Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

ayseallcum ; hiç sıkma canını..Barış Bey maillere geç cevap veriyor ama mutlaka veriyor.Bana da yirminci günde falan yazmıştı, üstelik bir sonraki mailime cevap yazamadan benim randevu günüm gelmişti de yüz yüze gidip görüşmüştük..Çok yoğun çalışıyor , o yüzden gecikebiliyor böyle. Ama istersen bir kez daha yolla aynı maili. Belki gözünden kaçmıştır, bir ihtimal arkalara düşmüştür de görememiştir falan..

Sormak istediğin bir şey varsa, telefon açıp da sor dicem ama şimdi yurtdışındasın rahat konuşamazsın belki. İstersen özelden bana mesaj at sormak istediklerini. Ben arayıp sorarım hepsini , sonra da sana mesaj atar anlatırım ?

Karar verdikten sonra beklemek zor ama sabıııır sabırrr.... Bu ameliyatın özü nedir deseler sabırmış derim ben..
Güzel olacak her şey :) Azcık daha sık dişini..

Sabahları ben de daha şiş uyanıyor gibiyim ama eşim hiç farketmiyor, sana öyle geliyor diyor. Psikolojik mi diye düşünmeye başlamıştım.. Ama burda da birkaç arkadaşın daha böyle yazdığını okumuştum, hepimiz de uyduruyor değiliz yani, sabahları bir fark oluyor cidden demek..
Dediğin gibi bu ameliyatın sonrası sancılı. Beklemekten başka yapacak şey yok.. Haftalar ilerledikçe incelecek, oturacak, güzelleşecek burunlarımız..

Gerçi ben şu anki halimden de çok memnunum Daha bir ayım bile dolmadı ama gözle görülür derecede şişlerimin azaldığını farkediyorum. İlk günlerde çekilen resimlerde burnum boru gibi dümdüz inerken, şimdi hatları çok daha belli oluyor..İnanıyorum ki zaman ilerledikçe daha da iyi olacak.
Bu arada burun deliklerimdeki orantısızlık da düzeldi. Kafasına takan, benim gibi "bunlar böyle birbirinden farklı kalacaklar, hiç düzelmeyecekler" diye vesvese yapan biri şu yazdıklarımı okursa rahatlasın diye söylüyorum :)
Sol burun deliğim sağdakinin üçte biri küçüklüğündeydi :) Biri sağa, diğeri yukarı çekiyordu :) Ama üçüncü haftanın sonunda eşitlendiler diyebilirim..

Birinci ay kontrolüm de pazartesi sabahı.
"Şunu sor" dediğiniz bir şey var mı kızlar ?? Benim aklımda birkaç şey var ama ayrıca öğrenmem gereken bir şey var mı Barış Bey'den ?

Ayrıca bu 1 ay- 3 ay- 6 ay - 12 ay kontrolleri için muayene ücreti ödüyor muyuz ??

Iki kedili deli kontrollerin hepsi ameliyat masrafin icinde. ben gidemiyorum o baska, yurtdisinda oldugum icin.

canım ben barış beye mail yolladım bu sorunumla ilgili,daha cevap gelmedi
şu aralar sınavlarım var bende gelicektim ama gelemiyorum çok yoğun olduğu için
barış beye bu benim sorunumu kısaca sorar mısın rica etsem ?
burnumun ortasında kemik gibi bir şey belirdi,elimlede belli oluyor karşıdan bakıncada belli oluyor.be nedir ? bunu merak ediyorum
bunu barış beye sorarsan gittiğinde görüşmeye çok memnun kalıcam yerimseniben

ameliyat olan kızlara bi sorum var.çok kısa ve net

Burun ve dudak arası mesafeniz değişti mi kızlar :uhm:

sırf bu yüzden ameliyat olamıyorum yaa :uhm:

