Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Canım,ben ameliyattan önce ağrı kesici bile almaman gerek diye biliyorum sevin hanım hiçbir şekilde ilaç almayın demişti ama aç bi sor istersen bu arada ameliyatta iyi şanslar diliyorum =))

kızlar merhaba
kontroller ücretsiz değil mi

benim 5,5 ay oldu. dikişlerimle ilgili birkaç sıkıntım var. ilk bir aydan sonra hiç kontrole gitmedim. o yüzden size sorayım dedim. para ödüyor musunuz kontrolde.

Ben şu ana kadar hiçbir kontrolde ücret ödemedim.Bugün son defa gittim bir daha 3. ve
6. ayda kontrole gidicem.Sanırım ödemezsin.

kızlar nasılsınız.benim burnumdaki şişlikler hızla iniyor.şişlikler inince burnumun daha küçüldüğünü farkettim
sizin nasıl burunlarınız ?

benim inanılmaz derecede birden indi şişliklerim hala var ama onların yavaş yavaş ineceğini bildiğim için artık sorun yapmıyorum..şimdi beğenmeye başladım burnum şekil alıyor ve o domuz görüntüsü hiç gitmeyecek diye boşa endişelendim sanırım şişlikler indikçe burun ucuda aşağıya inmeye başladı..tabi kim ne derse desin insan başına gelince anlıyor birtek:)

gedicim sana da çok geçmiş olsun sakın endişelenme emin ellerdesin anesteziyi kafana takma korkulcak hiçbirşey yok nasıl olup bittiğini anlamayacaksın bile benim gibi uyudum uyandım dersin...yalnız sonrasına alıştır kendini benim çok kötü midem bulanmıştı( sana orada çok iyi bakacaklar..bir de benim sarışın bi hemşirem vardı adını bilmiyorum sormak aklıma bile gelmedi benim herşeyimle ailemden biri gibi ilgilendi ona çoook selam söyle görürsen bir hastandan dersin:)))))

bende barış beye ameliyat oldum fotoğrafımı enkısa zamanda eklerim ama önceki fotoğrafımı çekmeyi unutmuşum şişlikler biraz geçti henüz kimseyi pek görmedim ameliyat süreci çok rahat geçti kusma , ağrı veya herhangi bir sorun olmadı hemşireler çok iyi barış bey mükemmel bir doktor hiç korkun olmasın bende yıllardır araştırıyordum ensonunda barış beyi buldum ve randevuya gittim 10 gün sonrasına arada yervarmış hemen gün aldım ameliyattan sonra bol bol yürü ozaman şişlik ve morluklar daha çabuk geçer burun deliklerime müdahele edilmemiş sanırım bakalım zamanla nasıl olucak bilmiyorum başka sormak istediğin bişi varsa çekinmeden sor

bana da görüşmeye gittiğimde burun ameliyatı için 3 doktor önermişti,
onlarla da görüş , ben onların seviyesine yetişmeye çalışıyorum demişti

şizofren sana önerdiği isimleri söyleyebilirmisin bunlardan ankarada olan varsa yada ameliyatttan sonraki alçı vs süreci daha kısaysa onları düşünmemde fayda olucak sanırm

burada barış beye ameliyat olan birsürü arkadaş var,kızlar dedikleri gibimi burun deliklerine karışılmıyor mu?o zaman eksik bi görüntü oluşmaz mı? bulbeni,dilemgiz sizin burun uçları değişti burun deliklerinize müdahale edilmedimi yani?? nasıl oluyo ki??

bir de merak ettiğim birşey var bazı burunların önden görüntüsüne bakıyorum ameliyat sonrası boru gibi kalın ve düz bir şekilde görünüyor hiç hoş görünmüyor ,neden öyle bir burun yapıyorlar hastanın eski burnuna ancak bu kadarımı yapılabiliyor acaba?sizin de dikkatinizi çekiyormu bu tip yapılmış burunlar?

