Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

qedi bence çok uzun sakın böle yaptırma canım biraz ucunu kısaltıp azıcık da kaldırabilir. kaldırmasa da kısalsın biraz bence. ayrıca hiç kavis yok. burnun çok kolya bir burun çünkü kemikli kıkırdaklı. böle bi burundan harika bi şey çıkar bunu unutma cnmm.bence tasarım gerçekten uzun olmuş

gedi bende şunu söyleyimde için rahatlasın:)) bana yaptığı tasarımda da burun ucu çok uzun gözükmüştü gözüme ama bil ki tasarımdakinden daha kısa olucak burnun..şimdi benim minik( tabi eski burnuma göre miniminnacık ehehehe) bir burnum var yani o tasarımla birebir değil..hatta ilk günler çok korkmuştum, bu ne kısa top gibi burun tasarıma benzemiyor diye..ameliyata girmeden önce zaten konuşucaksın barış beyle odana gelicek senin..için rahat olsun canım ve çoook geçmiş olsun..
ve eklemeden edemicem ödemler indikçe güzel bişii çıkıo ortaya=)) yandan ohhh diyorum artık harika bi duyguymuş bu..önden de eski halinden bile iyi duruyor ki daha çok incelicek buynum:))

zuzuincecanan benim de ameliyatım 16 martta bir aksilik çıkmazsa..

pınarcım Allah yardımcın olsun 16 marta az kaldı,inşaallah hayal ettiğinden bile güzel bir burnun olur ve kalan ömründe sana sorunsuz eşlik edera.s

önden burnumda hiçbir sorun yok profilim beni rahatsız ediyo ameliyat sonrası profil düzelir önden duruşu bozulur diye korkuyorum

qedi dualarımız seninle,hayırlı haberlerini bekliyoruz..

dilemgizzz şişlerin tamamen indimi yeni fotolarını merak ediyoruumyerimseniben

Çok teşekkür ederim giz-m :)
Bir an önce 20 mart gelir de yaşadıklarımı uzun uzun size de anlatırım inşallah :) :lepi:

Qedi ameliyatta başarılar canım inan korkacak bişey yok zaten hastaneye gittiğin andan itibaren zaman su gibi akıp geçecek.Bu arada zuzucum daha yeni foto çekemedim havalar çok kötü bu ışıkta da çekim yapamıyorum evde çekim yapıp patlamış bi ışıkta da koymak istemiyorum.İlk fırsatta ekleyeceğim.

mrb kizlar,ben 13 gun once baris beye ameliyat oldum,bugun alcilarim tamamen cikti,burnum cok cok guzel,nerdeyse hicbi problemim yok burnumla ilgili ama yuzum sis oldugundan sanirim bakislarim degisti,hatta deyim yerindeyse tuhaflasti sanirim hepinizin deneyimlerini okudum ama kimseden boyle bi sikayet hatirlamiyorum,lutfen biri bana ayni seyi yasadigini ve zamanla bunun tamamen gectgini soylesin,ve bu iyilesme zamani kisa bi zaman olsun lutfeeen

ya bişe benimde gözümü kırptığımda burnumun üzerinde atan bi damar var sanki hafif bir hareket oluyo bu yüzden bu konuyu ciddi bir şekilde araştırcam ameliyat olmadan önce daha önce KK ameliyat olduktan sonra bulanık görmeye başladığını yazan bi arkadaş olmuştu sonucu bilmiyorum geçtimi sonradan ama galiba burun ile göz sinirleri bağlantılı inşallah geçici bişeydir canım

Benim yüzümde herhangi bir şişlik olmamıştı, sadece burnumda şişlik vardı.Belki kişiye göre ya da yapılan müdahaleye göre değişiyordur.
Bu arada geçmiş olsun.

Canım, öncelikle geçmiş olsun.Yeni burnun hayırlı olsun :) Benim ameliyatım da yirmi gün sonra, o yüzden böyle burnundan memnun olanları okuyunca acayip seviniyorum.

Senin şikayetine gelince..
Ya sen kendi teşhisini koymuşsun zaten. Yüzüm şiş diyorsun. Gözlerin de normalden tuhaf görünüyordur, haliyle bakışlarına da yansıyordur bu. Ameliyatını olanlar bu konuda daha net bilgi verir ama zaten iki haftayı geride bırakmışsın, birkaç hafta içinde bu şişlikler hepten iner herhalde...
Ama kafanı kurcalıyorsa, bi ara sor Barış Bey'i , içini rahatlatacak bir cevap verecektir.

isallah bi an once iner bu sislik kizlar,aslinda yuzum sis degil,burun kemigimin yanlari sis,buda dogal olarak bakislarimi etkilio sanirim,ama heralde bu da cok dogal bisiy,cunku ameliyat olali bugun daha 2 hafta olcak,ayrica baris bey bana ne masaj ne de gece bandi verdi,ameliyattan sonra hicbi problemim olmadi,isallah bunuda en kisa zamanda atlatirim,
Bu arada yeni ameliyat olucaklar icin soyluyorum burnumun sekli daha 2 hafta olmasina ragmen cooook guzel,her goren ayni seyi soyluyo,umarim bi sure sonra dahada guzel olucak,hepnize simdiden gecmis olsun,hiiic korkmayin

kizlar biraz daha zaman gecsin mutlaka paylasicam fotograflarimi sizinle hiic merak etmeyinbu arada gece bandi ve masaj vermemesinin sebebi zaten baris bey'in buna gerek duymamasi,hersey olmasi gerektigi gibiydi alcim ciktiginda,baris bey hic dokunmama,oynamama gerek olmadigini soyledi:))

canım daha çok erken olmasına rağmen burnundan memnun olmana çok sevindim
umarım herkes istediği burna kavuşur

herkese merhabalar. bende baris bey'e ameliyat olmak istiyorum. fiyat konusunda bilgi verirmisiniz gorusme dahil olmak uzere... yorumlarinizi bekliyorum :). saygilar

elif210 hoşgeldin...görüşmeye 150 tl verdim ben.ameliyatta 4000 tl.memorial paket fiyatı.ama sadece estetik değilde solunum sorunun varsa fiyat 5000 tl canım...

pinarcim tesekkur ederim solunum sorunum yok nefesle ilgili hiç bir sorunum yok çok sukur naniknanik. sen ne zaman ameliyat oldun? guzel oldu mu yeni burnun? memnun musun?

kızlar barış beyin yaptığı ameliyat fotograflarını mailime yollamışlar ama ben dosyayı açmıyorum bilgisayarımda dosyayı açmak için gerkli olan programmı yüklü değil neden açmadım hangi programa ihtiyaç var yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…