Hay Allah! Annemin evdeyim de, yanlışlıkla onun hesabından yazdım demin mesaj. Yazdığımı sildim ama komple o mesajı nasıl silicem ya beceremedim :)
Neyse... Asıl konuma döneyim :)
Kızlar!! Ben iki gün önce Sevin Hanım'ı ameliyat için ne zamana gün verebilirsiniz diye aradım ve şansıma, ertesi günkü ameliyatının iptal olduğunu,istersem hemen gelebileceğimi söyledi!
Velhasıl dün uça uça gittim. Barış Bey harikulade biri..Son derece ilgili,güleryüzlü ve hastalarıyla iletişimi kuvvetli olan bir hekim.
Ben uzun süredir internetten,basından, ameliyat olan hastaların yorumlarından doktor araştırıyordum ve içime en çok Barış Bey sinmişti.Kendisini görünce de ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım..
Burnum için yaptığı tasarıma da bayıldım!! Umarım her şey yolunda gider ve hayal ettiğim gibi olur..
qedi, ameliyatta kolaylıklar diliyorum ! Bu sabah aklıma geldin ve bol bol dua ettim senin için..İnşallah süpper olur her şey :)
Lütfen bizi de gelişmelerden haberdar et...
Benim ameliyat günüm de 20 marta alındı..Daha çok var ama şimdiden içim pır pır ediyor..Çook heyecanlıyım :)