Burun ucu aşağı doğru olan herkeste değişir canım.Benimki çok hafif aşağı doğruydu e tabi barış bey çok doğal bir kalkıklık da verdi ve o mesafe değişti ama bu istenmeyen ya da çirkin duran bir sonuç değil.Tabi ki doktorun elinin ayarı yoksa çok komik olabiliyor ama bu konuda sorun yaşayacağını sanmıyorum canım.kaydirigubbakcemile5

duffy tabii ki sorarım, ne demek.
Hatta eğer dışardan bakıldığında bariz olarak fark edilen bir çıkıntı varsa, istersen özelden mailimi vereyim sana, bana burnunun resmini yolla, fotoğraf kağıdına basıp Barış Bey'e götürüp gösterebilirim de.

selam kızlar uzun zamandır yazamadım yoğun olduğum için..
ikikedili,ben deviasyon ameliyatı oldum..ama ben daha önce ne mükemmel nefes alıyormuşum şimdi anladım.çünkü iki burun deliğimdede sanki bir tıpa var nefesimi içime çekemiyorum..ses tonum değişti genizden konuşuyorum ve herkese gribim yalanı uydurmaktan bıktım..Barış beyle telefonda konuştum bu cmrtsi kontrole gidicem,olmaması gerekir ama bir bakalım dedi..
arkadaşım hafta sonu Barış beyle yüzyüze görüşmüş ve benim durumumuda sormuş,bi yerde bi tıkanıklık olabilirmiş,ve ikinci bir ameliyat olurmu diye sorduğunda bi görelim demiş..ya kızlar deliricem ne demek ya ikinci ameliyat bunu düşünmek bile istemiyorum..ben neler yaşadım ameliyattan çıkınca aynı şeyleri tekrar yaşayamam ve narkoz riskine tekrar girmek istemiyorum..
cumartesi olsun bakalım panik yapmak istemiyorum ama çok endişeliyim..
evet görüntü güzel ama nefes alamayınca görüntününde bir önemi kalmıyor..
duffy seninde durumuna üzüldüm canım,dilemin dediği gibi benimde kaviste pütürlük var elle dokununca ama dışarıdan belli olan birşey değil..senin anlatmaya çalıştığında bu değil sanıyorum,görünen başka bi yerde çıkıntı olmalı..
ayrıca bi arkadaş sormuş,ameliyat sonrası bi problem olursa ameliyat için para ödüyormuyuz diye..canım bunu ben acaba mı diye bile kendime sormuyorum..doktor hatası hastayı ilgilendirmez,yasal hakkını ararsın..ben şimdi bunları düşünmek bile istemiyorum ama kızgınım umarım boşa vesvese yapıyorumdur..

Dilemgiz'in dediği gibi, burnu sarkık olan herkes az da olsa yaşıyordur bunu.

Şimdi komik olacak ama, anla diye yazayım dedim :) Ben eskiden dilimle çok rahat burnumun ucuna dokunabiliyordum, ameliyattan sonra hoş bir kalkıklık oldu, haliyle artık dilimi burnuma değdiremiyorum :roflol:
Karşıdan bakıldığında görünen burnumla dudağımın arasındaki mesafe de haliyle değişti ama kesinlikle kötü bir görüntü yok.. Kime ameliyat olacaksın bilmiyorum ama işinin ehli bir doktora kendini emanet ettikten sonra kötü bir sonuç yaşamazsın, rahat olsun için..a.s.

esincim çok şaşırdım, çok da üzüldüm
Neden böyle bir şey oldu acaba...Canını sıkma dicem ama çok saçma olacak. Rahat nefes almak, görsel güzellikten çok daha mühim bir konu.. Yani bak "burnum çok güzel" diyorsun ama rahat nefes alamadıktan, sefasını süremedikten sonra neye yarar ? Ama çok kötü şeyler de düşünme, öyle ya da böyle çözülecektir bu sorun..
Cumartesi kontrole gidecek olmana çok sevindim. Bakalım ne diyecek Barış Bey..Tıkanıklığın sebebi neymiş, ne yapılabilirmiş...

