Barış Bey'in e mail adresini internetten buldum memorialdan. Kendi durumumdan bahsetmek istedim ve ancak gelecek kış Türkiyede olacağımı anlatıp bir iki sorumu ilettim. Ama bir cevap alamadım. Biliyorum çok meşgul bir doktor, acaba en iyi iletişim yolu nedir arkadaşlar paylaşırsanız çoook sevinirim.:a015: Diğer bir sorum, aranızda Barış bey'e liposuction yaptıran var mı? Ah ameliyata karar verip te beklemek çok zor iş......
ayseallcum ; hiç sıkma canını..Barış Bey maillere geç cevap veriyor ama mutlaka veriyor.Bana da yirminci günde falan yazmıştı, üstelik bir sonraki mailime cevap yazamadan benim randevu günüm gelmişti de yüz yüze gidip görüşmüştük..Çok yoğun çalışıyor , o yüzden gecikebiliyor böyle. Ama istersen bir kez daha yolla aynı maili. Belki gözünden kaçmıştır, bir ihtimal arkalara düşmüştür de görememiştir falan..
Sormak istediğin bir şey varsa, telefon açıp da sor dicem ama şimdi yurtdışındasın rahat konuşamazsın belki. İstersen özelden bana mesaj at sormak istediklerini. Ben arayıp sorarım hepsini , sonra da sana mesaj atar anlatırım ?
Karar verdikten sonra beklemek zor ama sabıııır sabırrr.... Bu ameliyatın özü nedir deseler sabırmış derim ben..
Güzel olacak her şey :) Azcık daha sık dişini..