• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

merhaba calma sakıncası yoksa bende görmek istiyorum ameliyat sonrası resimlerini özelden sana mesaj attım tesk ederim simdiden :)

barış çakıra liposuction ameliyatı olan var mı arkadaşlar.herkes o kadar olumlu yorumlar yapmış ki gerçekten bu kadar başarılımı merak ettim.buradaki yorumlar genelde burun üzerine acaba her alanda aynı başarıya sahip mi?olan varsa ne kadara yaptırdığınıda merak ettim doğrusu

calma arkadsm suan nasilsin?

merhaba calma sakıncası yoksa bende görmek istiyorum ameliyat sonrası resimlerini özelden sana mesaj attım tesk ederim simdiden :)

Kızlaaar çok sık giremiyorum siteye eskisi gibi kusuruma bakmayın yeni gördüm mesajları.Çok memnunum burnumdan,hiçbir sorun yaşamıyorum şükürler olsun.Çok alıştım yani zaten gerçek burnum buymuş gibi hissediyorum unutuyorum ameliyat olduğumu.Çevremdekiler de aynı fikirdeler.Ben Barış Çakır'dan çok memnun kaldığımı söyleyebilirim,genç olması bir avantaj bence yenilikleri takip etmesi açısından, her açıdan mükemmel bir doktor bence.Güncel bir fotoğrafım şuanda yok ama çeker çekmez sizinle paylaşıcam.

28062008yi9.jpg
burnumu yaptıralı üç ay oldu.şu anki hali bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
sinemmm yandan çok başarılı gözüküyor burnun. Umarım hep memnun kalırsın. Ben daha önce burun ameliyatı olmuştum. Fakat aradan birkaç yıl geçince nefes alma sorunum başladı. Ucu da inik. Barış Çakır'la ilgili eleştiriler olumlu. Ameliyatı ne kadara yapmıştı. Bir de konuk evi de varmış galiba. Bilgi verirsen sevinirim.

Selam Gökçe 4000YTL'nin içinde bir gün kalma da dahil mi. Ayrıca Barış Çakır estetisyen ama solunum sorunlarına da hakim mi. Genelde ameliyata hem plastik Cerrahi hem de Kulak Burun Boğazcı girmeli derler ya. Şimdiden teşekkür ederim cevabına

evet dahil canim. jeanne dark baris cakira oldu ondada solunum sorunu vardi son zamanlarda göremyorm ama gayet memnundu..

mervecim selam canim şuan yeni üye olarak ilk mesajlarımdan birini de senin için yaziyorum evet cok zor bir durum ben de baska biseyler için arastiriyorum kardesinin durumu nasil halen bir girisim olmadiysa bu konuda sana iyi bir doktor önerebilirim cok super bir hekim yiginla fotoraf var

arkadaşlar ben barış çakırın sitesine girdim ancak önceden yapılan ameliatlatı göremedim bana bakmama yardımcı olursanız çok sevinirim..

arkadaşalr barış neye kepçe kulak estetiği yaptıran varmı sonucundan memnunmusunuz ben yaptırmayı düşünüyorum ama hiç bu konuda yorum okumadım lütfen yaptıran arkadaşalr yazsın düşüncelerini

seyma34 geçmiş olsun öncelikle.
bende ameliyat için barış beyi düşünüyorum. ama nedense barış beyin yeterince ilgili bir doktor olmadığını düşünüyorum. eylülde ameliyat olmak istediğimi o yüzden görüşmek istediğimi belirten bir mail attım. istediğim tarih için gün verildiğini belirten bir cevap yazmış bana. ameliyat olmak bu kadar basit birşey değil bence. görüşüp konuşmadan neden böyle birşey yaptı anlamadım.
sen neler düşünüyorsun. ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi nasıldı.
ben mi yanılıyorum acaba

arkadaşlar Barış Çakır'a revizyon olmayı dusunuyorum İstanbul dışındayım sizce ne kadar olur ameliyatın maliyeti? memorial da konaklamayla beraber?Barış Bey e İst. dışından ameliyat olan hastaları ilgilenirse sevinirim

Back