Barış Bey'in e mail adresini internetten buldum memorialdan. Kendi durumumdan bahsetmek istedim ve ancak gelecek kış Türkiyede olacağımı anlatıp bir iki sorumu ilettim. Ama bir cevap alamadım. Biliyorum çok meşgul bir doktor, acaba en iyi iletişim yolu nedir arkadaşlar paylaşırsanız çoook sevinirim.:a015: Diğer bir sorum, aranızda Barış bey'e liposuction yaptıran var mı? Ah ameliyata karar verip te beklemek çok zor iş......
Günaydın ve Mutlu Haftalar Güzel Bayanlar,
Benim bugün ameliyatımın 80.günü,23 Nisanda 3.ayımı kutlayacağım.
Sabahları şiş uyanmak canımı sıksada alıştım kendime,ama aynaya bakıp farklı boyutlar düşünmedende duramıyorum...
Deniz tedavisinden sonrada bakıcam durumuma,eğer bütün bunlar tedaviye bir fayda sağlıyorsa grçekten iyileşme ve burun oturma...dedikleri şey uzun bir süreç diyebileceğim.
sengözlerimebaksanab
Sabahları ben de daha şiş uyanıyor gibiyim ama eşim hiç farketmiyor, sana öyle geliyor diyor. Psikolojik mi diye düşünmeye başlamıştım.. Ama burda da birkaç arkadaşın daha böyle yazdığını okumuştum, hepimiz de uyduruyor değiliz yani, sabahları bir fark oluyor cidden demek..
Dediğin gibi bu ameliyatın sonrası sancılı. Beklemekten başka yapacak şey yok.. Haftalar ilerledikçe incelecek, oturacak, güzelleşecek burunlarımız..
Gerçi ben şu anki halimden de çok memnunumDaha bir ayım bile dolmadı ama gözle görülür derecede şişlerimin azaldığını farkediyorum. İlk günlerde çekilen resimlerde burnum boru gibi dümdüz inerken, şimdi hatları çok daha belli oluyor..İnanıyorum ki zaman ilerledikçe daha da iyi olacak.
Bu arada burun deliklerimdeki orantısızlık da düzeldi. Kafasına takan, benim gibi "bunlar böyle birbirinden farklı kalacaklar, hiç düzelmeyecekler" diye vesvese yapan biri şu yazdıklarımı okursa rahatlasın diye söylüyorum :)
Sol burun deliğim sağdakinin üçte biri küçüklüğündeydi :) Biri sağa, diğeri yukarı çekiyordu :) Ama üçüncü haftanın sonunda eşitlendiler diyebilirim..
Birinci ay kontrolüm de pazartesi sabahı.
"Şunu sor" dediğiniz bir şey var mı kızlar ?? Benim aklımda birkaç şey var ama ayrıca öğrenmem gereken bir şey var mı Barış Bey'den ?
Ayrıca bu 1 ay- 3 ay- 6 ay - 12 ay kontrolleri için muayene ücreti ödüyor muyuz ??
ameliyat olan kızlara bi sorum var.çok kısa ve net
Burun ve dudak arası mesafeniz değişti mi kızlar :uhm:
sırf bu yüzden ameliyat olamıyorum yaa :uhm:
canım ben barış beye mail yolladım bu sorunumla ilgili,daha cevap gelmedi
şu aralar sınavlarım var bende gelicektim ama gelemiyorum çok yoğun olduğu için
barış beye bu benim sorunumu kısaca sorar mısın rica etsem ?
burnumun ortasında kemik gibi bir şey belirdi,elimlede belli oluyor karşıdan bakıncada belli oluyor.be nedir ? bunu merak ediyorum
bunu barış beye sorarsan gittiğinde görüşmeye çok memnun kalıcam yerimseniben
ameliyat olan kızlara bi sorum var.çok kısa ve net
Burun ve dudak arası mesafeniz değişti mi kızlar :uhm:
sırf bu yüzden ameliyat olamıyorum yaa :uhm:
selam kızlar uzun zamandır yazamadım yoğun olduğum için..
ikikedili,ben deviasyon ameliyatı oldum..ama ben daha önce ne mükemmel nefes alıyormuşum şimdi anladım.çünkü iki burun deliğimdede sanki bir tıpa var nefesimi içime çekemiyorum..ses tonum değişti genizden konuşuyorum ve herkese gribim yalanı uydurmaktan bıktım..Barış beyle telefonda konuştum bu cmrtsi kontrole gidicem,olmaması gerekir ama bir bakalım dedi..
