Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Evet, Barış bey aynı zamanda çok gerçekçi yaklaşıyor , mesela ben önden görüntüm değişmesin , istemiyorum dedim. Bana değişmeyecek merak etme diyebilirdi. Ama gerçekleri söyledi, önden de mutlaka değişeceksin, onu engelleyemeyiz dedi. Bana değişmeyeceksin deseydi hemen gün alcaktım ama o gerçeği neyse onu söyledi. Başkası olsa ameliyat etmek için yalan söyleyebilirdi. O hastalarını mutsuz edecek hiçbir şey yapmak istemeyen biri bence

Pınarcımm saol, evet az kaldı, hiç ameliyat olacakmışım gibi gelmiyor, odaya yatana kadar da gelmicek sanırım Yarın karga burnumla son günüm, gerçi bu halini de sewiyorum ama...
Ben hala inanamıyorum bu işe...

Duffy çok teşekkür ederim midemdeki kelebekler zorluyor beni bugun, düşünüp heyecan yapmak istemiyorum aslında, ama aklıma geldikçe feci oluyorum :)
Yarın ameliyattan sonra size yazmaya çalışıcam, duruma göre...
Bana lütfen dua edin !

Merhaba, pınarcımm evet benimde ikinci operasyonum olacak. ilk ameliyatım pozitif gecseydi neler söylerdim bilmiyorum çünkü bunu tecrübe etmedim. bunu burun ameliyatı başarılı gecmiş arkadaşlara bırakıyorum. yaşadıgım olumsuz bir tecrübe var ve kulüb arkadaşımız olan zuzuincecanan'a sorumluluk duygum geregi yaşadıgım tatsız tecrübeyi anlatma geregi duydum.

Hay Allah! Annemin evdeyim de, yanlışlıkla onun hesabından yazdım demin mesaj. Yazdığımı sildim ama komple o mesajı nasıl silicem ya beceremedim :)

Neyse... Asıl konuma döneyim :)

Kızlar!! Ben iki gün önce Sevin Hanım'ı ameliyat için ne zamana gün verebilirsiniz diye aradım ve şansıma, ertesi günkü ameliyatının iptal olduğunu,istersem hemen gelebileceğimi söyledi!
Velhasıl dün uça uça gittim. Barış Bey harikulade biri..Son derece ilgili,güleryüzlü ve hastalarıyla iletişimi kuvvetli olan bir hekim.
Ben uzun süredir internetten,basından, ameliyat olan hastaların yorumlarından doktor araştırıyordum ve içime en çok Barış Bey sinmişti.Kendisini görünce de ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım..

Burnum için yaptığı tasarıma da bayıldım!! Umarım her şey yolunda gider ve hayal ettiğim gibi olur..

qedi, ameliyatta kolaylıklar diliyorum ! Bu sabah aklıma geldin ve bol bol dua ettim senin için..İnşallah süpper olur her şey :)
Lütfen bizi de gelişmelerden haberdar et...

Benim ameliyat günüm de 20 marta alındı..Daha çok var ama şimdiden içim pır pır ediyor..Çook heyecanlıyım :)

iki kedili deli gün alabilmis olmana sevindim, 20 marta bisey kalmadi, umarim hersey yolunda gider.. artik ameliyat sonrasini okuruz ve bize de cesaret verirsin :)

kizlar bu arada maillerime baktim bi kaç ay önce irtibat kurmustum Baris beyle ama orda sekreteri olarak Gülsen hanimdan bahsetmis.. burada Sevin hanim deniyor, degisti galiba? Nr. yi biri yazabilir mi size zahmet?

evet pınarcım tasarım barış beyin,mevcut burnumun görüntüsü sizce nasıl kızlar kimse bana doğruyu söylemiyor çevremde herkes ameliyata karşı,yardım edin lütfennn

gedicim dualarım seninle olucak.bu akşam sana dua edicem
eminim güzel geçicek ,ağrın sızın olmadan güzel bir buruna sahip olucaksın.2 hafta alçılı kalıyo bi tek ama o da çekilmiyecek bişe değil,günler çabuk geçiyor.
benim yarın tam bir ay olucak,eklediğim resimlerden daha küçük bi burun oldu ama hala şişlikler var

Çok teşekkür ederim... hala yarın ameliyat olcakmış gibi değilim, konu açıldıkça etrafımdakiler itiraf etmeye basladı ameliyat olduklarını, ne cok ameliyat olan varmış yahu

qedi sana yarin icin bol sans, umarim hersey istedigin gibi gider, simdiden gecmis olsun

sekreter Sevin hanima ulasabilecegim tel. no'sunu biri geçebilir mi ltfnnn?

Kızlar ameliyattan önce Barış Bey ile son bir konusucaz bakalım, ama bana yaptığı çizim biraz büyük gibi geldi, profilimde şimdiki halim ve tasarım var, burun ucunun uzunluğunu kısaltmamış sanki, cogunluk da uzun dedi.
Sizler şimdi en büyük destekçi meleklersiniz, yorum bekliyorum, ucunu biraz daha kısaltsın mı?

kızlar yazılan mesajları silmenin bir yolu yok mu ?!...biri bir akıl versin :sm_confused:

Son düzenleme:
gedicim bu tasarım barış beye mi ait?
bence uzun değil neden diye sorarsan ,bana yaptığı tasarımda da uzun ve büyük bi burun duruyodu hatta benim burnumu daha sonra uzattı biraz daha ama şimdi küçük normal bi burnum var.o zaten sana uygun yüzüne uygun yapıcaktır,ben barış beye anlatmadım o kendisi yaptı tasarımı ,hatta ben kalkık istemiyordum ama o yakışır dedi,gerçektendee öle oldu,şimdi iyikidüz olmamış burnum diyorum.
bence tasarım çok uygun son karar senin canım

qedi, burunlarımız birbirine çok benziyor :)
O yüzden sen nasıl sonuç alacaksın , ameliyatın nasıl geçecek gerçekten çok merak ediyorum..

Tasarıma gelince, bence çok güzel..İri bir burun değil , ama içine sinmiyorsa biraz kısaltılabilir gerçekten..duffy'nin dedikleri de önemli şeyler bence. Sonuçta o tecrübe ettiği bir şeyden bahsediyor.
Barış Bey'in en iyisini yapacağına inanmamız ve itimat etmemiz lazım sanırım..

İnşallah her şey çok çok çok yolunda gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…