Canım o boru görüntüsü ödemden oluyor açık ve kapalı teknik olmasına bağlı olarak da 1-6 ay içinde zarifleşiyor.Benim burun ucum değişti tabi ki daha kalkık ve estetik bir şekli var şu an ama burun deliklerimde bir küçülme olmadı onu doktorun insiyatifine bırakmıştım ama gerek de yok zaten şu an çok orantılı.Benim burun delikleri değiştrilen arkadaşlarım var 2 su damlası gibi görünüyor bazen de çok küçültüyorlar.Barış bey doğallıktan yana ama dün görüşmede sordum burun tam oturduktan sonra eğer hasta mutsuz olursa müdahale edilebilir dedi.iyileşme aşamasında bi yorum yapmayıp beklemek daha mantıklı benim burun deliklerim simetrik değildi ilk alçım açıldığında ama bekledim ve düzeldi.

dilemgiz son halinin fotolarını ne zaman paylaşacaksın bizimle özellikle önden duruşu değişiyormu zamanla?

kızlarrrr ek'te bana yapılan tasarım ve burnumun şu anki hali var yorumunuz nedir sizce sorunum ne estetik olmalımıyım??ben hala korkuyorum kaydirigubbakcemile

cnm kimse bir başkasına estetik olmalısın gbi bir telkinde veya öneride bulunmamalıdır. buna karar verecek olan sensin.burnunu önden görmedim fakat profilden benim ex burnuma benziyor sadece benimkinde daha az kemer wardı ve ben şimdi ex burnumu arıyorum orjinal burnumu şimdiki burnuma binkere tercih ederdim. demek istedgim burnun aman aman kötu bir burun diil.sana cok iyi düşünmeni tavsiye edebilirim sadece. midyata pirince giderken evdeki bulgurdanda olmak var=)) seni cok rahatsız ediyorsa iyi bir cerrahla sorununu cözebilirsin.

şuan şiş olduğu için pek bişi belli olmuyor ama benim ablamın burnu çok güzel o yüzden onun resminide çekip muayne etti banada onunkisi gibi yaptı sanırım öyle demişti bide nefes alma ve kemik eğrilmesi vardı bende işallah zamanla yerine oturur umuyorum bekleyip görücez zaten barış bey amaliyata bilgisayarıyla giriyor ameliyatta fotoğraf çekiyor ona göre uygulama yapıyor bende öyleydi seni emeliyata hazırlarlarken konuşturuyolar hiç bişi hissetmiyosun daha sonra şimdi 3 saniye içinde uyicaksın diyolar uyanırkende rüya görüyosun ve ben nerdeyim böyle diyosun sonrası olup bitmiş zaten korktuğum gibi diğilmiş diyosun

Kızlar bu başka doktor önerme işi bence yanlış anlaşılıyor, Barış Bey iyi bildiği doktorları onure etmek için söylemiştir diye düşünüyorum. Hepimiz de gördük ortaya koyduğu işleri, Barış Bey gayet işini bilen, güler yüzlü, iyi bir doktor.. Belki sizinkiler komplike konulardır diyeceğim ama Barış Bey'in mucizevi başarılı geçmiş operasyonlarını televizyonda da gördük (estetik dışı ameliyatlarını).. O yüzden anlam ve ihtimal veremedim başkasını tavsiye etmiş olabileceğine..

Son düzenleme:
Kızlar yanlış anlaşılmasın. Barış Bey bana başkasını önermedi. Sadece sana 3 isim daha vereyim, ben onların kulvarındayım, gidip bi de onlarla görüş dedi.Benim verdiğim kadar bilgi verecekler mi bakalım sana dedi =) İsim vermesi kendine olan güveninden kaynaklanıyor. Verdiği isimlerin yaptığı burunlar da gördüm , bence Barış beyin yaptıkları yine daha doğal ve güzel. Zaten o bana isim verdiğinde boşuna vermeyin , ben sizden başka kimseyle görüşmicem dedim =)
Hep söylediğim gibi , bu ameliyatı olursam doktorum kesinlikle Barış Çakır olacak :teytey:
a.s.

bencede bu başka doktor önerme meselesi yanlış anlaşılmış...banada sordu başka doktorlarla görüştünmü diye..ben barış beyi bulana kadar bursada bikaç isimle görüştüm ama kesinlikle ıyyy dedim ve kaçtım.. ve bunu kendisinede söyledim, zaten o bana mucizeler yaratıcam yok illa seni ameliyat edeyim demedi örnekleri gösterdi ve tercih senin dedi..ama görüştüğüm doktorlar gel haftaya yapalım süper olacak deyince zaten renklerini belli ettiler.ve şunuda söyleyim hiçbir doktorla böyle candan arkadaşça 1 saate yakın burnumla ilgili konuşmamıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…