sevgili arkadaşım.haddim değil ama sadece düşüncemi yazmak istedim.nişanlım bile bilsin istemiyorum diyorsun ama oluşabilecek bir aksilikği nasıl açıklamayı düşünüyorsun .yada diyelim 10 sene sonra bir sebepten dolayı protezlerinin değişmesi gerekti.ozaman koltuk altından yapılacak bir operasyona nasıl müdahale edilecek.bildiğim kadarıyla nebil bey tuzlu su içeren proetzleri kullanıyorben olsam bunu tercih etmezdim.bunlarla sorun yaşama riskin daha fazla bence.barış beyden herkes memnun.benimde kafamdaki doktorlardan biri ama kas zarı anladığım kadarıyla çok yaygın bir teknik değil.ileride bu zar olurda protez yüzünden yıpranırsa yırtılırsa falan sonuç ne olur acaba.bunları yeterince araştır.mia ve birkaç kişi daha vardı barış beye ameliyat olan.ama onlarda uzunca süredir yoklar forumda.seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayız inan ...ama ben şuna inanıyorum allah nasıl nasip ederse öyle oluyor birazda oluruna bırakmak lazım.bizi hangisi iyi diye araştırırken millet şakır şakır yaptırıyor valla..hepside memnun ..inşallah seninde gönlünce olsun sevgiler
Barış Çakır'a meme büyütme ameliyatı olan hiç kimse yok mu arkadaşlar:çok üzgünüm: Doktor seçiminde kararsız kaldım..Düne kadar kaszarı altına protez koyduğu için(bu özellik kas altı ve kas üstü yöntemlerinin her ikisinin de avantajlarını taşıyormuş çünkü) hep Barış Beyi düşünüyordum ama dün Nebil Bey'le ilgili yazılanları okudum ve iki doktorun arasında kaldım.. Nebil Bey kas altına yuvarlak protez koyuyormuş genellikle ve koltuk altından kesiyor..çok kısa bir zaman sonra hiiç iz kalmıycak bu çok güzel bişi(çünkü nişanlıma bile söylemiyorum ben ameliyat olmayı düşündüğümü) Barış Bey'in yaptığı ameliyatta ise protez kas zarı arasına konduğu için ağrı sızı olmiycak ve doğal durucakmış.Bir de şunu düşündüm.. Nebil Bey'e ameliyat olan arkadaşlar damla protezin kas altında ezileceğini ve daha küçük görünebileceğini söylüyorlar; damla protez kas üstüne konmalıymış.. Kafam çok karıştı,Barış Bey'in yaptığı meme büyütme ameliyatlarının sonuçlarını öğrenmek istiyorum ama sanırım kimse yok bu aralar burda:a Barış Bey'e meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar yardım lütfen!015:
Bu konuda haklısın,iilerki zamanlarda bi problem olursa kötü veya şaşırtıcı bi durum oluşabilir..bunu da düşündüm;ama nişanlım bunu bilmemeyi hakediyor:mymeka:.. Beni kızdırmaya bayıldığüı için bu durumu kullanarak da kızdrmaya çalışacaktır ve ben bu konuda çok hassasım,kötü bi niyeti olmayacağını biliyorum ama ufacık bir söz bile söylese çok fazla kırılablirim ona..sevgili arkadaşım.haddim değil ama sadece düşüncemi yazmak istedim.nişanlım bile bilsin istemiyorum diyorsun ama oluşabilecek bir aksilikği nasıl açıklamayı düşünüyorsun
Bu konuda haklısın,iilerki zamanlarda bi problem olursa kötü veya şaşırtıcı bi durum oluşabilir..bunu da düşündüm;ama nişanlım bunu bilmemeyi hakediyor:mymeka:.. Beni kızdırmaya bayıldığüı için bu durumu kullanarak da kızdrmaya çalışacaktır ve ben bu konuda çok hassasım,kötü bi niyeti olmayacağını biliyorum ama ufacık bir söz bile söylese çok fazla kırılablirim ona..
Birde sanırım üzerimde bnm olmayan yapay bir göğsü taşıdığım için,bilinmesi durumunda kendimi daha eksik hissedebilirmişim gibi geliyor.. Şuanda eksiğim..ve bu eksikliği herşekilde saklamaya çalışıyorum.Bilinmesine karşı tepkili omamın sebebi bu ..
öncelikle herkese merhabalar yeni uye oldum bende burun estetigi olmak istiyorum yurt disinda yasiyorum ve baris çakir hakinda bilgilenmek istiyorum ozelikle fiyat konusunda. 4,000 ytl maktu fiyati mi? gorusme için doktorumuz ucret aliyomu? gorusme ameliyat falan bunlar kaç gunde tamamlaniyo? memorial hastanesi tam olarak nerde? simdi bana aptal diyeceksinizama ben turkiyede yasamiyorum ve orayi biraz zor çikartirim gibi geliyo bana kusuruma bakmayin baris çakirin sayfasini inceledim adresi okmeydaninda oldugunu gordum fakat haritada bulamadim bana adresi net ve ayrintili bi sekilde verirseniz sevinirim ve butun sorularimi cevaplarsaniz çok memnun olurum çunku inanin benim için çok onemli bir konu hayatimda bi sefer estetik olacam ve basarili olmasini arzu ediyorum ve o kadar arastirdim Dr. baris çakir çok ilgimi çekti insallah mucize bi burun yaratir :)
duygularını okadar içten anlatmışsın ki sanki mesajın benim ağzımdan yazılmış.eşime bu sorunumu anlatabilmem 4 yılımı aldı o zaten farkındaydı sonuçta kör değil ama ben gururumu bir kenara bırakamadım birtürlü.bu eksiklik duygusu genç kızlığımdan beri beni bitirdi inan.seni anlıyorum arkadaşım umarım sen biran önce çözümlersin ve mutlu olursun.benim için çok zor görünüyor..birde tabiki hayat senin nasıl istersen öyle davranabilirsin kimseye hesap vermek zorunda değilsin.umarım mesajlarımı yanlış anlamamışsındır.sadece aynı derdi paylaşan insanlarla dertleşmek hoşuma gidiyor...böyle konular kolay kolay kimseyle paylaşılamıyor.bazen aile ile bile..sevgiler
ahsenyaren randevuyu alırken görüşme olarak al,muayene olarak alırsan mecburen ucret almak zorundalar hastaneler ben ödeme yapmadım ama.ayın 9 unda bı aksılık olmazsa ameliyatımı olucam Allahın ıznıyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?