Bu arada inşallah hiiiiiiççç gerek olmaz ama için az da olsa rahatlasın diye söyleyeyim dedim ; düzeltme ameliyatları çok daha kolay oluyormuş. Lokal anestezi altında yapılıyormuş ve kısacık sürüyormuş. Hani en kötü ihtimalle -Allah korusun- böyle bir şey olursa için rahat olsun, ilk ameliyatın gibi sancılı bir süreç yaşamayacaksın.

Ücret meselesinde de, bildiğim kadarıyla düzeltme ameliyatlarında Barış Bey ücret almıyor ama tahliller, kullanılan malzemeler, bilmemneler için hastaneye para ödeniyor..
Ama inşallah iş hiç oraya gelmez.

Gerçekten çok üzüldüm canım.. Geçmiş olsun..
En iyisini umarak olduk bu ameliyatları, böyle aksaklıklar çok can sıkıcı.. İnşallah ikinci bir operasyona gerek olmadan çözülebilecek bir sorundur da iyi haberlerini alırız.

a.s.

Çok teşekkür ederim dilemgizcim a.s.
ben aralıkta barış beyle görüşmeye gitmiştim , ama hala "ya çirkin olursam" korkusunu yenemedim
burnum aşırı çirkin olsa hiç düşünmicem
ama ne dokundurtulmayacak kadar güzel bir burnum , ne de inanılmaz kötü görünen bir burnum var

arada kaldım, kaç aydır düşünüyorum :çok üzgünüm:

teşekkür ederim canım fisfisfis
ben bu ameliyatı olursam sadece Barış beye olurum
görüşmeye de gitmiştim ama dediğim gibi , yaklaşık 6 aydır bir türlü karar veremedim
çirkin olma korkusu var bende :1no2:

iki kedili deli

canım sen çok iyi birisin çok ısındım sana burdan sana kokulu öpücükler gönderiyorum :))
fotoğraftan belli olmuyor ama ışıkta görünüyor ve önden bıçak kesiği gibi ,çirkin bir görüntü aslında.
allahıma şükrediyorum ki yandan bir bozukluk çıkıntı yok , o zaman kafayı yerdim heralde.
elime çıkıntı geliyor sadece bu nedir bunu merak ediyorum,olmaması gereken yerde fazladan bir kemik gibi duruyor.bunu merak ediyorum canım ,eğer önemli birşey derse tabi bakmadan anlayamaz ama eğer önemli bişey derse doktor artık hemen gelmek zorunda kalırım,yoksa hazirana kadar gelemiyorum normalde.çok teşekkür ederim canım benimm..

esincim

çok üzüldüm,sende benden 2 gün sonra olmuştun ameliyatını,ben seni ziyaret etmeyi bile düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim ,çok korkunç görünüyordum,hatta o şekilde kafeye inmiştim yaratık görmüş gibi bakıyorlardı:) umarım o nefes problemini bir an önce çözer barış bey.valla bende bunalıyorum kızgınım aslında , ama şimdilik kendimi sakin tutmaya çalışıyorum.barış beye hala güveniyorum.bunları düzeltir diye umut ediyorum.seni öpüyorum çok..

Merhaba Kızlar;

1. 1
Nefes problemi için kendinize biraz daha dikkat edin,rüzgar,soğuk..vs bir süre daha dikkatli olmamız lazım.Ama ileri derece ağızdan nefes alacak kadarsa Barış Beye vakit geçirmeden gidin lütfen.

Burnumla aynı anda diş hekimi ile görüşmüştüm,ameliyat sonrası baktıkki fazlaca görünen diş etlerim artık eskisi kadar görünmüyor diş hekimimde şaşırdı kaldı,meğer üst dudağı ve üst mesafeyi aşağı salmış Barış Bey.(farkında olmadan olmuş :) )

Burnuma elliyorum ortadan uç kısma gelmeden boşluk gibi birşey oluyor,hemen sonra uç kıkırdak bölümü oluyor.Bende buna takılmıştım halada sizleri okudukça elliyorum,Barış Bey normal şekli bu dedi,bende çöker diye çok korkuyordum.

