Calma canım ya senin solunum problemin var mıydı? Düzeldi mi? Yardımcı olursan çook sevinirim
Canım en ünlü 3 plastik cerrahın isimleri neler,merak ediyorum..
canım bende deviasyon vardı ama ben nefesimde bir problem olmadığını sanıyordum, ameliyattan sonra anladım ki aslında ameliyattan önce nefes problemim varmış,şimdi şiş olmasına rağmen eskisinden daha iyi nefes alıyorum.
bugün görüştüm barışbeyle çok ii bir dr.fiyatları uygun..yapılacak işleme göre değişiyo ama abartılı diil..memoryıl hastanesinde yapıyo..ve doğal çalışıyo..tel var bende..bi görüş istersen..ama birde tuğrul turan var.. onunda muaynehanesi memorylda..kendine özgü bir meme küçültme tekniği gelişirmiş..inanılmaz güzel gögüsler yapıyo..bir saate yakın anlatıyo zaten..ve çok az iz kalıyo..göğüste hiçbir deformasyon yapmıyo..diğer doktorlardan biraz pahallı yapıyo ama ddiil türkiyede dünyada bile onun bulduğu teknikle yapan yok..ben yurtdışında yapılan göğüs ameliyatlarınıda izledim.hemen hemen aynı..ama bu tuğrul bey çok farklı..göğüsleri hem muhteşem küçültüm dikleştiriyo hemde çok az iz kalıyo..muaynehanesine gidiğp resimleri görmeniz lazım
Calma tekrar geçmiş olsun. Bende ameliyat olucam inş. ama doktor konusunda çok kararsızım. Şuan için düşüncem Fatih Dağdelen ama buradan okuduklarım ile Barış Bey'i de düşünüyorum. Ameliyatın sana maliyeti ne kadar oldu. Ben öğrenciyim ve bu konu benim için önem taşıyor. Şimdiden Teşekkürler... Geçmiş olsun tekrar ve darısı başıma...
barış çakır Ameliyatı Ne Kadar Yapıyor Bilginiz Var Mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?