• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

canım barıs beyı cebınden ara ve görüşmeyi gerçekden istediğini söyle bende bısuru doktorla gorusdum hatta bırınden ameliya gunu aldım ve sonra ıptal ettım.kafamız cok karısık hepımızın cok normal korkuyoruz çunki sonuçtan.barış beye acıl gorusmek ıstedıgımı soyledım ben cıkın gelın dedı ozaman eminim yardımcı olur yalnız emaillerıne her zaman cevap veremiyo anladığım kadarıyla,sen ara ve gerçekden kendısıyle gorusmenın senın ıcın önemli oldugunu anlat,teli yoksa ben veririm sana canım

3 eylüle randevu aldım canım.
bakalım ne olacak. senden 3 gün sonra da ben ameliyat olcam kısmetse
hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde
ben yakup avşar la barış çakır arasında kaldım.

ben yakup avsarla gorusmedım canım bılmıyorum daha fazlada gezip kendimi uzmek ıstemıyorum :))hadı bakalım guzel olcaz ınsallah canım ya

arkadaşlar barış beye ameliyat olanlar arkadaslar yorumlarını yazsalarda birazcık içimiz rahatlasa,korkumuz geçse olmazmıki:)

ben çok araştırma yaptım vee barış beyin bu konuda en iyisi olduğuna kanaat getirdim.bir tane kötü yorum yok hakkında...

Kızlaar benim ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti ve hala memnunum burnumdan.Çok doğal oldu kimseye söylemiyorum estetik olduğumukaydirigubbakcemile3
Foto istiyosunuz biliyorum ama malesef foto koyamıyorum.Ama eminim görüşmeye gittiğinizde barış bey benim burnumu da gösteriyordur çünkü kendisi de çok beğendi:utangac:

calma sana birşey sormak istiyorum. bir ay sonra yüzümde ne kadar şişlik kalır?
morluk falan kalmaz diye düşünüyorum da.
barış beyin ameliyatlarına hep aynı anestezist mi giriyor acaba? iyi midir işinde? ben ilk kez ameliyat olcam da. ameliyat sürecini anlatsana biraz. tahlilleri ne zaman yapıyorlar. ameliyattan sonra kalmış mıydın sen hastanede

çok soru sordum biliyorum ama cevaplarsan sevinirim.

selam livali ve ahseyaren,bende kasim ayi gibi baris beyle gorusmeye yurt dsindan gelicem,cok arastirdim ve burun estetigi konusunda onun en iyisi olduguna karar verdim,burun ve gogus estetigi olucam insallah,sizden bana biraz yardimci olmanizi istiyorum,lutfen bana yazin,memnunmusunuz?agriniz cok oldumu,sislikleriniz morluklariniz cok oldumu yaklasik kac gunde gecti?burnununuzun sekli bilgissayar calismasi gibi oldumu?simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ederim...saygilar....a.s.

biz henüz ameliyat olmadık canım
livali 9 unda bende 12 sinde olcam inşallah hayırlısıyla
umarım ikimizin ameliyatları da çok iyi geçer de bizde burdan sana tecrübelerimizi yazarız.

ahsenyaren selam, senin burnundaki sorunun nedir canım?barış çakır ın çizimini beğenmişsin sanırım ben pek beğenmemiştim :)

arkadaşlar barış beye ameliyat olanlar arkadaslar yorumlarını yazsalarda birazcık içimiz rahatlasa,korkumuz geçse olmazmıki:)