Türkiyedeki Kızlar email,telefon vs. ile oyalanmayın hemen gidin görüşün Barış Bey ile.
Yurtdışındakiler web cam ile Barış Beye ulaşın eminim özel adresinide vericektir Barış Bey.
Sizin için yapabileceğim birey olursa lütfen banada yazın,Barış Bey ilede irtibata geçerim.

Çok güzel haberlerinizi bekliyıorum,

ikikedilicim,gerçekten çok tatlı çok ilgilisin:)) dediğin gibi inşallah kolay çözülecek bir problemdir..
duffy canım bak sana birşey söyleyim..benim alçılar alındıktan sonra yaklaşık bir ay o kavis dediğimiz yerde hani ışıkta baktığın zaman bıçak kesiği gibi bir görüntü vardı..elimede küçük bi kemik geliyordu,nasıl panikledim anlatamam.. Barış beyi aradım tabi telefonda tarif edemedim gel bir görelim dedi,zaten 1. ay kontrolüme denk gelmişti..gördüğünde baktı ve güldü çok şaşırdım konuşmadı bile bu konu hakkında, ödem geçicek dedi..ve gerçektende geçti..şimdi sabah uyandığımda balon gibi şiş oluyor burnum ama hemen iniyor ve dahası benim alnımda hala ödem var..ilk zamanlar bu alnımdaki ödem çok fazla olduğu için ışıkta o kavis çok kötü duruyordu..ben yine o zamanlar ağlanmıştım olmadı törpüleyemedi bi daha ameliyat olucam diye:)) o elime gelen küçük kemikte hiç kalmadı...inşallah seninkide böyle birşeydir..
şu cafeterya meselesine gelince aklıma geldi:)) ameliyattan sonra akşam cafeye indim annemle,hala narkozun sersemliğiyle dolaşmaya çalışıyordum..benim burnumdaki o hortum gibi tampondan kan damlayamayınca şişti şiişti balon gibi patladı adamın yüzüne gerçi suratına sıçramadı ama adam iğrenerek bakmıştı bana=) off ne geceydi ya..öpüyorum duffycim bende seni..

esincim umarım, bu nefes alamama durumu da geçici birşeydir,içini rahat tut lütfen umarım zamanla düzelir,iyi haberlerini bekliyoruz canım

esincim eheh çok güldüm tampon şişmiş patlamış falan :))
o dediğim şey umarım ödemdir kemik falan değildir,ama bu sonradan 2 ay sonra çıktı neyse ilerleyen günlere bakıcam,duruma göre gerekirse giderim canım

slm kizlar. ben bi kac gün önce yine yazmisdim, ama kimseden cevap alamadim. bidaha sansimi deneyim dedim.
benim burun ucunda sol tarafda kikirdak hafif belli oluyor disdan, yani isikta orasi sis duruyor, ama ödem sisligi degil hani sivri sinek sokar ya öyle bi sislik. ben belki ödem sisligidir diye gecer gecer dedim ama aradan 6 ay gecti hala ayni sekilde duruyor.burda almanyada kbb doktoruma gittim o kikirdak öyle gecmez dedi. baris beye maille gönderdim resimlerimi ama resimlerde anlasilmiyor. arada bi agrimda oluyor orda. yardimci olursaniz sevinirim.

selam cnm, ben henüz ameliyat olmadım ama basettiğin şişlik sivrisinek ısırığı kadar küçükse, TR ye döndüğünde Barış bey lokal anestezi ile halleder gibi geldi bana düşününce. Bunun bir sorun yaratacağını sanmıyorum, moralini bozma :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…