım herşey gönlünce olsun inş çok güzel geçer ameliyatın :1hug:

15 mayıs cuma tatlım ama cumartesi değil kaydirigubbakcemile3 bende 14 ünde oluyorum ama perşembe günü canım herşey gönlünce olsun inş çok güzel geçer ameliyatın :1hug:

bak görüyo musun heyecandan günleri bile şaşırdım-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 amin canım ya ikimizin de inş güzel geçer belki karşılaşırızsüprizzzzz

bak görüyo musun heyecandan günleri bile şaşırdım-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 amin canım ya ikimizin de inş güzel geçer belki karşılaşırızsüprizzzzz

yok canım bnm ben çevre hstanesinde dr sinan şakrak hocaya oluyorum kaydirigubbakcemile2 karşılaşamayız

aynen aynen bende valla dıyom bu dudaklarla öpüşmeyı bıraz dudaklarımı bile bükemıyom ah ıns bır an once gecer ya bende korkuyom su burnumu cokertır dıe bıdebugun burnumda sol içerıde kırmıızı sıskın bır et var bak sımdıde bu aklıma takıldı one acaba sımdıye kadar yoktu etmı sıstı ne of of nezor işlermıs bu yaa valla bana ole gelıyorkı sankı hıc eskısı gıbı gulemıcem kucuk yegenlerımı bıle aman burnum deger dıe öpmuyom ah ah bır benmı bole paranoyak oldum acaba.......

mrblar herkese bende yeni uyeyim a.s.yaptigim aristirmalara bende baris cakirda burnumu yaptirmayi dusunuyorum ama yurt disinda yasadigim icin gidip on gorusme yapamiyorum kendisiyle ist ye gelmeden mail yoluyla bilgi almak isitoyrum, bazi arkdaslarim baris beyle mail yoluyla sorular sorup bilgi aldiklarini yazmis mumkunse mail adresi olan arkadaslar bana yazabilirmi lutfen :utangac: boyle aklima takilanlari sorabilirim simdiden cok tsk ederim ;)

ikikedili deli, duffy, dilemgiz nerlerdesiniz yahu.umarım iyisinizdir.özledim sizi burada görmeyi.arada yeni fotolar çekin, ekleyin.çok öpüyorum hepinizi.

ikikedili deli, duffy, dilemgiz nerlerdesiniz yahu.umarım iyisinizdir.özledim sizi burada görmeyi.arada yeni fotolar çekin, ekleyin.çok öpüyorum hepinizi.

iyiyim ben canım düşündüğün için çok teşekkür ederim çok sağol

biraz daha insin şişlerim zaten o zaman koyucam buraya fotoğraf

seni çok öpüyorum
sevgiler..

Kaçakgirl,
Burnundaki şiş et kıkırdak büyük ihtmalle bende de vardı git gide indi,Barış Bey 6.ayda bakarız olmazsa 5 dak.içeri iterim dedi ama detay sormadım o sıra hiç detay öğrenesim yoktu içim fena oluyordu.
Şimdi eskisi gibi gözüme batmıyor ama temmuz da içeri alalım derse -ki nasıl yapcak bilmiyorum-(bayıltmadan yaptırtmam) yapılacak.
Ama günden güne inicek.
Benim yeğenler nasıl disipline oldu anlatamam onlar beni öpüyor hep :)

Kızlar Cuma akdenize tatile gidiyorum.Gözlük takmak istemiyorum.Şapka ile idare edicem.ama güneşlenmekte istiyorum :(
50 faktörlü yüz güneş kremi aldım (vicy).
Denize girmek ve burnumun toparlanmasını çok istiyorum.
Haftaya salı dönücem.Barış Beye gitmeden haber vericem :) canım dr.um bıktı benden zaten :)

Back