Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

elif210 canım rica ederim..ama ben henüz ameliyat olmadım..kısmetse 16 martta olacağım..revizyon ameliyatı benim.

insallah diledigin gibi olur pinarcim ben temmuz ayinda olmayi dusunuyorum zaten Baris bey'e simdiden resimlerimi yolladim... aslinda sunu anlamadim niye resimlerimi istedi, bilen var mi?

qedi geçmis olsun artik yeni burnunun resimlerini bekliyoruz guzelim a.s

kendimi iyi hissettikçe yazmaya çalışıyorum, bugun 3. günüm, gözümdeki şişler büyük bi çoğunlukla indi, hala cok az sızıntı geliyor burnumdan..ağrım acım yok cok sükür, arada biraz başım ağrıyor ve halsizlik var biraz..ama şişler sıkıntı veriyor tabi, üst dudağımı kapatamıyorum pek..
başka doktorlara ameliyat olup da bütün yüzü şişip moraranları duydum, Barış Bey beni üzmek istemedi ama sanırım ben onun en cok şişen ve moraran hastasıyım...
ama geçecek, sokakta kimse beni tanımıyor şimdi herkes yaratık görmüş gbi bakıyor ama 2 hafta sonra güzelliğime dönüp bakacaklar
biraz psikoloji bozuluyor tabi, herşeye gözüm dolar oldu, çok alınganlaştım, seslere duyarlı oldum, tv sesinden bile başım ağrıyabiliyor..
ameliyat olanlar, DİLEMGİZ, BULBENİ sizde de olmuşmuydu?
bu arada EKİNcim sorunu burdan cevaplıyorum herkes faydalansın,ameliyat 4 saat sürdü ve nefes problmim oluğundan (septum deviasyonu) 5.000TL ya maloldu, hastane otel gibi ve hemşireler cok cok iyi hepsi güleryüzlü gencecik kızlar, ameliyat ekibi de cok tatlı insanlardan oluşuyor, ameliyathanede beni cok iyi karşıladılar. hastanede 1 gece kaldım yanimda refakatci vardı, yalnız bana odanın soğuk olması gerektiği söylenmedi ve benim katımda yeni doğanlar vardı oyüzden kat cok sıcaktı, şişliklerim ondan birazda..
ameliyattan önce DİLEMGİZin tavsiye ettiği hipnomeditasyon cdsini dinledim, stres için olanı gerçekten işe yaradı, sağlık için olanı da dinledim, Barış Bey'e de söyledim, ameliyattan sonra halimi görünce sana yaramamış meditasyon dedi bu arada Barış Bey ameliyat sabahı, ameliyat sonrası ve ertesi sabah olmak üzere 3kez ziyaret etti, çok ilgileniyo ameliyt sonrasında da merak etmeyin..

İKİ KEDİLİ DELİ önlük diz boyunda ve oldukça kapalı merak etme
bugün biraz daha kendime benzemeye başladım, gözlerimdeki şişler indi, dudagımdaki de azaldı, yanaklarımdakiler iyice aşağı indi, üçgen suratım dikdörtgen su an ama her gecen gün güzelleşiyorum .. ama 1 kilo verdim zaten cok zayıfım, kilo verme olayına bi çözüm bulmak lazım..
bugun ilk defa sol burun deliğim de acıldı, ikisinden birden nefesw alabildim ilk kez..bu haliyle bile eskisinden daha rahat nefesim sanki bana mı öyle gelio bilmem..

qedicim tekrar çok geçmiş olsun ama senin şu şişme olayına üzüldüm.İki sebebi var diye düşünüyorum ilki dediğin gibi çok sıcak olması ki ilk 24 saat soğuk sonrasında sıcak kompres yapılmalı.Buz koymadın mı uzun süre? Bir de regl olman talihsizlik olmuş çünkü regl iken kanın akışkanlığı artıyor ve bu de morarmaya neden olmuş anlaşılan..
Ben o dönemi en az travmatik atlatan hastayım(ki barış bey son kontrolde bir cerrahın bile anlamasına imkan yok demişti ) ama yine de psikolojik olarak ameliyat sonrası bi hassaslaşma oluyor.Sen bi de period dönemindesin..Çok normal alınganlaşman,duygusallaşman.Bir de bi süre sonra alçılardan daralıcan hem merak hem sıkıntı oluşacak ama geçip gidiyor biras sabır =))) sağlık cdsne devam bak kaydirigubbakcemile3

qedi , duffy87 ve ameliyat olan diğer arkadaşlar..

Siz Barış Bey'in tavsiye ettiği şu cilt bakımını ne zaman yaptırtmıştınız??

canım ben son gün yaptırdım cilt bakımını..
DİLEMGİZcim beni uyarmadılar maalesef odanın soguk olması gerektiği hakkında, hatta soguk sonrası sıcağı ilk defa şimdi senden duyuyorum...
indi ama cogu şişlik, bu akşam daha iyiyim, gün be gün geçiyor.. geçicek inş. hepsi bunların.

Son düzenleme:

odanın soğuk olması gerekiyor bende ameliyattan çıktım oda sıcaktı üşüyorum diye açtılar barış bey geldi ve oda çok sıcak dedi kılimayı kapattı ve yatağı yükseltti yatakta yüksek olması gerekiyor ama en fazla 1 hafta sürer şişlikler en kötüsüde dudakların şişmesi ağzını açamıyosun ağrı oluyor ameliyat elbisesinden korkmayın zaten içinde iç çamaşırın olucak tabiki südyen değil

:sm_confused:hayıır ben de orda ameliyat oldum ameliyat esnasında iç çamaşır falan olmayacak ameliyattan sonra kendine gelince odanda giyebilirsin ama

off ben ve koca göbeğim napcaz öyle cıbıl cıbıl yaa
18 günüm kaldı, keyifle gün sayıyordum ama gerdiniz beni şimdiii...

cıbıl halimizi gören oluyor mu peki

iç çamaşırınız kalıyor sadece sütyen çıkıyor kızlar en azından bende öyleydi yani rahatsız oluyosan belirt ve çıkartma ikikedilidelicim.çok takılacakları bir nokta olmayacaktır kanımca.

yaa kızlarr ben de regl olmaktan korkuyorum yaa, öle bisi olursa ameliyatı etkiler mi ki acaba???

Gedi mrblarr iyi olduğuna sevindim ve ameliyat hakkında verdiğin bilgilerede tşklerr.darısı başım inşallah

Benim 17 günüm kaldı
Çoook heyecanlıyım vallahi hihoyyyt

Barış Bey'in yaptığı tasarımı bilgisayarımda arka plan resmi yaptım , bakıp duruyorum :)

Sizler nasılsınız ? kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…