kızlar ben erken regl olmaktan korkuyorum, biraz düzensizdir de, ilk iki günü olmadığı sürece sorun yok diye duymuştum öyle mi? geciktirici hap kullanabiliyor muyuz bilen var mı? ameliyat için son 3 günüm :)
bilen varsa cok sevinicem..
kızlar merhaba
kontroller ücretsiz değil mi
benim 5,5 ay oldu. dikişlerimle ilgili birkaç sıkıntım var. ilk bir aydan sonra hiç kontrole gitmedim. o yüzden size sorayım dedim. para ödüyor musunuz kontrolde.
bende barış beye ameliyat oldum fotoğrafımı enkısa zamanda eklerim ama önceki fotoğrafımı çekmeyi unutmuşum şişlikler biraz geçti henüz kimseyi pek görmedim ameliyat süreci çok rahat geçti kusma , ağrı veya herhangi bir sorun olmadı hemşireler çok iyi barış bey mükemmel bir doktor hiç korkun olmasın bende yıllardır araştırıyordum ensonunda barış beyi buldum ve randevuya gittim 10 gün sonrasına arada yervarmış hemen gün aldım ameliyattan sonra bol bol yürü ozaman şişlik ve morluklar daha çabuk geçer burun deliklerime müdahele edilmemiş sanırım bakalım zamanla nasıl olucak bilmiyorum başka sormak istediğin bişi varsa çekinmeden sorreyhaner sen de Barış Beye ameliyat oldun sanırım..fotoğraflarını görmek isterdim mahsuru yoksa.şişliklerin geçti mi,aldığın tepkiler nasıl,ameliyat sürecin nasıl geçti...olumsuz bir durum yaşadın mı??? detaylarıyla anlatabilirsen sevinirim canım....
bana da görüşmeye gittiğimde burun ameliyatı için 3 doktor önermişti,
onlarla da görüş , ben onların seviyesine yetişmeye çalışıyorum demişti
reyhaner sağol canım..Barış Bey'e ameliyat olan herkes burun deliklerine operasyon yapılmadığını söylüyor.Nedenini merak ettim açıkçası.Kimi memnun bu durumdan kimi değil..Benim zaten ikinci ameliyatım olacağı için ve önceki ameliyatımda burun ucu kısaltıldığı için mecburen ellenmeyecek..Peki senin deliklere operasyon yapılmaması hoşuna mı gitti,yoksa küçültülse daha mı iyi olurdu??
burada barış beye ameliyat olan birsürü arkadaş var,kızlar dedikleri gibimi burun deliklerine karışılmıyor mu?o zaman eksik bi görüntü oluşmaz mı? bulbeni,dilemgiz sizin burun uçları değişti burun deliklerinize müdahale edilmedimi yani?? nasıl oluyo ki??
bir de merak ettiğim birşey var bazı burunların önden görüntüsüne bakıyorum ameliyat sonrası boru gibi kalın ve düz bir şekilde görünüyor hiç hoş görünmüyor ,neden öyle bir burun yapıyorlar hastanın eski burnuna ancak bu kadarımı yapılabiliyor acaba?sizin de dikkatinizi çekiyormu bu tip yapılmış burunlar?
bana da görüşmeye gittiğimde burun ameliyatı için 3 doktor önermişti,
onlarla da görüş , ben onların seviyesine yetişmeye çalışıyorum demişti
dilemgiz son halinin fotolarını ne zaman paylaşacaksın bizimle özellikle önden duruşu değişiyormu zamanla?
kızlarrrr ek'te bana yapılan tasarım ve burnumun şu anki hali var yorumunuz nedir sizce sorunum ne estetik olmalımıyım??ben hala korkuyorum kaydirigubbakcemile
reyhaner sağol canım..Barış Bey'e ameliyat olan herkes burun deliklerine operasyon yapılmadığını söylüyor.Nedenini merak ettim açıkçası.Kimi memnun bu durumdan kimi değil..Benim zaten ikinci ameliyatım olacağı için ve önceki ameliyatımda burun ucu kısaltıldığı için mecburen ellenmeyecek..Peki senin deliklere operasyon yapılmaması hoşuna mı gitti,yoksa küçültülse daha mı iyi olurdu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?