selam arkadaşım, içinizi rahat tutun, ben yaklaşık 1 yıl önce ameliyat oldum korkulacak hiç bişey yok sadece ameliyat sonrası 2-3 gün biraz yorucu ve sıkıntılı okadar, ama benim migren ataklarım kadar fena değil onuda söyliyeyim :-) hastane, hastane personeli, doktor herşey süper tek bi sıkıntı dahi yaşamayacağınızı düşünüyorum birde pozitif olun sıkmayın kendinizi :-) ameliyattan 2 saat kadar önce gidip odanıza yerleşiyorsunuz, doktorla arada bi sohbet ediyorsunuz inanılmaz rahatlatıyo insanı çokta güleryüzlü bi insan kendisi, sonra hemşire geliyo kan alıyo tahliller için , sonra hemşire kızlar ameliyat cicilerinizi getiriyor giyinmeniz için, ondan sonra doktor gelip yüzünüze siyah bi kalemle çizikler yapıyo ama dik ve düz durun o esnada. sonraaa cesaretlendirecek bi ilaç püskürtüyorlar ağzına şöyle çakır keyif oluyosun 15-20 dk sonrada sedye ile odanızdam ameliyethaneye doğru yola çıkıyorsunuz , ameliyat masasına alınıyorsunuz herkes son derece kibar ve güler yüzlü ayrıcada sizinle sürekli sohbet halindeler sonra ben doktorla konuşurken ne oldu nasıl oldu anlamadım genel anestezi uygulanmış, çünkü damar yoluyla olsa zerre acı yok solunum yoluyla ağızdan olsa ben öyle bişey görmedim , neyse sedyede başımda ve elimi tutan dahil 2-3 hemşire uyandırdılar beni, tuhaf bişey ya sanki 2 gün uyumuşsun ve uykudan uyanmışsın gibi. yani öyle korkulacak bişey değil, enazından olacağınız hastane ve doktordan emin olabilirsiniz. şimdiden geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve sonunda benim gibi iyiki olmuşum dersiniz a.s.

canım ya cok rahatlattın benı yapılan cızımlerde kendımı begenmıyorum ve cırkın olmakdan herkes gıbı bende cok korkuyorum umarım hersey yolunda gıder barış bey ınanılmaz samımı ve guleryuzlu artık hayırlısı salıya dualarınızı esırgemeyın benden olurmu:D

selam denis0207<sen anladigim kadariyla dr baris beye amaliyat oldun,bende kasim ayi gibi olmayi dusunuyorum insallah,senin yazini okuyunca icime bir su serpildi sanirim,merak ettigim amaliyattan sonra ilk gun ve 2.3.gunler cok agri oluyormu?agri kesiciler veriyormu dr ewe?burnunun seklinden memnunmusun,gercekten cizimdeki gibi oldumu?yardimlarin ve ilgin icin simdiden cok tesekkur ederim.

selam arkadaşım, içinizi rahat tutun, ben yaklaşık 1 yıl önce ameliyat oldum korkulacak hiç bişey yok sadece ameliyat sonrası 2-3 gün biraz yorucu ve sıkıntılı okadar, ama benim migren ataklarım kadar fena değil onuda söyliyeyim :-) hastane, hastane personeli, doktor herşey süper tek bi sıkıntı dahi yaşamayacağınızı düşünüyorum birde pozitif olun sıkmayın kendinizi :-) ameliyattan 2 saat kadar önce gidip odanıza yerleşiyorsunuz, doktorla arada bi sohbet ediyorsunuz inanılmaz rahatlatıyo insanı çokta güleryüzlü bi insan kendisi, sonra hemşire geliyo kan alıyo tahliller için , sonra hemşire kızlar ameliyat cicilerinizi getiriyor giyinmeniz için, ondan sonra doktor gelip yüzünüze siyah bi kalemle çizikler yapıyo ama dik ve düz durun o esnada. sonraaa cesaretlendirecek bi ilaç püskürtüyorlar ağzına şöyle çakır keyif oluyosun 15-20 dk sonrada sedye ile odanızdam ameliyethaneye doğru yola çıkıyorsunuz , ameliyat masasına alınıyorsunuz herkes son derece kibar ve güler yüzlü ayrıcada sizinle sürekli sohbet halindeler sonra ben doktorla konuşurken ne oldu nasıl oldu anlamadım genel anestezi uygulanmış, çünkü damar yoluyla olsa zerre acı yok solunum yoluyla ağızdan olsa ben öyle bişey görmedim , neyse sedyede başımda ve elimi tutan dahil 2-3 hemşire uyandırdılar beni, tuhaf bişey ya sanki 2 gün uyumuşsun ve uykudan uyanmışsın gibi. yani öyle korkulacak bişey değil, enazından olacağınız hastane ve doktordan emin olabilirsiniz. şimdiden geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve sonunda benim gibi iyiki olmuşum dersiniz a.s.