arkadaşım hafta sonu Barış beyle yüzyüze görüşmüş ve benim durumumuda sormuş,bi yerde bi tıkanıklık olabilirmiş,ve ikinci bir ameliyat olurmu diye sorduğunda bi görelim demiş..ya kızlar deliricem ne demek ya ikinci ameliyat bunu düşünmek bile istemiyorum..ben neler yaşadım ameliyattan çıkınca aynı şeyleri tekrar yaşayamam ve narkoz riskine tekrar girmek istemiyorum..
cumartesi olsun bakalım panik yapmak istemiyorum ama çok endişeliyim..
evet görüntü güzel ama nefes alamayınca görüntününde bir önemi kalmıyor..
duffy seninde durumuna üzüldüm canım,dilemin dediği gibi benimde kaviste pütürlük var elle dokununca ama dışarıdan belli olan birşey değil..senin anlatmaya çalıştığında bu değil sanıyorum,görünen başka bi yerde çıkıntı olmalı..
ayrıca bi arkadaş sormuş,ameliyat sonrası bi problem olursa ameliyat için para ödüyormuyuz diye..canım bunu ben acaba mı diye bile kendime sormuyorum..doktor hatası hastayı ilgilendirmez,yasal hakkını ararsın..ben şimdi bunları düşünmek bile istemiyorum ama kızgınım umarım boşa vesvese yapıyorumdur..
Dilemgiz'in dediği gibi, burnu sarkık olan herkes az da olsa yaşıyordur bunu.
Şimdi komik olacak ama, anla diye yazayım dedim :) Ben eskiden dilimle çok rahat burnumun ucuna dokunabiliyordum, ameliyattan sonra hoş bir kalkıklık oldu, haliyle artık dilimi burnuma değdiremiyorum :roflol:
Karşıdan bakıldığında görünen burnumla dudağımın arasındaki mesafe de haliyle değişti ama kesinlikle kötü bir görüntü yok.. Kime ameliyat olacaksın bilmiyorum ama işinin ehli bir doktora kendini emanet ettikten sonra kötü bir sonuç yaşamazsın, rahat olsun için..a.s.
esincim umarım, bu nefes alamama durumu da geçici birşeydir,içini rahat tut lütfen umarım zamanla düzelir,iyi haberlerini bekliyoruz canımikikedilicim,gerçekten çok tatlı çok ilgilisin:)) dediğin gibi inşallah kolay çözülecek bir problemdir..
duffy canım bak sana birşey söyleyim..benim alçılar alındıktan sonra yaklaşık bir ay o kavis dediğimiz yerde hani ışıkta baktığın zaman bıçak kesiği gibi bir görüntü vardı..elimede küçük bi kemik geliyordu,nasıl panikledim anlatamam.. Barış beyi aradım tabi telefonda tarif edemedim gel bir görelim dedi,zaten 1. ay kontrolüme denk gelmişti..gördüğünde baktı ve güldü çok şaşırdım konuşmadı bile bu konu hakkında, ödem geçicek dedi..ve gerçektende geçti..şimdi sabah uyandığımda balon gibi şiş oluyor burnum ama hemen iniyor ve dahası benim alnımda hala ödem var..ilk zamanlar bu alnımdaki ödem çok fazla olduğu için ışıkta o kavis çok kötü duruyordu..ben yine o zamanlar ağlanmıştım olmadı törpüleyemedi bi daha ameliyat olucam diye:)) o elime gelen küçük kemikte hiç kalmadı...inşallah seninkide böyle birşeydir..
şu cafeterya meselesine gelince aklıma geldi:)) ameliyattan sonra akşam cafeye indim annemle,hala narkozun sersemliğiyle dolaşmaya çalışıyordum..benim burnumdaki o hortum gibi tampondan kan damlayamayınca şişti şiişti balon gibi patladı adamın yüzünegerçi suratına sıçramadı ama adam iğrenerek bakmıştı bana=) off ne geceydi ya..öpüyorum duffycim bende seni..
slm kizlar. ben bi kac gün önce yine yazmisdim, ama kimseden cevap alamadim. bidaha sansimi deneyim dedim.
benim burun ucunda sol tarafda kikirdak hafif belli oluyor disdan, yani isikta orasi sis duruyor, ama ödem sisligi degil hani sivri sinek sokar ya öyle bi sislik. ben belki ödem sisligidir diye gecer gecer dedim ama aradan 6 ay gecti hala ayni sekilde duruyor.burda almanyada kbb doktoruma gittim o kikirdak öyle gecmez dedi. baris beye maille gönderdim resimlerimi ama resimlerde anlasilmiyor. arada bi agrimda oluyor orda. yardimci olursaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?