selam denis0207<sen anladigim kadariyla dr baris beye amaliyat oldun,bende kasim ayi gibi olmayi dusunuyorum insallah,senin yazini okuyunca icime bir su serpildi sanirim,merak ettigim amaliyattan sonra ilk gun ve 2.3.gunler cok agri oluyormu?agri kesiciler veriyormu dr ewe?burnunun seklinden memnunmusun,gercekten cizimdeki gibi oldumu?yardimlarin ve ilgin icin simdiden cok tesekkur ederim.[/QUOT
evet benim ameliyatımı dr.barış çakır yaptı, yazdıklarımın seni rahatlatmış olmasına sevindim, ama inanın durum bundan ibaret bende ameliyat olmadan önce burada ve diğer başka forumlarda ne yazılar ne yorumlar okudum ama hepsi boş herşey sensin, sen nasıl hissedersen ve yaklaşırsan öyle yani. ama işte herkesin ağrı eşiği farklıdır ben mesela doğumdan öyle korkuyorumki 4 yıllık evliyim hala cesaret edemiyorum ama doğum yapmış bir arkadaşımda burun ameliyatı olmayı düşünüyor ama oda buna cesaret edemiyor çok enteresan yani. ama şunu çok rahat söyleyebilirim asla korktuğun gibi olmayacak inanki, ilk 2-3 gün biraz sıkıntılı ama ağrı değil kastettiğim hareketlerin kısıtlanıyo, ne biliyim öyle rahat rahat yemek yiyemiyosun diş fırçalıyamıyosun, öne eğilemiyosun, gece yatarken çok önemli sırtüstü ve başın yukarıda yatmak durumundasın bi müddet hani bu tür durumlar sıkıntı dediğim, onun haricinde öyle ağrılar sancılar yok zaten ağrı kesici hap veriyor doktor, benim 11 ay oluyo ve inan şuan aklımda hiç bir sızı yok. o şişlikler morluklar falanda 2 haftada önemli bi ölçüde gidiyor, yani 1 ay sonra sokağa çıktığında seni yakından tanımayan hiç kimse ameliyat olduğunu anlayamaz, eminim ameliyat olduktan ve aradan birkaç gün geçtikten sonra daha iyi anlayacaksınız beni yerimseniben burnumun yeni halinden çok memnunum çizimdekine çok yakın ama ben o çizime bağlı kalmıyorum aynaya bakıp değerlendirirken, baktığımda bi bütün görüyorum beni yansıtıyor ve inanın okadar benimsedimki, ameliyat olduğumu unutuyorum çoğu zaman