ne güzel anlatmışsınız:1rolleyes:şuan kolumdan tutup ameliyathaneye soksalar korkmam valla:CüvCüv:
ben de barış çakırla bir doktor arasında kaldım kasım gibi düşünüyorum ameliyat..
barış çakıra ameliyat olanlar burun resimlerinizi ekleyebilirseniz çok seviniriz:ecrin_bebek:

gercekden cok guzel anlatmıssın bende salı gunu aynen yaşıcam bunları,ama cırkın olmakdan okadar korkuyorum nasıl bır korkudur bu anlatılmaz yaşanır dıyorum artık:)

ahsenyaren selam, senin burnundaki sorunun nedir canım?barış çakır ın çizimini beğenmişsin sanırım ben pek beğenmemiştim :)

ebru merhaba
benim burnumdaki sorunum tamamen estetik. büyük ve sarkık bir burnum var.
çizimi beğendiğimi söylemedim hiç sanırım. çünkü beğenmedim.
ama konuştuk falan işte.
inşallah güzel olurhihoyyytkaydirigubbakcemile3

yarın buyuk gun canım ya neyapmalı nasıl hazırlanmalı bılmıyorum,bu arada barıs bey ameliyattan once cılt bakımı yapdrımamı ıstedı bırazdan oraya gıdıcem ahsenyarencım:)herseyın hayırlısı olsun artık bu saatten sonra kaçamamda:D

yarın buyuk gun canım ya neyapmalı nasıl hazırlanmalı bılmıyorum,bu arada barıs bey ameliyattan once cılt bakımı yapdrımamı ıstedı bırazdan oraya gıdıcem ahsenyarencım:)herseyın hayırlısı olsun artık bu saatten sonra kaçamamda:D

Livali,ameliyatta bol şans sana.. inşaallah ameliyat sonucunda düşündüğünden ve beklediğinden çok daha güzel bir burna sahip olursun..
Barış Bey'in ameliyattan önce neden cilt bakımı yaptırmanı istediğini merak ettim..

selam denis0207<sen anladigim kadariyla dr baris beye amaliyat oldun,bende kasim ayi gibi olmayi dusunuyorum insallah,senin yazini okuyunca icime bir su serpildi sanirim,merak ettigim amaliyattan sonra ilk gun ve 2.3.gunler cok agri oluyormu?agri kesiciler veriyormu dr ewe?burnunun seklinden memnunmusun,gercekten cizimdeki gibi oldumu?yardimlarin ve ilgin icin simdiden cok tesekkur ederim.[/QUOT

evet benim ameliyatımı dr.barış çakır yaptı, yazdıklarımın seni rahatlatmış olmasına sevindim, ama inanın durum bundan ibaret bende ameliyat olmadan önce burada ve diğer başka forumlarda ne yazılar ne yorumlar okudum ama hepsi boş herşey sensin, sen nasıl hissedersen ve yaklaşırsan öyle yani. ama işte herkesin ağrı eşiği farklıdır ben mesela doğumdan öyle korkuyorumki 4 yıllık evliyim hala cesaret edemiyorum ama doğum yapmış bir arkadaşımda burun ameliyatı olmayı düşünüyor ama oda buna cesaret edemiyor çok enteresan yani. ama şunu çok rahat söyleyebilirim asla korktuğun gibi olmayacak inanki, ilk 2-3 gün biraz sıkıntılı ama ağrı değil kastettiğim hareketlerin kısıtlanıyo, ne biliyim öyle rahat rahat yemek yiyemiyosun diş fırçalıyamıyosun, öne eğilemiyosun, gece yatarken çok önemli sırtüstü ve başın yukarıda yatmak durumundasın bi müddet hani bu tür durumlar sıkıntı dediğim, onun haricinde öyle ağrılar sancılar yok zaten ağrı kesici hap veriyor doktor, benim 11 ay oluyo ve inan şuan aklımda hiç bir sızı yok. o şişlikler morluklar falanda 2 haftada önemli bi ölçüde gidiyor, yani 1 ay sonra sokağa çıktığında seni yakından tanımayan hiç kimse ameliyat olduğunu anlayamaz, eminim ameliyat olduktan ve aradan birkaç gün geçtikten sonra daha iyi anlayacaksınız beni yerimseniben burnumun yeni halinden çok memnunum çizimdekine çok yakın ama ben o çizime bağlı kalmıyorum aynaya bakıp değerlendirirken, baktığımda bi bütün görüyorum beni yansıtıyor ve inanın okadar benimsedimki, ameliyat olduğumu unutuyorum çoğu zaman :-)

Back